Accessoarer

Gillar du sportkläder och vill inte klä upp dig för mycket? Då ska du kolla in Keller x för matchande sporttillbehör för kvinnor. Här hittar du väskor, ryggsäckar, plånböcker och mycket mer i högaktuell design. Naturligtvis vill alla dessa saker gärna hänga med dig på resan. Läs mer!

  • NYHETER
261 resultat
CLOSE

MÄRKE

STORLEK

Feminin chic för atletiska kvinnor

Kvinnan av idag behöver mer än kläderna hon bär. Speciellt när hon är på resande fot vill hon övertyga med sin urbana look. Vi har precis vad du behöver för att komplettera din outfit. Hos oss finner du medvetet neutralt designade modeller som kan kombineras med nästan vilken stil som helst samt accessoarer i extravagant design. Speciellt väskor och ryggsäckar kommunicerar med ett tydligt formspråk. De verkar dynamiska och livliga tillsammans med sportkläderna. Men det är också möjligt att få dem att se sofistikerade ut. Den enorma flexibiliteten inspirerar många kvinnor som väljer de snygga modellerna.

Design möter funktionalitet

De flesta av de välkända varumärkena är globala aktörer som konkurrerar på en väldigt konkurrensutsatt världsmarknad. Kvinnor blir mer och mer krävande och detta avspeglas också i utformningen av accessoarer för damer. Utan det lilla extra får knappast någon produkt den nödvändiga uppmärksamheten. Tillbehören i vår webbshop har genomgått rigorösa produkttest. Produkterna övertygar genom sin moderna funktionalitet. De är omsorgsfullt bearbetade. Material av hög kvalitet, som är tillverkade av naturliga råvaror eller syntetmaterial beroende på modell, garanterar en hög kvalitet. Produkterna som har fokus på varje enskild detalj ger ett praktiskt mervärde . En magnifik design är också karakteristisk.

Accessoarer för kvinnor

De tillbehör som presenteras här tillhör enbart kvinnorna. Kända designers har designat dem speciellt för kvinnor som du. Detta påverkar stilen och designen. Ryggsäckarna passar perfekt till din kvinnliga anatomi. Väskorna ser ännu mer attraktiva ut i kvinnohänder. Även färgvalet är ofta typiskt kvinnligt. Diskret placerade applikationer gör dig till ett blickfång även i det tätaste stadsbrus. Du kommer att stå ut på ett positivt sätt och visa upp din sportiga och dynamiska sida. Det är tillbehör som även du gärna vill titta på. De smickrar ögat och är en komplimang till varje kvinna.

För- och nackdelar med damtillbehör

Detaljerna gör din stads-look perfekt. Du får även ett mervärde, till exempel genom att kunna förvara dina saker på ett säkert sätt. Men varje medalj har en baksida. En välkonstruerad ryggsäck med skickligt placerade fack får dig att vilja fylla den. Du kanske tar mer med dig än du verkligen behöver. Fundera på om det kanske räcker med ett läppstift och en halsduk. Andra tillbehör som skorengörings-kit kräver kanske att du ska använda dem? Kom ihåg att det kan innebära merarbete - eller hur!

Fördelar:

  • genomtänkt konstruktion
  • lätt och kompakt
  • lätt att rengöra
  • moderiktiga designer
  • bra att kombinera
  • robusta och tåliga

Nackdelar:

  • Tillbehör är bara bra om du faktiskt använder dem
  • Risk att du packar för mycket

Accessoarer i stilren sportswear-design

Du är en sportig kvinna och vill visa det också. Det är därför det nu inte bara finns nya sportklädesplagg utan även matchande tillbehör. I vår webbshop beställer du vad du gillar: ryggsäckar, sportiga resväskor, toalettväskor, portmonnäer och mycket mer. Du sätter ihop ditt personliga sortiment och kan frossa i färger och designer med en högre kvalitet än genomsnittet.