Dam

Dam-outfits med trendig sport-look är nu fast etablerade i stadsbilden. Det finns bara ett fåtal tillfällen när ett sportigt dammode verkar "underdressed". De sportiga modellerna övertygar också med sin höga bärkomfort. På Keller x hittar du kläder och skor som du föredrar att inte alls ta av. Läs mer!

  • NYHETER
2968 resultat
CLOSE

MÄRKE

STORLEK

https://image.keller-sports.com/storage/common/F2/77/F277E6705FC1ED5DD6E12F450B21884D.jpg
DROP 4

REEBOK X VICTORIA BECKHAM

UPPTÄCK NU

Kvinnors sportkläder för stan

Är du en energisk och dynamisk kvinna som vill dra nytta av fördelarna med sportkläder i vardagen? Då kommer du, lliksom många andra kvinnor, säkert att bli nöjd med vårt sortiment. Din passion har förresten ett namn: Athleisure är trenden, som består av orden "athlet" och "leisure". Det senare betyder "fritid" på svenska. Så du kopplar ihop sporten med ditt vardagsliv. För detta behöver du en klädsel som ger dig optimal rörelsefrihet. Du har samma kläder när du går och handlar under dagen som när du kör ditt kvällspass på gymmet. Det är väldigt praktiskt eftersom du inte behöver byta om. Sportkläder är en sorts hybridmodell för olika ändamål. Hos oss kan du klä dig från topp till tå. Vi har ytterkläder och bekväma sportskor för kvinnor

Vad sportkläder för kvinnor ger dig

Förutom ett feminint snitt har modellerna olika praktiska funktioner. Dessa är i sin tur resultatet av en kombination av särskilt högkvalitativa material. Bomull andas helt naturligt. Men även högteknologiska tyger av syntetfibrer eller blandade tyger ger utmärkt luftcirkulation. Detta gör att du inte svettas och att din hud känns behagligt torr. Alla sommarmodeller har mesh-inslag eftersom luften cirkulerar ännu bättre genom det perforerade materialet. Naturligtvis är tyget töjbart och mycket flexibelt. Skorna är också bekväma. Det finns sneakers och tofflor av välkända och internationellt framgångsrika sportmärken att välja bland. De platta sulorna på dessa skomodeller för kvinnor skapar en behagligt naturlig känsla när du går eller springer.

Sportigt kvinnomode med roliga mönster

Att de fungerar vid träning är en sak. Den andra är designen. De flesta av de speciella sportmodellerna är minimalistiska , medan sportswear-plagg övertygar med snygga detaljer. När allt kommer omkring vill du ju att din klädstil funkar på stan också. Det är ganska vanligt att kvinnor har sportiga plagg på universitetet, i skolan, eller till och med inom vissa yrken. Till skillnad från de funktionella kläderna för specialsporter har sportswear-kläder ett mycket bredare utbud av färger och mönster. Fokus ligger på designen. I hippa designade sneakers drar du blickarna till dig även när du går på en klubb. En sportig outfit är dock ofta olämplig på bankkontoret eller när du går på bröllop.

För-och nackdelar med sportkläder för kvinnor

Sportkläder erbjuder endast fördelar när det gäller komfort. Du känner dig fri och obegränsad. Ytterligare en fördel är den höga funktionaliteten. Sportmode för kvinnor har svett-avledande och ventilerande egenskaper. Nackdelen gäller att design och mönster är olämpliga vid vissa tillfällen. Och naturligtvis är det en nackdel om du inte alls vill ha en avslappnad stil.

Fördelar:

  • sportigt chic
  • utmärkt passform
  • ventilerande
  • bra fuktighetsavvisning
  • lättskötta
  • snabbtorkande

Nackdelar:

  • inte gjorda för specialsporter
  • inte alltid populära på kontoret eller vid högtidliga tillfällen

Känn dig fri i bekväma sportswear-kläder

Det finns inget bättre än att alltid ha på sig snygga och samtidigt eleganta kläder. I vår webbutik finns många olika modeller av välkända varumärken . Ta reda på de senaste modetrenderna för kvinnor och skaffa dina älsklingsplagg i en av dina favoritfärger. Du kan lätt kombinera de enskilda plaggen till en personlig stads-outfit.