Diadora Heritage

Diadora Heritage vet hur man kombinerar den trendiga retrolooken med samtida material och funktioner till perfektion. Företaget från Bella Italia vill framför allt en sak: dela framgångarna. Med varumärket och kollektionen Diadora Heritage har de lyckats med att erbjuda dagens kunder de framgångsrika modellerna från det förflutna. Sportig elegans, en mix av retro och modernt liksom en gränslös professionalitet: Det är Diadora Heritage.

Läs mer!
  • NYHETER
32 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

Diadora Heritage: Legendariskt innovativ

Varumärket Diadora Heritage tar fram sportskostilen från 1970- och 80-talen. Märket återupplivar Diadoras egna framgångar från igår och fräschar upp dem. Fräsch i det här sammanhanget betyder helt samtida - såväl när det gäller design som tekniska aspekter. Ordet Heritage indikerar redan att varumärket med den innovativa kollektionen har funnit sitt eget arv och därmed knyter an till de stora framgångarna från det förflutna. Det lyckas märket med på ett autentiskt och kreativt sätt. Skorna från Diadora Heritage är aktuella, detaljrika, mångsidiga och bekväma, De är gjorda av utmärkta material som premiumläder och lyxig nylon som är andningsbara, hållbara och mycket stilrena. Tack vare den sofistikerade anpassningen av sneakers och sportskor till nuvarande standarder får du högkvalitativa, retro-charmiga skor som gör att du känner dig bekväm både i vardagen och i sporthallen. Höjdpunkterna i Diadora Heritages skor och kläder är å ena sidan de slående färgerna och å andra sidan den stilrena designen.

Italiensk passion, avantgardestil och tekniska framsteg

Precis som vilket annat märke som helst från det italienska företaget Diadora är Heritage baserat på beslutsamhet och vild passion, en unik stil och funktionell utveckling. Företagets chefer letar alltid efter sätt att förbättra sina egna produkter. Diadora leder därför ständigt till innovation på marknaden. Tillverkaren har gjort det till sin uppgift att föra samman sport med hälsa och säkerhet. Dessutom har Diadoras skor, tröjor, västar och byxor i Heritage-kollektionen den typiska italienska elegansen.

Djupsinnig, romantisk, uttrycksfull: Diadoras varumärke

Diadora lägger stor vikt vid laganda och är med sin företagsfilosofi både djupsinnig och romantisk. Följaktligen är även symbolen i tillverkarens logotyp sinnlig. Bågen över det andra d:et i Diadora symboliserar ett öppet, stiliserat ovanmaterial. I det inslaget ser grundarna och företagets nuvarande chefer den viktigaste delen när det gäller att skapa förstklassiga sport-, fritids- eller arbetsskor. Dessutom fungerar symbolen som en representant för Diadoras hantverksursprung. Sedan 1948 finns företaget som Herr Marcello Danieli grundade. Den utbildade skomakaren specialiserade sig från början på tillverkningen av funktionella skor. Bergskängor, pjäxor, skor för After ski, löparskor, tennisskor och fotbolls- och basketskor är nu en del av Diadoras stora sortiment. Vissa finns även i Diadora Heritage-kollektionen.

Sportigt framgångsrikt samspel, igår och idag

Keller x kan erbjuda flera höjdpunkter från Diadora Heritage-kollektionen. Vår webbshop har ett stort utbud och erbjuder både färgglada och klassiska sneakers i svart eller vitt. Dessutom finns avslappnade funktionella byxor, västar och sweatshirts för sport, fritid eller till och med för jobbet. Bli inspirerad av den innovativa kollektionen för maximal prestanda - på egen hand, men framförallt i teamet. Diadora Heritage är det sportiga och framgångsrika samspelet som kombinerar igår och idag.