Accessoarer

 • Strumpor
 • Kepsar
 • Beanies
 • Skovård

Gillar du sportkläder och vill inte bara klä dig smart? Då bör du leta på Keller x efter de rätta sporttillbehören för kvinnor. Här hittar du väskor, ryggsäckar, portmonnäer och mycket mer i den senaste designen. Naturligtvis kan du också ta med dig alla dessa saker på dina resor. Lär dig mer!

 • NYHETER
129 resultat

Feminin chic för sportiga kvinnor

Dagens kvinna behöver mer än kläderna hon bär. Särskilt när hon är på språng vill hon imponera med sin urbana look. Vi har precis vad du behöver för att komplettera din outfit. Du hittar neutrala stilar som kan kombineras med nästan vilken stil som helst, samt tillbehör med extravagant design. Särskilt väskor och ryggsäckar kommunicerar med ögat genom ett tydligt designspråk. I kombination med sportkläder ser de dynamiska och mycket livliga ut. Men det är också möjligt att göra dem stilfulla. Denna enorma föränderlighet inspirerar många kvinnor som väljer de snygga modellerna.

Design möter funktionalitet

De flesta av de kända märkena är globala aktörer som konkurrerar på en mycket konkurrensutsatt världsmarknad. Kvinnor blir alltmer krävande och detta återspeglas också i designen av accessoarer för kvinnor. Utan sofistikering får knappast någon produkt den uppmärksamhet den förtjänar. Tillbehören i vår webbutik har genomgått stränga produkttester. Delarna övertygar med en funktionalitet som motsvarar tiden. De är absolut tillförlitliga och noggrant bearbetade. Högkvalitativa material, som beroende på modell är tillverkade av naturliga råvaror eller syntetmaterial, garanterar hög kvalitet. Produkterna är genomtänkta in i minsta detalj och erbjuder ett praktiskt mervärde. Kännetecknande är också en storslagen design.

Tillbehör för damer

De accessoarer som presenteras här tillhör helt och hållet kvinnor. Kända designers har skapat dem speciellt för damer som du. Detta gäller dels stilen, dels konstruktionen. Ryggsäckarna passar perfekt till din kvinnliga anatomi. Väskorna ser ännu mer attraktiva ut i kvinnors händer. Färgvalet är också typiskt kvinnligt. Diskret placerade applikationer gör dig till ett blickfång även i den tätaste stadsstressen. Du sticker ut på ett positivt sätt och visar din sportiga och dynamiska sida. Detta är tillbehör som du också gillar att titta på. De smickrar ögat och är en komplimang för varje kvinna.

För- och nackdelar med damtillbehör

De små detaljerna gör ditt framträdande i staden perfekt. Du får ytterligare fördelar, t.ex. genom att dina saker förvaras på ett säkert sätt. Men varje mynt har två sidor. En väl utformad ryggsäck med smart placerade fack uppmuntrar dig naturligtvis att fylla dem. Det kan sluta med att du tar med dig mer än du behöver. Tänk noga efter om läppstift och halsduk inte räcker till. Andra tillbehör, som skoputsar, vill att du ska använda dem. Tänk på att detta är ett besvär - logiskt!

Fördelar:

 • genomtänkt design
 • lätt och kompakt
 • lätt att rengöra
 • Modig design.
 • lätt att kombinera
 • robust och hållbar

Nackdelar:

 • Tillbehör är bara meningsfulla om du faktiskt använder dem
 • risken att ta med sig för mycket

Tillbehör i snygg sportklädesdesign

Du är en sportig kvinna och vill visa det. Därför erbjuder vi nu inte bara fräscha sportkläder, utan även matchande accessoarer. I vår webbshop kan du beställa vad du vill: ryggsäckar, sportiga resväskor, toalettväskor, plånböcker och mycket mer. Du kan sätta ihop ditt eget personliga sortiment och njuta av ett över genomsnittet stort urval av färger och mönster.