ASICS GEL-LYTE III

  • NYHETER
18 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

GEL-LYTE™ III

ASICS SPORTSTYLE

Det som började med en banbrytande idé från den ledande designern på ASICS har nu visat sig hålla i tre decennier: GEL-LYTE™ III från ASICS SportStyle.

ASICS GEL-LYTE™ III

För att fira löparskon GEL-LYTE™ III OG:s 30-årsjubileum släpps skon på nytt som den såg ut tidigt 90-tal.

Vilken historia har GEL-LYTE™ III?

1986 använde ASICS för första gången flytande gel som dämpande material i mellansulan på GT-II. Det var världens första sko med patenterad geldämpning. Innovationen blev en stor succé och idén utvecklades vidare de följande åren. Höjdpunkten var GEL-LYTE™ III, som designades 1990 av Shigeyuki Mitsui – den ledande designern på ASICS som passionerat bröt mot regler. Det var precis denna mentalitet, mot alla odds, som skapade skorna som skulle bli en ikon för nästa generation.

ASICS GEL-LYTE™ III

Vad utmärker GEL-LYTE™ III?

Modellen GEL-LYTE™ III OG har en delad tunga, ursprungligen inspirerad av GEL-LD RACER™. Dessutom har skon den säregna GEL™-dämpningen i hälen för att bättre absorbera stötar och ge ökad komfort. För att fira denna ikoniska löparskos 30-årsjubileum ger ASICS SportStyle ånyo ut en serie i OG-färgerna i år.

”ASICS går efter filosofin 'Anima Sana In Corpore Sano' – en sund själ i en sund kropp. Vi på Keller x är också fullt övertygade om att idrottsaktiviteter är en nyckelfaktor för en sund kropp och själ, och vi delar stolt denna vision med ASICS.”

ASICS SPORTSTYLE

GEL-LYTE™ III