Alchemy Equipment

Premiummaterial, högkvalitativt utförande och en tidlös, enkel design - handla ryggsäckar, jackor och väskor från Alchemy Equipment online på Keller x.

Läs mer!
  • NYHETER
28 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

ALCHEMY EQUIPMENT: STILREN ACTIVEWEAR FRÅN NYA ZEELAND

Har du någonsin burit en fjäderlätt jacka vid minusgrader, utan att frysa? Eller en ullrock, som inte blir blöt vid regn? En snygg skjorta som klarar den kalla vinden på väg till jobbet men försiktigt reglerar kroppstemperaturen på det överhettade kontoret? Låter hardcore-funktionellt och det är exakt vad det är. Sportmärke Alchemy Equipment gör activewear med ultimata prestandafunktioner. Den har hittat balansen mellan högpresterande utomhuskläder och ett klassiskt elegant utseende: en sammansmältning av stil och substans, teknik och trend - för idrottare med stil och modelejon med högsta anspråk.

ART OF ALCHEMY: FÖRVANDLAR ORDINÄRT TILL PREMIUM

Tidigare var termen "alkemi" associerad med en gren av naturfilosofi. Målet: att förvandla sten till guld. Det eleganta sportmärket Alchemy Equipment är trogen sin namnes förädlingsprocess, men omtolkar den. I stället för att utvinna ädelmetaller från sten har man sökt efter bästa möjliga optimering av sportkläder - och hittat den. Det hemliga receptet: en ovanlig blandning av traditionell och innovativ produktionsteknik. Klassiska skärningar med stilrena silhuetter möter högteknologiska material med enastående prestanda. Resultatet: utsökt urban streetwear och mycket funktionella sportkläder i ett - utan något logotypskryt. Det breda sortimentet består av klassiska ullrockar, minimalistiska regnjackor, eleganta klänningar, kjolar, skjortor och optiskt enkla daypacks. Alla med specialeffekter konstruerade för ett liv i rörelse som tar dig till nästa nivå.

TRADITIONELLT SKRÄDDERI MÖTER MODERN STIL

Plaggens unika kvalitet blir omedelbart tydlig när du bär dem. Alchemy Equipment-kollektionen övertygar genom att kombinera traditionella naturfibrer med innovativa material: Dermizax, ett slitstarkt, vind- och vattentätt tyg. Pertex, ett supertunt men robust och andningsbart membran. Fint italiensk tygull laminerat med ett unikt vattentätt och vindtätt membran, DWR. Detta står för "durable water repellent", på svenska långsiktigt vattenavvisande. Det finns också sofistikerade ficksystem på alla jackor, osynliga och ändå överallt. För värmeledning och skydd mot kyla finns premiumisolering genom det lyxiga Pertex Quantum. Även ryggsäckarna överraskar med multifunktionella funktioner som ryggventilation, fack för laptop, separata vattentäta fack - allt med en minimalistisk look som man brukar se hos idrottslig understatement. Oavsett om du är på väg till jobbet, gymmet eller restaurangen: Alchemy Equipment håller väder och vind ute, din kroppsvärme under kontroll och din stil elegant.

BLIXTFRAMGÅNG FÖR INNOVATIVT ALCHEMY EQUIPEMENT-KONCEPT

Premium-märket Alchemy Equipment har fått en raketstart. Bara ett år efter grundandet i Nya Zeeland 2013 var sportmärket bland de fem "ISPO Brandnew"-finalisterna på ISPO 2014 i München. Startsignalen för framgång på internationell nivå. Inte utan anledning: Alchemy Equipment lägger prestandaribban högt och hänger ändå med i modescenen. Den perfekta balansen mellan funktion och stil. Grundaren Junor har tagit 20 års designerfarenhet för kända utomhusvarumärken för att skapa de perfekta ytterplaggen med Alchemy Equipment. Planen har lyckats: hans performancewear hittar man inte bara vid utomhusträning, på traillöpning eller vandringsleder. Den minimalistiskt stilrena looken är hypad - från modedistrikten till bergstopparna.

EN NY NIVÅ FÖR PREMIUM-UNDERSTATEMENT

Premium-märket från andra sidan världen övertygar med sitt innovativa koncept "Performance Driven Style". Alchemy Equipment visar att det som vid första anblicken kan se enkelt ut kan tillverkas på ett utsökt sätt - och därigenom nå en helt ny nivå av premium-understatement. Egentligen en enkel idé - med ett höginnovativt resultat. Alchemy Equipment kombinerar urbana, moderna stilar med traditionella skärningar och material på högsta nivå. Det nyzeeländska varumärket visar att högteknologiska funktionskläder kan vara snygga och stilsäkra. En sofistikerad modern estetik för människor med power som trots sin stil inte vill avstå från funktionalitet i vardagen. Inte du heller? Köp då Alchemy Equipment Styles från vårt innovativa Keller x-sortiment.