Accessoarer för Herr

De är användbara, mångsidiga och ser bra ut: sporttillbehör för män för träning och stadsvimmel. Keller x har ett stort urval av aktuella rese- och sportväskor, ryggsäckar och mycket mer. Du väljer dina personliga favoriter och beställer tillbehören från välkända varumärken direkt online.

Läs mer!
227 Results

Mannens måsten

En mans tillbehör är i många situationer nästan lika viktiga som de kläder du bär på kroppen. Utan en lämplig väska skulle det knappast vara möjligt att manövrera den bärbara datorn genom storstadsvimlet. Samma sak gäller när du är ute reser. Här behöver du absolut en resväska. Ett skorengörings-kit för resan är ju också en bra idé. Vi har tillbehör för den urbana trendsättaren i vårt sortiment. Det speciella med dessa produkter är den sportiga designen. De passar perfekt till dina sportkläder och kompletterar din outfit.

Mer än bara stil

Män vill se bra ut. Men de lägger också stor vikt vid en gedigen kvalitet. Det kan du hitta i våra produkter. Designen är enkel, ofta minimalistisk och okomplicerad. Tillverkare av sporttillbehör begränsar sig till det väsentliga som de därför ger en särskilt stor betydelse. Resultatet är mycket funktionella herrtillbehör som ger dig ett verkligt mervärde. Väskorna och ryggsäckarna utnyttjar utrymmet maximalt och en väl genomtänkt design av facken. Materialet är väl genomarbetat i de praktiska modellerna, som, beroende på vilket material som används, är vatten- och vindavvisande och lättskött.

Accessoarer till en världsvan man

Slående är den unga designen som passar perfekt in i en urban miljö. Globetrottern kommer säkerligen att njuta av praktiska extrafunktioner. De stilrena och ändå toppmoderna tillbehören drar genast alla blickar till sig. Tillbehören gör att du ser lika bra ut på tågperrongen som på flygplatsen; på gymmet eller ute i naturen. Din stil blir omisskännlig och du förenar en avslappnad stil med elegans. Om du lämnar stan är tillbehören en pålitlig följeslagare på alla dina äventyr. Vare sig du befinner dig på en strandpromenad i Bali eller på en safari genom Kruger National Park-du bär alla viktiga redskap med dig.

För- och nackdelar med sporttillbehör för män

Sporttillbehöret för dagens män är baserat på en smart konstruktion, är kompakt, lätt och tåligt. Med så många fördelar kan du verkligen fråga dig själv vilka nackdelarna är. Som nästan överallt i livet finns det sådana också bland accessoarerna. För det första är det inte alltid en fördel att kunna rymma många saker på ett utrymmesbesparande och enkelt sätt. Du kan frestas att packa mer än du behöver. För det andra är vissa extrasaker användbara men du måste också transportera dem. Detta gäller till exempel skorengörings-kit.

Fördelar:

  • smart design
  • låg vikt
  • lättskötta
  • passar bra till olika klädstilar
  • lång livslängd
  • urban design

Nackdelar:

  • du kan ta med för mycket
  • extrasaker tar utrymme

Hitta dina favoriter nu

Letar du efter sportaccessoarer? I så fall är Keller x rätt adress för dig. Sortimentet i vår webbshop innehåller tillbehör, inte bara för sport och träning, utan även för vardagslivet i staden. Med de snygga modellerna får du en fantastisk look. Vi erbjuder dig olika produkter från världsberömda varumärken. Du väljer helt enkelt den färg och design som du gillar speciellt mycket.

Geschlecht

MÄRKE

FÄRG