FILA

  • Sneakers
  • Kläder
  • Accessoarer
  • NYHETER
22 resultat

X WOOD WOOD

NEW CHAPTER

Nu ny hos Keller x: FILA x Wood Wood. Klassisk tennisstil på 1970-talet: bomull med andningsförmåga, borstad fleece och merinoull utgör textilierna i de olika stilarna och säkerställer maximal komfort. Resultatet är en kollektion förankrad i både den klassiska tennisstil på 1970-talet och streetwearens framtid.

FILA

Samarbetet mellan Fila och Wood Wood handlar om triumfernas tidlöshet och en sann uppskattning av sporten. Tennissporten har en elegans som liknar en obestridlig hängivenhet.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vad är bakgrunden för samarbetet mellan FILA och Wood Wood?

Som ett tidlöst kultmärke står FILA fortfarande för sofistikering och italienskt hantverk. Medan sport, och i synnerhet tennis, fick uttryck och individualitet under 1900-talet, insåg FILA snabbt vilken roll sportkläder hade att spela: den borde stödja idrottarens rörelse och nåd, den måste passa exakt och ändå vara flexibel. Det skandinaviska mode- och livsstilsmärket Wood Wood balanserar uttryck och funktion och skapar samtida streetwear i kombination med en stark sportkomponent. Deras samarbete skapar en unik, tennisinspirerad livsstilssamverkan.

FILA X WOOD WOOD

Vad skiljer den speciella samlingen ut?

Inspirerad av storheten på 70-talet använder samlingen panelblockering och en färgpalett som kräver en uttrycksfull upplevelse. Stickade veck lägger till textur och kontrast till den grova ytan där spelet utvecklas. Minimalistiskt utseende markerat med ljusa orange toner. Med den här samlingen samlas Fila och Wood Wood och skapar ett intryck runt den ensamma krigare. Kollektionen inkluderar casual och klädsel på plats, samt tennisskor i läderlook och övergångshuvudbonader. Andningsbar bomull, borstad fleece och merinoull utgör textilierna i de olika stilarna och säkerställer maximal komfort.

TENNIS INSPIRED

”Vi ville se över denna gyllene era av FILA-tennis och särskilt Björn Borg-åren. Varje föremål från kapseln har en autentisk känsla. ” - Karl-Oskar Olsen, grundare av Wood Wood

FILA

X WOOD WOOD