adidas

  • Sneakers
  • Kläder

Uppskattar du en högre kvalitet än genomsnittet och vill klä dig som ett proffs? Då är Adidas kläder, skor och accessoarer precis vad du letar efter. Lär dig mer!

  • NYHETER
44 resultat
adidas
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/A4/37/A437A54C8C012A8E7BBCEBFECF71E3C2.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

MYSHELTER 4IN1 PARKA

MYSHELTER

adidas utökar sin innovativa stadsinspirerade MYSHELTER Jackkollektion med nyheten MYSHELTER 4IN1 PARKA. MYSHELTER 4IN1 PARKA erbjuder den perfekta blandningen av funktion och stil. Skapad med expertis och teknik från friluftskläder för att göra det möjligt för bäraren att äga elementen när den navigerar i föränderliga stadsmiljöer.

MYSHELTER

Den nya parkan utvecklades efter forskning av klimat, väderförhållanden och säsongsövergångar i stora globala städer runt om i världen, inklusive London, New York, Shanghai och Tokyo. Då dessa städer upplever flyktiga väderförändringar med minimalt varsel som inkluderar fukt, vind, lätt snö och regn, samt utökade mörka timmar över vintermånaderna, har MYSHELTER 4IN1 PARKA utformats för hela dagen och natten vilket gör att bäraren kan röra sig sömlöst mellan elementen över olika tider på dagen som en del av det moderna stadslivet.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vilka delar består 4IN1 PARKA av?

Detta mångsidiga plagg består av två delar och erbjuder ett unikt 4-i-1-tillvägagångssätt för design och styling som gör att bäraren enkelt kan anpassa sig vid övergångsväder. En snygg vattenavvisande parka tillverkad av WIND.RDY-tyg som är tätt vävt men ändå ett material som andas mycket väl, för att hjälpa bärarna att känna sig skyddade och självsäker genom att stå emot vind samtidigt som svett kan dunsta. Det isolerade kimonostycket är tillverkat av ett vattenavvisande tyg som har mer än 140 g stoppning per meter för värme mot kallare väderlekar, en tryckluftsstängning för anpassningsbar styling och en höftlängd för att göra det möjligt för delarna att enkelt lagras. Både skal och foder är tillverkade av 100 % återvunnen polyester. Hos bägge plaggen är den nattupplysta staden tydlig som designinspiration genom reflekterande grafik på den isolerade kimonon och appliceringen av iriserande reflekterande element på parkans märke.

På vilka sätt kan du bära parkan?

Inspirerad av klassisk parkadesign ger detta plagg en ny mångsidighet. De två delarna gör det möjligt för stadsbor att välja mellan fyra olika sätt att bära den på: endast Parkan - för blöta men ändå milda dagar eller torra blåsiga dagar. Isolerad kimono - för torra kallare dagar. Parkan över kimonon - för torra eller våta, kalla och blåsiga dagar. Kimonon över parkan - för kalla kvällar. Den helt nya MYSHELTER 4IN1 parkan är din följeslagare på dina stadsäventyr. Inspirerad av en klassisk parkasilhuett kombinerar den det bästa från stadsestetiken och friluftstekniken för att skapa ett mycket mångsidigt plagg. Med mångsidig styling, hög synlighet och en modern överdimensionerad passform behövs inga kompromisser.

MYSHELTER

”Då det för närvarande finns mindre möjligheter att resa har människor en sällsynta chans att utforska och lära känna sina städer bättre än någonsin tidigare. Vi designade MYSHELTER 4IN1 PARKA för att spegla denna nya livsstil och skapa ett funktionellt plagg som fungerar till vardags runt om i staden, från tåg till park, gata till kontor.” - Laure De Kervenoael, produktchef adidas Outdoor.

OWN THE ELEMENTS
4IN1 PARKA

ADIDAS

MYSHELTER 4IN1 PARKA

INTERNATIONELLT FRAMGÅNGSRIKT SPORTMODE FRÅN MITTELFRANKEN

Adidas AG tillverkar sportartiklar och har sin bas i Herzogenaurach i Mittelfranken. adidas grundades 1949 och har kommit att bli världens näst största sportmärke under årtiondena sedan dess. Allt började i liten skala på 1920-talet. Då skapade bröderna Rudolf och Adolf Dassler sina första sportmodeller för löpare och fotbollsspelare i sin skofabrik Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Det var de som designade de första fotbollsskorna med dobbar. I samband med de olympiska spelen i Amsterdam tävlade redan idrottsmännen i Dasslerskor. Efter kriget kom det till en splittring mellan de två bröderna och de gick skilda vägar. 1948 grundade Rudolf Dassler varumärket Puma. Adolf Dassler fortsatte under varumärket adidas.

SPORTMODE FÖR VINNARE

adidas har från början producerat speciella sportkläder för proffs och amatörer i en mängd olika sporter. Under efterkrigsåren bar spelarna i det tyska nationella fotbollslaget adidaskor och lyckades med Undret i Bern i dem. De vann därmed VM 1954. Sedan dess syns kläderna med de karakteristiska tre ränderna inte längre bara på tyska idrottare. Idrottslag och enskilda idrottare runt om i världen klär sig i adidas. Förutom internationellt framgångsrika idrottare består varumärkesambassadörerna numera av många kändisar från musik- och showbranschen. En anledning till detta är den ökade betoningen på stilriktiga detaljer. Sportmodet övertygar å ena sidan med sin höga funktionalitet och sina innovativa teknologier och å andra sidan av en modern design.

KÄNNETECKEN FÖR ADIDAS SPORTKLÄDER

adidasprodukterna kan genast kännas igen på de tre parallella ränderna. De bildar en stark färgkontrast till bakgrunden och är lika breda. Logotypen patenterades redan den 18 augusti 1949 när företaget grundades. Varunamnet består av intialerna i namnet på företagets grundare, d.v.s. de första tre bokstäverna i förnamnet och de första tre bokstäverna i efternamnet. Sedan 1971 har trefoil-märket tryckts på många produkter som en symbol för den olympiska andan. Trefoil-märket representerar de tre kontinentalplattorna. År 1990 lades tre tvärstreck in i trefoil-märket. Denna logotyp representerar ett berg och kännetecknar adidas Performance™-kategorin. Ett klot med tre genomgående ljusa ränder har stått för Style sedan 2002.

FRÅN TOPP TILL TÅ I ADIDAS

Sportkläder från adidas övertygar med en funktionell men samtidigt urban och sportig design. Om du vill kan du klä dig från topp till tå i adidas. Från skor till byxor, T-shirts och jackor och vidare till en lämplig huvudbonad - det tyska sportföretaget erbjuder allt. Kolla in vårt sortiment och hitta hela tiden nya produkter från världens näst största sportmärke!