Douchebags

Douchebag är inte bara det mest populära svordomsordet i USA, utan även ett skandinaviskt märke för mycket funktionella väskor med enkel elegans. Väskorna har utformats speciellt för att göra resan lättare. Olika funktioner för komfort och organisation erbjuder raffinerade extrafunktioner för att underlätta resan ännu mer

Läs mer!
  • NYHETER
4 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

Från liten till stor!

2009 designade den norska produktdesignern Truls Brataas och den svenske freestyleåkaren Jon Olssen en praktisk skidväska kallad "douchebag". Under år 2012 startade duon serieproduktionen. Den exceptionella väskans som kan töjas upp till två meter, tilldelades flera priser under de följande åren. Trots sin storlek kan skidväskan vikas ihop så att den knappt tar någon plats alls. Strax därefter erövrade Slim Jim, en ännu mer kompakt version, marknaden. Det fortsatte med en mycket lätt Big Bastard och en Little Bastard med en volym på 90 resp. 60 liter. Säckarna på 30 och 60 liter är mindre och funkar som handbagage. Bland de nyare modellerna finns Explorer.

Douchebags grunder

De funktionella väskorna bygger på fem designprinciper. Dessa inkluderar en individuellt justerbar kapacitet samt anpassning av längden efter personliga behov. Du kan ta med dig nästan vad du vill eftersom väskorna är mycket töjbara. Skidryggsäckarna kan också lätt bäras - inte minst tack vare de genomtänkta handtagen och remkonstruktionen. Speciella ABS-räfflor ger bra skydd och stabilitet. Douchebags är också en av de lättaste väskorna som finns på världsmarknaden idag. De kan komprimeras och lätt rullas ihop. Vikta på detta sätt blir de bara en del av sin ursprungliga storlek - fantastiskt, eller hur?

Det avslappnade sättet att resa

Douchebags koncept är resultatet av ett intensivt samarbete som de två företagsgrundarna har med olika partners. Jon Olssen och Truls Brataas drar nytta av cirka 150 människors långa erfarenhet. De har bland annat bett snowboardåkare, skidåkare, flygbolag och bagagehanterare om deras åsikt. Även det norska universittet för teknologi och vetenskap har bidragit till framgången. Varumärket douchebag kommer ursprungligen från sportens värld men blir alltmer inriktat på resebranschen. Den intelligenta reseutrustningen är tänkt att underlätta resandet. Detta gäller både för kortare resor och längre resor. Douchebags gör att du kan ta med allt som du personligen tycker är viktigt.

Urban chic för aktiva människor

Dessutom förkroppsligar Douchbags en livsstil som pendlar mellan utomhussporter och en energisk storstadskänsla. Och det är precis där Jon Olssen och Truls Brataas känner sig hemma. Den gemensamma passionen för vintersport förde de två samman i de norska bergen. Båda hade samma problem med otympligt bagage som gjorde ont att bära. De enades om att för mycket vikt och skrymmande väskor snart borde tillhöra det förflutna. Jon och Truls gjorde en dygd av nödvändigheten och gör därmed livet lite lättare för dig också. Du tillhör den lyckliga generationen som får använda ett nytt sortiment. Upplev känslan av lätthet och ta på resan med allt som du inte skulle kunna stuva i en konventionell väska. Keller x och Douchebags hjälper dig med detta.