Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Raffle - Vad bör jag veta?


< Tillbaka till Vanliga frågorVad är raffle och hur kan jag delta?

En raffle är en tävling där vi utlottar den exklusiva köprätten för begränsade produkter.

För att delta i vår raffle måste du ange dina personuppgifter såsom leveransadress och önskad storlek direkt på tillhörande raffle ssidan, samt uppfylla de andra villkoren för deltagande av respektive raffle (t.ex. som Instagram-inlägg).

Vinnaren kommer att meddelas via e-post. Priset kan endast köpas i angiven storlek och skickas till angiven adress. Efterföljande ändringar av dessa uppgifter kan inte göras efter rafflesregistreringen.

Vinnaren kommer att få detaljerad information via e-post, inklusive en unik kod som är det enda sättet för vinnaren att lägga till den angivna storleken från den vunna artikeln i kundvagnen. Vinnaren kommer sedan att göra en beställning via webbplatsen. Koden för lotterivinsten kan endast lösas in en gång och är endast giltig i 48 timmar. Det finns ingen efterföljande möjlighet att köpa efter de 48 timmarna. En kontant utbetalning är inte möjlig. Så snart vi har beställningen i vårt system skickas utlottningsprodukten omedelbart. Begränsningar för fri frakt, premiumrabatt och kuponger kan inte användas för utlottningsprodukter.

När dragningen har gjorts får endast vinnaren ett e-postmeddelande. Om du inte har fått ett mejl har du tyvärr varit otur med denna raffle.Kan jag tillämpa min Premium rabatt på rafflesprodukten?

Nej, tyvärr är Raffle-produkter undantagna från Premium rabatten.Måste jag betala fraktkostnader för rafflesprodukten?

Fraktkostnaderna för att leverera en Raffle produkt är 50kr.Rafflesprodukten finns i olika stilar / färger? Kan jag delta mer än en gång?

Om en raffleprodukt lottas i olika stilar eller färger kan du registrera dig för varje färg. Varje användare kan delta en gång per raffle. Användare som registrerar sig flera gånger utesluts automatiskt från deltagande.