adidas by Stella McCartney

 • Sneakers
 • Slides
 • Kläder
 • Väska

Ett framgångsrikt samarbete imponerar med funktion och design: varumärket adidas by Stella McCartneys visar att stil och sport kan fungera fantastiskt bra tillsammans. Lär dig mer!

 • NYHETER
64 resultat
adidas by Stella McCartney
ÅTERSTÄLL

MOVE FOR YOURSELF AND EACH OTHER.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

adidas by Stella McCartney står för kombinationen av miljömedvetenhet och hållbart mode inom funktionskläder.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Resultatet är ett varumärke som för in aktivismen i sportkläderna – gjord för nästa generations användare som är medvetna om kroppen, sinnet och planeten. adidas by Stella McCartney försöker inspirera sina användare till att vara en positiv kraft för naturen och göra det möjligt för dem att röra sig och agera medvetet för sig själva, varandra och för hela jorden.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Vilken är visionen bakom adidas by Stella McCartney-kollektionerna?

Det unika partnerskapet mellan adidas och Stella McCartney har funnits sedan 2004. McCartney ville göra skillnad i världen hon såg omkring sig. Sportkläder för kvinnor, särskilt inom tävlingsidrott, var något som inte hade fått den omsorg det förtjänade. Färgerna var väldigt enkla och designen lite enformig. Detta var rätt tillfälle för dem att ge kvinnor något som de kunde ha på sig utomhus och samtidigt känna sig snygga i – varje plagg i kollektionen är ett uttryck för starka, självsäkra kvinnor.

FUTUREPLAYGROUND

Vad är speciellt med den nya kollektionen?

Skapa förändring med FUTUREPLAYGROUND. För din träning och vår planet. Den här kollektionen är en fusion mellan mångsidiga funktionskläder, iögonfallande tryck och tankeväckande mönster som inspirerats av det lediga och sportiga gatumodet – designad för att stötta och inspirera en generation som gör skillnad. Budskapet är enkelt: genom att ha kontakt med oss själva, varandra och jorden som vi alla är en del av, kan vi röra oss tillsammans mot en bättre framtid.

LOOK GOOD, FEEL GOOD, DO GOOD

"Med den här kollektionen och kampanjen vill vi hjälpa människor att komma tillbaka till naturen och använda rörelse som ett medel för ett mål." - Stella McCartney, 2021

MODERN FEMININITY

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

MOVE FOR YOURSELF AND EACH OTHER.

PROGRESSIV DESIGN MÖTER INNOVATIVA SPORTKLÄDER

Varumärke adidas har länge samarbetat med kändisar från sport- och modevärlden. Redan 2005 inledde Stella McCartney och adidas ett framgångsrikt samarbete. Ett samarbete som hade stor framgång och uppskattades av professionella idrottsmän och fritidsutövare. Stella McCartney är sedan dess en etablerad part i modevärlden och gör kläder åt många prominenta personer. Vi har inte glömt den brittiska designerns brudklänninge som Madonna bar 2000 vid sitt bröllop med Guy Ritchie. Hon visade snabbt att hon inte enbart kan tacka sin berömda pappa, ex-Beatlen Paul McCartney, för sin stora framgång. Det parisiska haute couture-modemärket Chloé avskedade till och med sin stjärndesigner Karl Lagerfeld för att få Stella McCartney som huvuddesigner, i den unga åldern av 26 år. Årt 2001 grundade Stella McCartney sitt eget modemärke och presenterade kollektionen i Paris med stor framgång. Nästa steget på karriärstegen började år 2004, då adidas och Stella McCartney beslöt sig för att samarbeta.

Den gemensamma kollektionen kom 2005 under varumärket adidas by Stella McCartney och hyllades direkt. McCartney valde av övertygelse att inte arbeta med läder utan mest med syntestiska material. 2012 gjorde den brittiska designern tillsammans med adidas kläderna till Storbritanniens nationella olympiska kommitté, med en unik kollektion som bestod av mer än 500 plagg. För detta fick Stella McCartney 2013 en särskild utmärkelse av drottningen, hon upptogs i den brittiska riddarorden. Förutom idrottare gav adidas för övrigt även 70 000 frivilliga medarbetare skjortor, byxor och accessoarer. 2018 vann sportmodetillverkaren som första företag kontraktet att ge de tyska atleterna kläder till vintersport. Sedan 1936 fanns det bara en tillverkare, nämligen Bogner. Ytterligare bevis på att adidas klarar tidens tand med kollektioner i samarbete med sådana kända designers som Stella McCartney och kan försvara sin världsledande ställning.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY: KOLLEKTIONEN

Kollektionens ytterplagg innehåller jackor för löpning eller för träning. Med ovandelar som hoodies, långärmade, tröjor eller toppar från adidas by Stella McCartney är du alltid moderiktig vid varje årstid. Du använder den i kombination med en jacka som ett mellanskikt med lager-på-lager eller solo när det är tillräckligt varmt. Även till jeans ser dessa stilrena och samtidigt sportiga designerplagg perfekta ut. Joggingbyxor eller shorts kompletterar din look vid såväl löpning som träning. En passande keps skyddar ditt huvud mot sol och kompletterar din stil. Du kan bära de moderiktiga och samtidigt funktionella sportkläderna vid löpning, träning, yoga eller tennis. Varumärket övertygar med den adidas-typiska funktionaliteten för dessa sporter. Kollektionens design skiljer sig tack vare Stella McCartney ändå tydligt från de klassiska adidas-plaggen. Sportmodet är mycket kvinnligt och demonstrerar tydligt att mode har en naturlig plats inom sporten. En kroppsnära passform betonar dina former medan bekväma material ger dig den nödvändiga rörelsefriheten. McCartneys design övertygar inte sällan med intressanta mönstermixer med en vild touch. Ett leopardmönster här, en ormdesign där: Stella McCartney gör mode för självmedvetna kvinnor som står mitt i livet. En elegant-sportig tröja med inslag av mesch på rätta ställen ser kvinnligt ut och ger dig den ventilation och rörelsefrihet som du behöver. Så slår du dina motståndare i varje match!

SPORTIGT DESIGNMODE: ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

På Keller x hittar du båda i ett: kollektionen från varumärket adidas by Stella McCartney är högkvalitativa sportkläder vad gäller material och funktioner. Looken och mode-elementen å andra sidan är mycket tydliga hänvisningar till designermodet. De unika kläderna ser sportiga och avslappnade och blir därför snabbt favoritkläderna på fritiden. Speciellt detaljerna ger en fantastisk look och garanterar samtidigt att de fungerar bra för sport. Stella McCartney presenterar med sin kollektion gång på gång sin progressiva design och en speciell materialmix. Så använder hon sig i samarbetet med adidas gärna traditionella material som stickat. Istället för ull använder sig vegetarianen därför andningsbar och formbeständig nylon. Det töjbara materialet formar sig tätt efter kroppen och följer varje rörelse. Climatlite Membrane ger högre bärkomfort särskilt vid leder, armar och axlar. Så får designerns former en feminin touch, utan att begränsa dig när du sportar. Tvåvägsdragkedjor, till exempel, låter dig öppna blixtlåset från båda hållen. Det ser inte bara coolt ut. Du får även mer rörelsefrihet och möjlighet att själv bestämma hur varm du vill vara.

FUNKTION, EGENSKAPER X DESIGN

Oavsett om det gäller shorts eller joggingbyxor känns alla adidas by Stella McCartney bekväma på din hud. Elastiska manschetter, bekväma skärningar, sömlösa utföranden efter behov och en kroppsanpassad materialmix ger hög bärkomfort och stor rörelsefrihet. I överdelarna känner du dig lika bekväm när du tränar som när du går ut med din hund. Baslager av Climalite övertygar med andingsbarhet och climacool-teknologi. Mellanlager som hoodies är gjorda av mjuk fleece. Stretchiga tröjor ser fantastiska ut med kroppsnära passform och har därför inte heller några sömmar. Mesh-infogningar eller moderiktiga cut-outs gör dig till ett verkligt blickfång under träningspasset. Ytterlager som löpar- eller träningsjackor övertygar med högkvalitativa funktinosmembran. Dessutom får du ännu fler funktioner.

STILRENA SPORTKLÄDER: ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Det är de små detaljerna som gör det. Precis så är det med sportkläderna från adidas by Stella McCartney, som förutom avancerad design, övertygar med följande kännetecken:

 • Huva och byxmidja med dragsko
 • Kängurufickor för varma händer
 • adidas by Stella McCartney-logotyp
 • elastiska manschetter och infogningar
 • 2-vägsblixtlås
 • Sidoslitsar
 • Mesh-infogningar för bättre andningsbarhet
 • Materialmix för sport-aktiviteter och feminin passform
 • Climalite Membrane för fuktighetsavvisning

FUNKTION: ADIDAS, DESIGN: BY STELLA MCCARTNEY

Dagens kvinnor vill vara flexibla och göra vad de vill. Stella McCartney tillhör dem och skapade därför ett mode som tilltalar kvinnor. I adidas designermode handlar det om sport och gärna en dejt med en attraktiv träningspartner i en cocktailbar efter träningen. Vem har lust att byta om däremellan? Sätt på en trendig hoodie över din träningstopp och njut av kvällen. Det spelar ingen roll hur dina fritidsaktiviteter ser ut, tack vare mesh-tyg och funktionsmaterial svettas du inte. Med de sportiga jackorna från Stella McCartney måste du inte längre springa runt ett hörn när du träffar på en bekannt. I de väldesignade sportkläderna ser du lika bra ut som i din övriga streetstyle. Själva hertiginnan av Sussex, före detta Meghan Markle, bar adidas by Stella McCartney under sin Australien-tour 2019. Gwyneth Paltrow joggar i varumärkets sportmode, medan andra stjärnor bär plaggen när de går och handlar eller ut och äter. Stella McCartney har därmed nått både sitt eget och alla moderna kvinnors mål.

DESIGNER-SPORTMODE: VISA VEM DU ÄR

Du behöver högkvalitativa och bekväma sportkläder och -skor när du springer, spelar tennis eller trängar på gym. Tack vare samarbetet mellan det innovativa varumärket adidas och den progressiva designern Stella McCartney kan du bära sportmodet nästan varsomhelst. De snygga designerplaggen ser lika bra ut när du sportar som på din fritid. Många stjärnor visar upp den och bär trendiga skjortor, hoodies, byxor och jackor överallt. Kolla in Keller x webbutik nu. Låt dig inspireras och begeistras av de unika designerna från varumärket adidas by Stella McCartney.