Ciele Athletics

  • Kläder
  • Accessoarer

Vi tar den enklaste produkten och gör det mesta av den. Detta imponerande uttalande av Mike Giles är både Ciele Athletics motto och filosofi. Lär dig mer!

  • NYHETER
39 resultat
Ciele Athletics
ÅTERSTÄLL

CIELE ATHLETICS: VARFÖR GÖRA DET ENKLA KOMPLICERAT?!

I vår komplexa värld är enkla idéer sällsynta, men de är oftast de bästa. Människan verkar alltid vilja ha mer. Inget verkar vara tillräckligt. I verkligheten behöver man inte längre saker, utan saker som håller. Saker som varar. Genom bra tillverkning och ett genomtänkt koncept. Attraktiva designer är viktiga, men det är inte allt. Enkelt kan vara så effektivt. Detta är filosofin som grundarna Jeremy Bresnen och Mike Giles följer och förverkligar med Ciele Athletics. De har tagit en enkel produkt och lyft den till innovativa höjder. De har inte revolutionerat kepsar för löpare utan bara reviderat och omdefinierat dem. Resultatet är kepsar som är funktionellt bättre än de flesta andra.

NÖDEN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER...

Bresnen är själv en entusiastisk löpare. Därför ville han skapa en produkt som hänger ihop med hans passion. År 2014 kom han plötsligt på att han skulle göra löparkepsar. Han hade redan i många år förgäves försökt att hitta en praktisk och fungerande modell för sitt eget huvud. Så, tillsammans med sin kompis Mike Giles, bestämde han sig för att producera högfunktionella kepsar som tydligt står ut från konkurrenternas produkter. Så föddes Ciele Athletics. Kepsarna är unika i sin design och konstruktion. Märket etablerade sig snabbt internationellt. Nuförtiden bär alla slags löpare Ciele Athletics-kepsar, den stilmedvetna personen som joggar ibland, den ambitiösa amatörutövaren och den professionella maratonlöparen.

VAD SOM KÄNNETECKNAR CIELE ATHLETICS LÖPARKEPSAR

Ciele Athletics löparkepsar är av hög kvalitet och designade med stort fokus på tekniskt funktionella detaljer. De har allt som krävande löpare vill ha. Det som sticker ut är den höga ventilationsförmågan, vilket främst beror på det så kallade COOLwick-meschtyget. Det högkvalitativa, fuktavledande stickade tyget har en kylande effekt och för bort varm luft. Det är insytt såväl framtill som bak på sidorna. Förutom det kännetecknas kepsarna från Ciele Athletics av att de är otroligt lätta. Man ska inte glömma att de är lätta att packa. Dessutom kan du lätt tvätta kepsarna i tvättmaskiinen utan att de går sönder. Reflekterande detaljer på fram- och baksida gör dem ännu mer speciella, liksom den höga solskyddsfaktorn på SPF 40 vid kanterna på fram- och baksida.

ETT FUNKTIONELLT TEAM FÖR STOR FRAMGÅNG

Jeremy Bresnen och Mike Giles är ett harmoniskt team. Precis som Yin och Yang från den kinesiska filosofin kompletterar de varandra perfekt vad gäller kunskaper och förmågor. Bresnen har en mängd teknisk och visuell kunskap om kepsar medan Giles kan mycket om logistik och produktion. Den omfattande kunskapen hos de två grundarna av det internationellt kända varumärket återspeglas i kepsarna. Hos Keller x kan du välja mellan flera kepsar från Ciele Athletics. Oavsett om du väljer klassiskt svart eller vitt eller mer iögonfallande färger som röd, blå eller brun: med en av dessa exceptionella kepsar kommer du att få en helt ny löparkänsla och vara utmärkt utrustad för din nästa "million mile".