adidas Forum

  • Sneakers
  • NYHETER
18 resultat
adidas Originals
ÅTERSTÄLL

FORUM

THE BEST OF FOUR DECADES

adidas Originals Forum har varit en kultsko i nästan fyra decennier och det är svårt att föreställa sig ett sneakeruniversum utan den. Den kombinerar designelement från 80-talet med den senaste tekniken och är därför mycket populär.

ADIDAS ORIGINALS

adidas Originals Forum tar dig med på en resa till det förflutna. Kombinationen av snören och kardborreband samt de klassiska färgkombinationerna ger 80-talslooken. Läs mer om den kultförklarade sneakerns historia.

BASKETBALL HERITAGE.

Vad är historien bakom adidas Originals Forum?

Forum designades ursprungligen som en basketsko för att minska skaderisken för spelarna och ge maximal komfort på planen, och blev snabbt antagen av de främsta basketproffsen för sin komfort, sitt stöd och sin stabilitet på planen. Forum var verkligen en spelförändrare när det gäller design och materialutförande och låg långt före sin tid. Nästan lika snabbt som den imponerade på planen, fick Forum erkännande på gatan för sin premiumattraktion. Överlägsen prestanda blev riktmärket för lyx och Forum blev en stilikon - och materialflex för stunden.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vad förkroppsligar Forum i dag?

Forum återlanserades och fick ett nytt koncept år 2021, och förs vidare till en ny generation av skapare. Den här tidstypiska klassikern, som är genomsyrad av historia, är redo för sitt nästa kapitel som ett uttryck för en ny generation som kommer att lägga till sitt unika arv. Forum förkroppsligar rösten från en ny generations opinionsbildare, uttrycker den lokala stilen hos samhället i en urban värld, hyllar dess mångfald och representerar kreativitetens styrka och energi.

THE ENERGY OF GEN-Z

"Den perfekta vardagsskon med potential att bli den bästa sneakern för den kommande säsongen." - VOGUE, 2021

STRENGTH OF CREATIVITY.

ADIDAS ORIGINALS

FORUM