Accessoarer

  • Strumpor
  • Kepsar
  • Beanies
  • Skovård

Tycker du om att resa mycket? Vissa extrafunktioner underlättar din resa. På Keller x hittar globetrotter och ambitiösa idrottare ett brett utbud av extrautrustning och tillbehör i tillbehörsbutiken. Lär dig mer!

  • NYHETER
106 resultat
https://image.keller-sports.com/storage/common/0E/97/0E9783091D8178A25BB66EACF147E810.jpg
FIND YOUR ACCESSORIES

PORTER-YOSHIDA & CO

JETZT ENTDECKEN

TILLBEHÖR - ALLT DU FORTFARANDE BEHÖVER

En bra outfit är inte allt i sig. Matchande tillbehör ger ytterligare en praktisk fördel och gör ditt liv enklare. Vi har ett brett utbud av ryggsäckar och resväskor i urban livsstildesign, särskilt för resenärer. Ett transportalternativ för den bärbara datorn får naturligtvis inte heller saknas. Utbudet av väskor är fint samordnat så att du får olika modeller i samma design. Idrottare är också ofta på resande fot och flyttar från en turnering till en annan. Här är det värt att ta en titt på vårt utbud av sporttillbehör. Våra produkter, som är banbrytande och alltid uppdaterade, är ett bevis på vår innovativa anda och kreativitet. De sätter dig i fokus och är ett måste i den urbana miljön.

EXTRAS I URBAN CHIC

Det är de små extrainsatserna som du uppskattar så mycket. Kanske är det din favoritväska eller en särskilt bekväm ryggsäck. Och kanske kommer dina framtida favoriter från vår webbshop. Vi har bara produkter som imponerar med sin höga funktionalitet och förstklassiga utförande. Alla tillbehör är noggrant testade och kommer från kända märken med ett globalt rykte. Designen, som ofta är enkel men ändå genialisk, möjliggör de mest varierande tolkningar. Du kanske stöter på dina favoritaccessoarer på din resa till New York, Hongkong eller Amsterdam. Människor över hela världen lägger trots allt stor vikt vid ett trendigt utseende. Samtidigt förkroppsligar du din individualitet, eftersom tillbehören kan kombineras perfekt och din personliga stil kan återuppfinnas om och om igen.

SPORTIGA ACCESSOARER: ROBUSTA, HÅLLBARA, SNYGGA

Våra rese- och sportprylar bygger på en väl genomtänkt design. De är lätta och bekväma att bära. Ryggsäckarna passar perfekt till din kropp. Väskorna är bekväma att hålla i. Alla produkter har testats i praktiken och befunnits vara bra. I tillverkningen används både naturliga råvaror och syntetiska material. Många produkter har vattenavvisande egenskaper. I den praktiska användningen ingår även utrustning som är lätt att sköta. Funktionalitet är det viktigaste för alla andra tillbehör. Men grädden på moset är designen. De flesta av produkterna är sofistikerade men har en minimalistisk design. Tack vare sin speciella design kan de kombineras med olika stilar för att skapa en helt ny look.

TILLBEHÖR MED FÖRDELAR

För en praktisk person ger sport- och resetillbehör bara fördelar. Vissa delar medför också nackdelar. Om du tar med dig ett skoputsningsskåp på resan kommer du naturligtvis att frestas att använda det. Det kan ge dig extra arbete, men ditt utseende blir desto mer glamoröst för det. Rymliga och smart utformade väskor med gott om förvaringsutrymme lockar dig att fylla dem med alla möjliga saker och ting, eller helt enkelt resa längre.

FÖRDELAR:

  • praktisk
  • lätt att rengöra
  • smart konstruktion
  • många fantastiska mönster
  • väl kombinerbara

AVSLAPPNAD MED TRENDIGA EXTRAFUNKTIONER

Varför göra livet svårt när det kan vara enkelt? Keller x erbjuder ett brett utbud av sportiga tillbehör för ökad komfort och stil. Du hittar de små hjälparna i många trendiga färger. Genom att besöka nätbutiken regelbundet håller du dig uppdaterad. Designerna på de stora märkena skapar ständigt nya och alltmer galna produkter med ännu större funktionalitet. Oavsett om de är minimalistiska eller diskret galna - du kommer säkert att hitta dina favoriter.