ASICS GEL-LYTE III

  • NYHETER
20 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

GEL-KAYANO™ 14

ASICS SPORTSTYLE

Designern av GEL-KAYANO™ 14 inspirerades av ljus, färg och textur när denna har tolkat den ikoniska löparskon från 2000-talet.

ASICS SPORTSTYLE

"Denna version omtolkar skons prestandaegenskaper med högkvalitativa material och komponenter och blir den första upplagan i sneakerlinjen som inte är designad av Toshikazu Kayano. "

Vad är ASICS SportStyle:s vision?

ASICS historia bygger på mer än 60 års erfarenhet av utveckling av löparskor. Den vägledande principen "Anima Sana in Corpore Sano" - "I en hälsosam kropp lever ett hälsosamt sinne" - finns i varje modell av det japanska kultmärket. Grundades 1949 av Kihachiro Onitsuka och drivs av visionen att visa ungdomar nya perspektiv genom sport, Onitsuka utvecklade sitt nuvarande distinkta utseende från en kombination av praktfullhet, stil och innovativa trender.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Vad gör GEL-KAYANO™ 14 så speciell?

Med sin estetiska och förbättrade passform i slutet av 2000-talet belyser GEL-KAYANO™ 14 utvecklingen och det historiska ursprunget till serien GEL-KAYANO™. Det som gör GEL-KAYANO™ 14 unikt är att den tar olika idéer från alla team när det gäller funktionalitet och ärligt kommunicerar dessa idéer genom design. Det handlar om att ta olika delar och organiskt matcha var och en utan att överdriva helheten. Det är vad en GEL-KAYANO™-design handlar om. GEL-KAYANO™ 14-skon markerar också första gången i historien om skon att Toshikazu Kayano själv skickar facklan till en annan designer (Mr. Yamashita) för att ta över framtiden design av silhuetten.

"Ordet jag valde som inspiration för GEL-KAYANO™ 14 är tanken på blixt. Blixt för mig refererar till den rörelse där löparen landar i hälen och skjuter bort i tårna." - Hidenori Yamashita

ASICS SPORTSTYLE

GEL-KAYANO™ 14