ASICS SportStyle

Visste du att tigrar kan hoppa hela sex meter? Hoppa in i kollektionen från Asics Tiger-märket. Lär dig mer!

  • NYHETER
229 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

HERE TO STAY

ASICS SPORTSTYLE

Kiko Kostadinov Studio har samarbetat med Asics SportStyle för att ge både GEL-Contend 5 och GEL-Venture 7 en rejäl spice.

ASICS SPORTSTYLE

Förra året tog Kiko Kostadinov och ASICS steget från samarbetspartner till kollegor. I detta nya partnerskap stöder den bulgariska designern och hans team en helt ny inlineserie under Sportstyle-varumärket.

Vad är ASICS SportStyle:s vision?

ASICS historia bygger på mer än 60 års erfarenhet av utveckling av löparskor. Den vägledande principen "Anima Sana in Corpore Sano" - "I en hälsosam kropp lever ett hälsosamt sinne" - finns i varje modell av det japanska kultmärket. Grundades 1949 av Kihachiro Onitsuka och drivs av visionen att visa ungdomar nya perspektiv genom sport, Onitsuka utvecklade sitt nuvarande distinkta utseende från en kombination av praktfullhet, stil och innovativa trender.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Vad utmärker det speciella samarbetet med Kiko Kostadinov?

Kiko Kostadinov och ASICS vände ett nytt blad i oktober 2020, där de avstår från det traditionella samarbetet och istället tar på sig en kuratorisk roll - där Kostadinovs team omarbetar, föreställer sig och uppdaterar de senaste modellerna i ASICS-sortimentet. Konstnären Kiko Kostadinov anslöt sig till Asics SportStyle-teamet som kreativ konsult våren 2021. Som kreativ konsult arbetar Kiko direkt med produktteamen om material- och modellval för varje säsong och leder visuella kampanjer för konsultlanseringen. Särskilt fokus ligger på GEL-Contend 5 och GEL-Venture 7 i de vårliknande färgerna "Mint Tint" och "Beet Juice/Silver".

ASICS SPORTSTYLE

HERE TO STAY

SÄKER OCH BEKVÄMT GENOM VARJE TIGER

ASICS Sportstyle, tidigare ASICS Tiger, skapar sneakers med speciell gelteknologi. Denna stoppning ger varje bärare ren gång- och löpkomfort. Hon låter dig springa lätt genom gatorna som en elegant tiger. ASICS Tiger skapade först en sensation i mitten av 1980-talet med sin innovativa Alpha-Gel-teknik. Det ger perfekt dämpning och dämpar varje steg du tar - precis som dynorna på en tigers tasskuddar gör när den strövar smidigt genom sitt territorium. Förutom den höga komfortnivån erbjuder de förstklassiga skorna från ASICS Tiger dig en säker passform. Detta beror bland annat på de skummade gummisulorna och tåförstärkningen. Många av märkets sneakers har dessa funktioner.

ASICS SPORTSTYLE - EN HÄLSOSJÄL I ETT HÄLSOSAM KROPP

1949 grundade japanska Kihachiro Onitsuka sportmärket Onitsuka Tiger. Under fusionen 1977 med företaget GTO Sports Nets & Sportswear fick moderbolaget ASICS Tiger sitt namn, vilket fortfarande gäller idag: ASICS. Valet är en kreativ idé. Från den välkända och populära latinfrasen "Mens sana in corpore sano" av den tidigare romerska poeten Juvenal, gjorde ASICS och förkortade versionen "Anima sana in corpore sano". De första bokstäverna i de fem orden fungerar som ett varumärke och speglar samtidigt det som är viktigt för företaget - att utlösa en psykofysisk känsla av välbefinnande hos människor som bär produkterna. Det ambitiösa målet gäller både huvudmärket ASICS och undermärkena, som har inkluderat ASICS Tiger sedan 1981 och ASICS Sportstyle sedan 2019.

HÖGKVALITETSSNAKARE MED EXCEPTIONELT (RETRO) CHARM

Skor från ASICS Tiger-märket avslöjar ett karakteristiskt varumärke, de så kallade tiger stripes. Tigerränderna pryder alla sneakers och skiljer dem från modellerna från andra märken. För japanerna och vissa andra folk från Asien är tigrarna mycket viktiga. Attribut som "Taigas tsar" eller "Alla djurens härskare" betonar den stora kattens speciella position i uppfattningen av asiater. Flera stammar tillbad till och med tigern som en gud under lång tid. Så det är bara logiskt att det japanska företaget ASICS ska märka sina undermärken med djurets namn och dekorera högkvalitativa sneakers med eleganta tigerränder. Dessutom presenteras skorna i retrostil på 1980- och 1990-talet, lätt igenkännbara av märkets mest populära sneakers, som ASICS GEL-LYTE III.

UPPTÄCK ROBUST FOTKLÄDER FRÅN ASICS TIGER PÅ KELLER X.

Här hittar du ASICS Tiger sneakers för kvinnor och män. Ett utmärkande drag hos varumärket är att vissa modeller passar både kvinnor och män. Beroende på outfit och accessoarer understryker de sportiga produkterna både en avslappnad och en sportig, elegant stil. Oavsett om du föredrar klassiska färger som rent vitt, beige, svart och grått eller föredrar att svänga genom vardagen och fritiden med lila eller blå accenterade skor - vi har det du letar efter. De robusta sneakersna rekommenderas för vår, sommar och höst. Med adekvat vård kan du lita på dina randiga skor i många år. Släpp tigern ur dig varje dag på nytt!