adidas Supercourt

  • Sneakers

Åldersvisdom utan att känna ålder. En sällsynt gåva. adidas Supercourt påminner om rena retro-tennisskor, men i slutändan bygger den bara på erfarenheterna från några av de mest legendariska silhuetterna från de tre ränderna, och översätter idén om elegant minimalism till den moderna eran på ett avslappnat sätt. Lär dig mer!

  • NYHETER
12 resultat

ADIDAS SUPERCOURT

Tennisbanan. Nästan ingen annanstans har adidas gjort sig så bekvämt på ett hållbart sätt. Inte bara, men naturligtvis till stor del på grund av den legendariska Stan Smith-sneakern. Några av märkets mest ikoniska silhuetter med de tre ränderna har en gång i tiden utfört sina grundläggande uppgifter på tennisbanor runt om i världen. Detta krävde i sin tur en mycket specifik klädkod. Det måste vara elegant. Enkel, utan att vara tråkig. Minimalistisk, utan att misstänkas för att vara godtycklig. Så med sina tennisskor skapade adidas en förkärlek för avslappnad minimalism som lätt har glidit från tennisbanan till gatan genom åren och årtiondena. Erfarenhet. Praktiskt arbete. Inlämning. När det Herzogenaurach-baserade företaget presenterade sin Home of Classics-kollektion 2019 var det å ena sidan för att buga sig för sina legender. Förutom Stan Smith har man också donerat en specialutgåva av Superstar och Rivalry Lo, bland annat. Samtidigt presenterade märket en ny silhuett. 50 år av komprimerad tenniserfarenhet, perfekt sammanställd i en enda sneaker. Den här idén var inspirationen till adidas Supercourt. Denna idé och en intensiv granskning av arkiven. Varumärket tog inspiration från några av sina mest kända sneakersilhuetter för att skapa en likhet mellan gammal och ny stil. Läder sneakertraditionen mötte minimalism för en sneaker som lätt kunde ha definierat 70-talet. Idag är det en avslappnad blandning av elegans och stil. Monokromt läder möter en diskret färgad mellansula, som lyckligtvis undviker experiment eller ett desperat rop på uppmärksamhet. Enkel tenniselegans inspirerad av fem decennier av stil, av legendariska sneakerikoner. Den får Supercourt att se äldre ut än vad den är. I den bästa av alla betydelser. Och adidas kan bli lite mer bekväma när de ändå håller på.

EGENSKAPER HOS ADIDAS SUPERCOURT

Enkelhet är en konstform. adidas har hyllat den i flera decennier och med Supercourt har man lyckats föra mantrat lite längre mot toppen. Monokroma läderöverdelar som utgångspunkt fungerar i vilket fall som helst, de påminner om retro-sneakers från det förflutna utan att någonsin ha sett 70- eller 80-talet själva. Det gör också en minimalt färgblockad mellansula och yttersula. Stora varumärken? Supercourt behöver det inte. Istället finns perforeringar på insidan och utsidan som antyder de berömda tre ränderna. Så mycket för början. Eftersom adidas använder sin rena silhuett för att ta små steg i utvecklingen med mer slående färgställningar, materialblandningar av läder och nylon eller specialutgåvor. adidas Supercourt RX, till exempel, har en något kraftigare mellansula och lutar därför lite åt den grova sneakern, medan ovandelen täcker halva avståndet från tennissneaker till löparskor. Utrustningsföretaget från Herzogenaurach tillhandahåller naturligtvis också speciella Supercourt-modeller för damer.

VIKTIGA FAKTA OM SUPERCOURT

  • (Ursprungligt) namn: adidas Supercourt
  • Första utgivning: 2019
  • Första färgsättning: Vit/Tan
  • Designer: -

HUR MAN KOPPLAR IHOP ADIDAS SUPERCOURT?

Rena retrosilhuetter drar inga linjer i första hand. En inre cirkel som skulle vara att föredra framför alla andra stilar är främmande för dem. I stället passar adidas Supercourt både på gatan och på kontoret, till en lite dyrare middag och till din favoritbar. Sneakern passar snyggt till både en vid kjol med en blus och strumpbyxor med en vid skjorta. Jeans. Chino. Tee. Huvtröjan. Supercourtens minimalism har sin plats i alla samhällen.

ADIDAS SUPERCOURT PÅ KELLER X

Ren, nästan monokrom läder retro stil är bara ett ansikte. I adidas Supercourt Shop på Keller x kan du beställa din favorit Supercourt-modell online på ett avslappnat sätt: Med olika färgställningar ger adidas Supercourt extra färg och sätter den på en kraftigare mellansula för en extra stor del av klumpigheten. Valet? Det gör du. I försäljningen finns också särskilt attraktiva adidas Supercourt-erbjudanden.