Accessoarer

Gillar du att resa mycket och ofta? Då kommer vissa extrafunktioner att göra din resa lättare. Hos Keller x hittar globetrottern men även den ambitiösa idrottsmänniskan ett brett utbud av tillbehör i online-butiken. Oavsett om det gäller en praktisk resväska, moderiktiga ryggsäckar eller rätt tillbehör för snabb skovård emellanåt - du drar nytta av ett brett urval. Läs mer! Lär dig mer!

  • NYHETER
262 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE

STORLEK

Vad du mer behöver

En fantastisk outfit är inte allt. Matchande tillbehör ger praktiska fördelar och gör ditt liv enklare. Speciellt för resenären har vi ett stort sortiment av ryggsäckar och resväskor i urban livsstilsdesign. Naturligtvis måste den bärbara datorn också ha ett transportalternativ. Väsksortimentet är välmatchat så att du kan få olika modeller i samma design. Även idrottare är ofta på resande fot och åker från en turnering till en annan. Här kan du ta en titt på vårt utbud av sporttillbehör. Toppaktuella och alltid uppdaterade produkter visar på innovationsglädje och kreativitet. De låter dig stå i rampljuset och är ett absolut måste i stadsmiljön.

Ut och res - med tillbehör i urbant chich.

Det är de små men bra extrafunktionerna du kommer att uppskatta. Kanske söker du din favoritväska eller en mycket bekväm ryggsäck. Och kanske dina framtida favoriter kommer från vår webbshop. Vi har bara produkter som övertygar med hög funktionalitet och förstklassigt utförande. Alla tillbehör är noggrant testade och kommer från välkända varumärken med världsrykte. Designen, ofta enkel och ändå genial, möjliggör en mängd olika tolkningar. Du kan stöta på dina favorittillbehör när du reser till New York, Hong Kong eller Amsterdam. När allt kommer omkring sätter människor över hela världen stort värde på en trendig look. Ändå förkroppsligar du individualitet, eftersom tillbehören kan kombineras och du därmed kan uppfinna din personliga stil om och om igen.

Robust, tålig och med en edge

Rese-och sporttillbehören från vårt sortiment har en ytterst genomtänkt design. De är lätta och bekväma att bära. Ryggsäckarna anpassar sig optimalt efter din kropp. Väskorna är bekväma att bära. Alla produkter har testats i praktiken och har visat sig vara bra. Både naturliga råvaror och syntetiska material används i produktionsprocessen. Många produkter har vattenavvisande egenskaper. Till de praktiska egenskaperna hör även lätt skötsel. Funktionalitet är i fokus för alla andra tillbehör. Grädden på moset är dock designen. De flesta produkter har många finesser och ändå minimalistisk design. Tack vare sin speciella design kan de kombineras med olika stilar för att skapa en helt ny look.

För- och nackdelarna med accessoarer

För en praktiskt lagd människa är sport- och resetillbehör enbart fördelaktiga . Vissa saker medför även nackdelar. Om du packar ett skorengörings-kit blir du naturligtvis frestad att använda det också. Detta kan ge dig extra arbete men göra din look desto mer glamorös. Skickligt designade väskor med gott om förvaringsutrymme får dig att fylla dem med all möjlig krimskrams eller helt enkelt att resa längre bort.

Fördelar:

  • praktisk
  • lättskötta
  • smart konstruktion
  • massor av bra designer
  • lätt att kombinera

Nackdel:

  • massor av förvaringsutrymme gör att du packar för mycket.

Supercool med trendiga extrafunktioner

Varför göra livet svårt när det kan vara så enkelt? På Keller x finns en mängd olika sporttillbehör för mer komfort och stil. Du kan hitta de små hjälpredorna i många aktuella modefärger. Regelbundna besök i nätbutiken håller dig uppdaterad. De stora varumärkesdesignerna skapar ständigt nya och allt mer avancerade produkter med ännu högre funktionalitet. Oavsett om det gäller minimalistisk eller diskret galen - du kommer säkert att hitta dina favoriter.