ASICS Sneakers

  • Sneakers

ASICS sneakers gjorde sig först ett namn inom professionell idrott, men sedan länge har skorna blivit en kult för streetwear. Tekniska innovationer, högkvalitativa material och självsäker design utesluter inte varandra. Och det är något som ASICS är stolt över. De är så stolta att dessa påståenden även har integrerats i designen av sportskorna. Lär dig mer!

  • NYHETER
67 resultat
ASICS
ÅTERSTÄLL

ASICS: ETT SUNT SINNE I EN ELEGANT KROPP

ASICS: De fem inledande bokstäverna i den asiatiska tillverkaren står för "Anima Sana in Corpore Sano". En frisk själ vilar i en frisk kropp. En bra stil hjälper förstås också. Företaget, som grundades 1949 i Japan som Onitsuko Tiger Co Ltd, har tydligt utökat sitt fokus. Bort från rent tekniskt drivna, funktionella sportskor. Mot äkta livsstilssneakers, som har en ohejdad tillväxt i popularitet. Dessutom producerar märket en så framgångsrik all-timer med sin kultsko Onitsuka Tiger att det anses vara medgrundare av retrohype. Idag inspireras många sportskor av dess distinkta och tidlösa design, vilket gör ASICS till en global aktör inom atleisure-trenden.

ASICS SNEAKERS - OPTIMAL MATERIALBLANDNING

ASICS träningsskor och sneakers imponerar med sin materialblandning av andningsbart mesh och stabiliserande overlays av läder eller plast. De karakteristiska tigergreppen är nu integrerade i snörningen. De ger foten extra stöd i skon. Gummisulorna är ett annat plus när det gäller komfort. Alla är utrustade med ett integrerat GEL-dämpningssystem, som ASICS ständigt vidareutvecklar. År 1985 utvecklades den av den interna forskningsavdelningen i Japan. En milstolpe. På den tiden revolutionerade den den globala marknaden för löparskor. Idag gör den också företagets livsstilskor mer bekväma.

ASICS SNEAKER MÄN, ASICS SNEAKER KVINNOR ELLER UNISEX

De modeller som erbjuds på Keller x i ASICS-shoppen kan delas in i två stilar: Enda färger, charmiga och eleganta eller självsäkra, färgglada och iögonfallande. Den färgglada designen fortsätter sedan i de aggressiva sulorna. Särskilt med skorna i Gel Kayano-serien, varav vissa finns i tre färger. I stil med 90-talet är funktionella system som GEL-dämpning också integrerade i designen. Den broderade ASICS logotypen är också tydligt placerad på sportskorna. I de aktuella ASICS-modellerna dominerar den blå färgen vid sidan av den klassiska vita. Men märket gillar också att använda de för närvarande populära pastellfärgerna i sin kollektion. De enfärgade ASICS-sneakers är däremot klassiska: antingen i svart eller vitt.

FRAMGÅNGSRIK OCH POPULÄR I ÅRTIONDEN

Det japanska märket gjorde succé över hela världen med Onitsuka Tiger. Den klassiska sneakern har varit en del av stadsbilden i årtionden och har sedan länge tagit steget från gymmet till gatan och klubbarna. Framgången återspeglas också i de andra ASICS-tävlingarna: de diskreta, enfärgade modellerna är särskilt populära hos Keller x. De är helt enkelt de mest användbara. De erbjuder helt enkelt flest användningsmöjligheter och kan kombineras nästan i all oändlighet. Å andra sidan garanterar de färgglada tigerns ränder på de mer skrikiga skorna en igenkänningseffekt. De symboliserar de decennier av framgång som ASICS har uppnått genom sin kreativitet och innovationskraft.

KOMBINERA ASICS SNEAKERS - SPORTIG URBAN

Det stötdämpande GEL-systemet gör ASICS sneakers mångsidiga. Du har dem ändå på dig när du idrottar. Men de kan också bäras på långa shoppingturer, på kontoret eller på löpintensiva stadsresor med dans hela natten på klubben. Enfärgade modeller passar utmärkt till en linnedräkt. Till jeans eller shorts passar å andra sidan också de udda modellerna, som är mycket mer färgstarka. Kvinnor kombinerar enfärgade ASICS sportskor med blommiga klänningar, medan de mer färgglada modellerna passar bra till jeansshorts och enklare, enfärgade kjolar.

KELLER X STYLE TIP FÖR ASICS SNEAKERS

Vi på Keller x följer också trenden med att kreativt integrera sportskor i det vardagliga stadslivet och att på ett skickligt sätt kombinera dem. Det är därför du hittar otaliga inspirerande looks i vår livsstilsvärld. Den sportiga kombinationen av ASICS GEL-KAYANO 5.1 unisex-sneakers i brunt och NIKE Sportswear Tech Pack Knit Pullover i beige för män är idealisk för kvällar på trendiga barer eller resor till pulserande städer. Sidoslitsarna i den svarta Peak Performance Sense-klänningen för kvinnor öppnar däremot upp för en vy av ASICS unisex-sneakers GEL-KAYANO 5.1, som också är svarta.