Herr

 • Sneakers
 • Slides
 • Kläder
 • Ryggsäck
 • Väska
 • Accessoarer

Det är ditt mål som avgör vilken herrklädsel som passar dig. Vill du vara sportig i väder och vind? Eller letar du efter vardagskläder och fritidskläder med komfort och stil? En sak är säker: Keller x erbjuder ett så brett utbud av kläder, skor och accessoarer för män i bästa kvalitet. I vår webbshop kan du klä dig för alla ändamål från topp till tå. Lär dig mer!

 • NYHETER
2532 resultat
https://image.keller-sports.com/storage/common/66/36/6636820632C858C0D88969BF0EE7D7B5.jpg
OUT OF LONDON

STRAIGHT

UPPTÄCK NU

I en sportig outfit är du avslappnad och bekväm i vardagen och på fritiden.

"Formen följer funktionen." Dra nytta av denna välkända designpolicy när du letar efter din perfekta herrklädsel. Det första steget är att fundera på varför du vill klä om dig. Det andra steget är att ta hänsyn till de yttre förhållandena: vilken tid på året vill du vara ute och röra dig i en sportig look? Aktiviteten och temperaturen spelar en viktig roll för sammansättningen av dina nya fritidskläder. Du kan också hitta tillbehör för dina sportiga äventyr på nätet. Lägg till exempel rymliga sportväskor och ryggsäckar i klassiskt eleganta färger till de mer färgstarka herrmodetrenderna.

Kläder för män för sportäventyr i väder och vind

Sportiga material för den varma årstiden är lätta, andningsbara tyger som polyester, polyakryl eller polyamid. Syntetfibrerna transporterar snabbt bort fukt, vilket är viktigt när man svettas. Figurnära tank tops och avslappnade kortärmade skjortor samt avslappnade shorts av motsvarande material passar bäst för sommaren. Under den kalla årstiden och i dåligt väder behöver du isolerande väderskyddskläder när du tränar, i skogen eller i stadsdjungeln. Vintermode för män är ofta tillverkat av fleece eller dun. Dessa material kännetecknas av sina uppvärmningsegenskaper. Mjuka och hårda skal står emot vind, regn och snö. På fritiden lägger du säkert större vikt vid design och trender när du väljer herrmode än när du sportar aktivt. Kläderna ska vara individuella, sportiga och bekväma. Beroende på säsong och väder är högkvalitativa t-shirts, tröjor och byxor med hög bomullsandel perfekta för detta. Många märken erbjuder överdelar och underdelar som du kan kombinera med stil - oavsett om de är enfärgade eller färgglada.

Kläder för män för vardagsbruk och avslappnad fritid

När det gäller skor är bekvämlighet av största vikt, och det gäller både i vardagen och vid sport. Sneakers har blivit allmänt utbredda och anses vara fritidsskor par excellence. Deras fördelar? De är lätta för foten. Dessutom är de nästan lämpliga för användning året runt. Med sin praktiska konstruktion och universella design passar de för tre av fyra årstider: vår, sommar och höst. Under mycket varma dagar kan man också använda sig av glidbanor som ett alternativ - för att ge fötterna lite frisk luft. I vår webbutik hittar du också lämpliga skötselredskap för dina skor. Förutom en skoborste behöver du också en lämplig skokräm. Observera att du behöver andra produkter för äkta läder än för konstläder och andra syntetiska material. När det gäller skor av äkta läder måste du skilja mellan slätt läder och mocka. Tillbehör som kepsar och hattar kompletterar mode för trendiga herrkläder. Vintermössor rekommenderas till exempel av isolerande material eller mjuk merinoull. Mössor fungerar ofta inte bara för att avrunda den individuella stilen, utan också för att skydda mot solen. På sommaren kan du leta efter modeller med UV-skydd.

Fördelar och nackdelar med sportiga herrkläder!

Sportiga herrkläder är idealiska för fritiden och erbjuder samtidigt mycket komfort. I vår webbshop kan du välja både klassiker och de senaste trenderna inom herrmode. Den enda nackdelen gäller tillfällen för vilka det finns lämpliga alternativ.

Fördelar:

 • i vardagen och på fritiden nästan alltid bärbara och välkomna.
 • stort urval av material, skärningar, storlekar och mönster
 • Funktionella material med ytterligare fördelar

Nackdel:

 • inte lämplig för formella tillfällen

Kombinera dina individuella herroutfits på Keller x!

Om du letar efter snygga och sportiga herrmodetrender kommer du att hitta vad du söker här. Hos Keller x kan du kombinera ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer för män från kända varumärken för att skapa högkvalitativa outfits för vardag och fritid.