Sportpresenter

Sportiga gåvor - sneakers, hoodies, tröjor - alltid de senaste sportkläderna! Ge glädje med Keller x Giftcard - hitta sportiga tillbehör, sportkläder och utrustning för en aktiv livsstil.

... Lär dig mer!

Sportiga gåvor från Keller x

Presentidéer för varje tillfälle - jul, påsk, födelsedag eller som personlig gåva. Hos Keller x hittar du alltid en sportig idé för att föra din aktiva livsstil vidare. Oavsett om det handlar om sneakers, sportkläder, en ny skjorta eller praktiska väskor - inspirera dina vänner och nära och kära med din sportiga stil!

Du saknar idéer? Hitta rätt presenttips

  • Samla in så mycket information som möjligt om personen du vill ge en gåva till: hobbyer, preferenser, önskemål, favoritfärger, krav.

  • Lyssna noga under förberedelsefasen - ju mer du lär känna någon, desto lättare är det att hitta en gåva.

  • Undvik förhastade beslut och impulsköp.

Det bästa sättet att ge en sportig livsstil, en inre kontakt och en medvetenhet om en hälsosam och aktiv livsstil i gåva är med sportkläder, accessoarer eller sneakers från Keller x Shop!

Köp + ge ett Keller x presentkort

Det enklaste och mest tidsbesparande alternativet först: presentkort fungerar alltid. På Keller x kan du välja mellan över 5 000 sportkläder, sneakers och sporttillbehör! Alla kommer att hitta det de söker. Dessutom kan du välja bland över 23 000 sportartiklar i Keller Sports Shop.

Keller x Giftcard finns som

  • 25,00 euro presentkort

  • 50,00 euro presentkort

  • 75,00 euro presentkort

  • 100,00 euro presentkort

  • 150,00 euro presentkort

Naturligtvis är kombinationer möjliga, t.ex. 2x 150,00 euro presentkort = totalt värde 300,00 euro. Fler idéer?

Ge sneakers i present

Sneakerheads och sportskofantaster är glada över sin favoritmodell eller ett ersättningspar i en alternativ design. Oavsett om det handlar om Air Jordans, klassiska läderskor från Adidas Originals eller hållbara Veja-sneakers - när det gäller materialval, färger och design finns det inga önskemål som inte uppfylls. Med ett premiummedlemskap kan du också beställa våra begränsade och strikt begränsade modeller. Exakt, det här är sneakermodeller som annars är sällsynta på marknaden och som alltid är slutsålda i de vanliga storlekarna. Man kan knappast ha för många skor, eller hur?

Köp sneakers

Ge sportskjortor

Andningsbar, elastisk, robust. Oavsett om det är i iögonfallande neonfärger eller klassiska retrolooks är sportskjortor helt enkelt en del av din basutrustning. Med en sportskjorta är du alltid lämpligt klädd, oavsett om du bär den som ett baslager under en tröja eller "ovanpå". Välj mellan långärmade skjortor, polotröjor, skjortor eller tank tops. Hos Keller x hittar du klassiska Adidas Trefoil tröjor, sportigt skurna kortärmade toppar från Nike Sportswear, slitstarka bomullsskjortor från The North Face, sportskjortor från Peak Performance, Champion, Puma eller tennispolotröjor från Lacoste. Övertyga dig själv!

Köp sportskjorta

Ge bort hoodies i present

Sporthoodies står för mysighet och komfort - oavsett om de bärs före eller efter sport. De värmande tröjorna med huvor ger en behaglig känsla av trygghet och säkerhet. Oavsett om de är brett skurna eller åtsittande, om de har dragkedja eller känguruficka framtill, håller de dig varm, är sportiga och kan kombineras med andra plagg nästan utan begränsningar. I början av 90-talet var man fortfarande tveksam till "sweatshirts med huva", men numera är det ingen som misstänker ett stilbrott om du dyker upp på kontoret eller hemmakontoret i din sweatshirt med huva. På Keller x hittar du olika typer av hoodie från Adidas, Nike Sportswear, Champion och The North Face.

Köp en huvtröja