ASICS TIGER

Visste du att en tiger kan hoppa hela sex meter? Med högkvalitativa skor av märket ASICS Tiger går du i fotspåren av världens största rovkattdjur. Sneakersna med de karakteristiska tigerränderna är sportigt snygga följeslagare i vardagen - och uppfyller höga krav.

Läs mer!
114 Results

Gå som en tiger genom vardagen, säkert och bekvämt

ASICS Tiger skapar sneakers med speciell gelteknik. Denna vaddering ger den som bär dem riktig gång- och löpkomfort. Den låter dig gå nerför gatan med lätta steg som en elegant tiger. När den lanserades i mitten av 1980-talet väckte ASICS Tiger stort uppseende med den innovativa Alpha-Gel-tekniken. Den ger idealisk dämpning och studs till varje steg du tar - ungefär som trampdynorna på en tiger när den smidigt smyger fram genom sitt revir. Förutom den höga komforten erbjuder de förstklassiga ASICS Tiger-skorna en säker passform. Detta beror bland annat på yttersulorna i gummi och tåförstärkningen. Många varumärkesskor har dessa egenskaper.

ASICS Tiger - en hälsosam själ i en hälsosam kropp

1949 grundade den japanska Kihachiro Onitsuka sportmärket Onitsuka Tiger. Efter 1977 års sammanslagning med företaget GTO Sports Nets & Sportswear behöll moderbolaget ASICS Tiger sitt än idag använda namn: ASICS. Valet var en kreativ idé. Från den välkända och populära latinska sentensen Mens sana i corpore sano av den romerska poeten Juvenal har ASICS utgått från versionen Anima sana in corpore sano och förkortat den. Den första bokstaven i de respektive fem orden fungerar som ett varumärke och speglar samtidigt vad företaget har för filosofi - att ge en psykofysisk känsla av välbefinnande hos produkternas användare. Detta ambitiösa mål gäller såväl huvudvarumärket ASICS som undervarumärkena som sedan 1981 även omfattar ASICS Tiger.

Kvalitetssneakers med extraordinär (retro)charm

ASICS Tiger-skor har ett karaktäristiskt varumärke, de så kallade tigerränderna. Tigerränderna finns på alla sneakers och särskiljer dem från andra varumärkesmodeller. För japaner och andra asiatiska folkslag är tigrar mycket betydelsefulla. Beskrivningar som Tajgans Tsar eller Härskare över alla djuren betonar det stora kattdjurets speciella ställning i Asien. Under lång tid dyrkade till och med flera folkslag tigern som en gudom. Så det är bara logiskt att det japanska företaget ASICS ger sina undervarumärken djurets namn och förser sina högkvalitativa sneakers med ädla tigerränder. Dessutom kommer skorna ofta i retrostil från 1980- och 1990-talen.

Upptäck robusta skor från ASICS Tiger hos Keller x

Här hittar du sneakers från ASICS Tiger för män och kvinnor. Ett särdrag hos varumärket är att vissa modeller passar både kvinnor och män. Beroende på klädstil och tillbehör framhäver de sportiga produkterna en både avslappnad och sportigt elegant look. Oavsett om du föredrar klassiska färger som ren vit, beige, svart och grå, eller föredrar att gå genom vardagsliv och fritid med lila eller blå skor, har vi det du söker. De robusta sneakersna rekommenderas för vår, sommar och höst. Med rätt skötsel kan du ha dina randiga skor i många år. Släpp loss din inre tiger, varje dag!

Geschlecht

MÄRKE (1)

FÄRG

STORLEK