ASICS SportStyle

  • Sneakers
  • Kläder

Visste du att tigrar kan hoppa hela sex meter? Hoppa in i kollektionen från Asics Tiger-märket. Lär dig mer!

  • NYHETER
248 resultat
ASICS SportStyle
ÅTERSTÄLL

GO-TO RETRO RUNNER

GEL-1130

1130 är en klassiker från ASICS. Den har en ovandel i mesh, överdelar i syntetiskt läder och GEL®-dämpning. Finns i olika färger på Keller x. LÄS MER LÄS MINDRE
https://image.keller-sports.com/storage/common/E1/E6/E1E675AFBF29C2F8E8C090286F99409A.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

SÄKER OCH BEKVÄMT GENOM VARJE TIGER

ASICS Sportstyle, tidigare ASICS Tiger, skapar sneakers med speciell gelteknologi. Denna stoppning ger varje bärare ren gång- och löpkomfort. Hon låter dig springa lätt genom gatorna som en elegant tiger. ASICS Tiger skapade först en sensation i mitten av 1980-talet med sin innovativa Alpha-Gel-teknik. Det ger perfekt dämpning och dämpar varje steg du tar - precis som dynorna på en tigers tasskuddar gör när den strövar smidigt genom sitt territorium. Förutom den höga komfortnivån erbjuder de förstklassiga skorna från ASICS Tiger dig en säker passform. Detta beror bland annat på de skummade gummisulorna och tåförstärkningen. Många av märkets sneakers har dessa funktioner.

ASICS SPORTSTYLE - EN HÄLSOSJÄL I ETT HÄLSOSAM KROPP

1949 grundade japanska Kihachiro Onitsuka sportmärket Onitsuka Tiger. Under fusionen 1977 med företaget GTO Sports Nets & Sportswear fick moderbolaget ASICS Tiger sitt namn, vilket fortfarande gäller idag: ASICS. Valet är en kreativ idé. Från den välkända och populära latinfrasen "Mens sana in corpore sano" av den tidigare romerska poeten Juvenal, gjorde ASICS och förkortade versionen "Anima sana in corpore sano". De första bokstäverna i de fem orden fungerar som ett varumärke och speglar samtidigt det som är viktigt för företaget - att utlösa en psykofysisk känsla av välbefinnande hos människor som bär produkterna. Det ambitiösa målet gäller både huvudmärket ASICS och undermärkena, som har inkluderat ASICS Tiger sedan 1981 och ASICS Sportstyle sedan 2019.

HÖGKVALITETSSNAKARE MED EXCEPTIONELT (RETRO) CHARM

Skor från ASICS Tiger-märket avslöjar ett karakteristiskt varumärke, de så kallade tiger stripes. Tigerränderna pryder alla sneakers och skiljer dem från modellerna från andra märken. För japanerna och vissa andra folk från Asien är tigrarna mycket viktiga. Attribut som "Taigas tsar" eller "Alla djurens härskare" betonar den stora kattens speciella position i uppfattningen av asiater. Flera stammar tillbad till och med tigern som en gud under lång tid. Så det är bara logiskt att det japanska företaget ASICS ska märka sina undermärken med djurets namn och dekorera högkvalitativa sneakers med eleganta tigerränder. Dessutom presenteras skorna i retrostil på 1980- och 1990-talet, lätt igenkännbara av märkets mest populära sneakers, som ASICS GEL-LYTE III.

UPPTÄCK ROBUST FOTKLÄDER FRÅN ASICS TIGER PÅ KELLER X.

Här hittar du ASICS Tiger sneakers för kvinnor och män. Ett utmärkande drag hos varumärket är att vissa modeller passar både kvinnor och män. Beroende på outfit och accessoarer understryker de sportiga produkterna både en avslappnad och en sportig, elegant stil. Oavsett om du föredrar klassiska färger som rent vitt, beige, svart och grått eller föredrar att svänga genom vardagen och fritiden med lila eller blå accenterade skor - vi har det du letar efter. De robusta sneakersna rekommenderas för vår, sommar och höst. Med adekvat vård kan du lita på dina randiga skor i många år. Släpp tigern ur dig varje dag på nytt!