adidas Originals

  • Sneakers
  • Slides
  • Kläder
  • Accessoarer

Är du en sportig trendsättare som alltid kollar in det nya men vältestade? Då är Adidas Originals-produkterna rätt för dig. Lär dig mer!

  • NYHETER
483 resultat
adidas Originals
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/A4/37/A437A54C8C012A8E7BBCEBFECF71E3C2.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

ADIDAS ÄR KULT!

Adidas Original är ett av adidas kärnmärken. Det står för en modern fritids- och sportskollektion för barn, kvinnor och män baserat på de mest populära klassikerna. Bland dessa märkesprodukter handlar det ofta om nya versioner av de mest framgångsrika modellerna under de senaste årtiondena. Skorna, plaggen och tillbehören blir till tidlösa modeaccessoarer som inte bara imponerar idrottare. Adidas Originals-mode passar lika bra för en promenad på stan, i skolan och på fritiden som på ett träningspass. Adidas når därmed ett av sina viktigaste mål, nämligen att få ut sportens framtid på gatorna.

KÄNDA VARUMÄRKESAMBASSADÖRER FÖR ADIDAS ORIGINALS

Sneakers och andra Adidas Originals-kläder och tillbehör är ikoniska. Många stjärnor använder sig av modet och bär det offentligt i sina uppträdanden. Dessa inkluderar rapparen Kanye West respektive Yeezy och hip-hopparen Pharrell Williams. Katy Perry och David Beckham, men även popikonen Madonna är trogna Adidas Originals-fans. Den framgångsrika tennisspelaren Stan Smith har till och med förevigat sig själv i en modell som är speciellt skapad för honom. Så om du bestämmer dig för Adidas Originals-märket är du i gott sällskap. Detta kan man när allt kommer omkring även tacka de många kampanjerna för Adidas Streetstyle-mode. Adidas-varumärket lyckas därmed med att troget hålla sig till sina egna principer och traditioner men ändå omdefiniera sig själv.

FRITIDS- OCH SPORTMODE FRÅN ETT VÄRLDSBERÖMT VARUMÄRKE

Adidas är den näst största tillverkaren av sportkläder och skor i världen. Logotypen med de berömda tre ränderna pryder nu en mängd olika sorters plagg. I princip är det lätt att klä sig helt och hållet, från topp till tå, med produkter från Adidas. Allt började på 1920-talet med bröderna Dasslers lilla skofabrik i det charmiga Herzogenaurach i Franken. År 1949 grundade en av bröderna varumärket Adidas och 30 år senare finns en mängd olika modeaccessoarer i sortimentet. Sedan 1956 har Adidas varit en viktig partner för Internationella Fotbollsförbundet. År 2012 var företaget sportklädespartner för de olympiska spelen.

KLÄ DIG SOM EN STJÄRNA!

I Adidas Originals-modeller är du alltid lämpligt klädd eftersom varumärket är känt för sin tidlösa design. Det finns kläder och skor för män, kvinnor och barn, och de funkar på nästan alla typer. Du kan även lita på att de är av utmärkt kvalitet. Adidas känner sig förpliktigat att vara ett varumärke med hög funktionalitet. Baserade på innovativ teknik blir produkterna ytterst bekväma att bära. Övertyga dig själv om fördelarna och beställ ett mode som inte bara är snyggt utan även passar perfekt!