Alpha Tauri

  • NYHETER
5 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

FITS BODY AND MIND

FASHION MEETS FUNCTION

AlphaTauri bryter ny mark inom klädindustrin och kombinerar mode med funktion. Sofistikerad design och högkvalitativa material kombineras med textilinnovationer.

ALPHA TAURI

Banbrytande innovationer, högkvalitativa material och en unik stil - det är vad AlphaTauri står för. Det fristående modemärket från Red Bull inspirerar med funktionalitet och smarta funktioner. Intelligenta designer med en hög må-bra-faktor i en metropolitisk stil karaktäriserar kollektioner från AlphaTauri.

Vad är AlphaTauris vision?

Red Bulls innovativa anda, driven av tydliga mål - AlphaTauri använder den för att skapa ett nytt mode som inger nytt liv. Red Bulls passion för ny teknik, innovation och stil finns i det unga modemärkets DNA. AlphaTauri-konceptet baseras på den ökande efterfrågan på mode som erbjuder funktionalitet och innovation utan att offra stilen. Mode för alla som gillar att vara på språng. Red Bull skapade en gång ett helt nytt marknadssegment - energidrycker - och är redo att upprepa denna framgångshistoria med AlphaTauri.

FITS BODY AND MIND

Vad betyder AlphaTauri?

Modemärket är uppkallat efter stjärnan Alpha Tauri - den ljusaste, mest strålande och energiska stjärnan i stjärnbilden Oxen. Energi är AlphaTauris drivkraft och inspirationskälla. "Alpha" står för den banbrytande roll som varumärket strävar efter. Stjärnan Alpha Tauri bildar tjurens öga och står för fokus på precision och perfektion. Och Tauri är en perfekt länk till Red Bull tjur.

"Ultralätta, packbara designer som andas: vi ifrågasätter passionerat status quo i modeindustrin - och vi gör det återkommande." - AlphaTauri, 2020

ALPHA TAURI

FITS BODY AND MIND