ARYS

  • NYHETER
26 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

ADAPTING TO NEW NEEDS

WHAT DO WE REALLY NEED?

ARYS är mer än bara ett varumärke. Märket från Berlin förenar funktionalitet och hållbar minimalism i harmoni. Ta reda på vilka anpassningar märket har gjort till dagens tid i vår Flashlight.

ARYS

Vad behöver vi egentligen? Vilka plagg gör vår vardag bättre? Varumärket ställde sig själv dessa grundläggande frågor förra året. Resultatet: en stark dikotomi av hemkläder och tekniska kläder för att möta kraven i denna nya, idiosynkratiska tid.

Vad är bakgrunden till varumärket ARYS?

ARYS är ett urbant modemärke från Berlin som grundades 2014 av nykomlingar i branschen som ett svar på den slösaktiga modeindustrin. Det som började med multifunktionella träningsoveraller utvecklades under projektnamnet "Fusionwear" till förstklassiga kollektioner som kombinerar tidlös och minimalistisk design, högfunktionella material och sofistikerade funktioner. Denna symbios resulterar i rättvist producerade plagg för alla som letar efter förstklassiga och bekväma allt-i-ett-lösningar för en aktiv och mångsidig vardag.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vad utmärker den nya kollektionen?

Vår nya vardag suddar ut gränserna för tid och rum. Därför är det ännu viktigare att vår garderob uppfyller kraven på att vi ska kunna växla mellan inomhus och utomhus, mellan arbete och privatliv, samtidigt som vi alltid är lämpligt klädda. Många av oss sitter i dag på hemmakontor, vilket gör det viktigt med bekväma och samtidigt svala kläder. De begränsade alternativen för dagens fritidsaktiviteter får oss att återupptäcka vår miljö och utomhusaktiviteter ger en nödvändig balans till hemkontorets monotoni. Vi behöver kläder som ger oss fullständig flexibilitet. Den nya ARYS-kollektionen kombinerar teknikens multifunktionalitet med streetwearens avslappnadhet och överraskar med överraskande funktioner.

"Våra progressiva produkter har vunnit flera priser och har redan vunnit de mest prestigefyllda butikerna i Japan. ARYS står för exceptionella kläder utan kompromisser." - ARYS, 2021

ARYS

ADAPTING TO NEW NEEDS