Herr

Vad du vill åstadkomma bestämmer vilken herr-outfit som är rätt för dig. Vill du kunna vara ute i väder och vind? Eller letar du efter vardagliga och avslappande kläder med komfort och stil? En sak är klar: Keller x har ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer för män i ett brett sortiment och av bästa kvalitet. Så du kan klä dig från topp till tå för alla ändamål i vår webbshop. Läs mer! Lär dig mer!

  • NYHETER
3286 resultat
CLOSE

MÄRKE

STORLEK

https://image.keller-sports.com/storage/common/43/77/4377723816DB3E83337149F10829F486.jpg
PERFORMANCE ALL DAY

ON CLOUDSWIFT EDGE PRISM

UPPTÄCK NU

Gå avslappnad genom vardagsliv och fritid med en sportig outfit

"Form follows function." Dra nytta av det välbekanta designmottot när du letar efter din ideala outfit för män. Först bör du fundera på för vilken situation som du vill köpa nya kläder. Sedan beaktar du de yttre förhållandena: vilken tid på året vill du ha en sportig look? Aktiviteten och temperaturen är viktiga att ha i åtanke när du väljder dina nya fritidskläder. Du kan även köpa eventuella tillbehör för dina sportiga äventyr online. Lägg till exempel till rymliga sportväskor och ryggsäckar, från klassiskt eleganta färger till mer färgglada herrmode-trender.

Outfits för män för sportiga äventyr i väder och vind

Sportiga material för den varma årstiden är lätta, ventilerande tyg som polyester, poly-akryl eller polyamid. De syntetiska fibrerna transporterar snabbt bort fukt, vilket är fundamentalt när du svettas. Figurformade linnen och avslappnade kortärmad skjortor liksom avslappnade shorts gjorda av lämpliga material är idealiska för sommaren. Under den kalla årstiden och i dåligt väder behöver du isolerande väderskyddande kläder under träningspasset, när du är ute i skogen eller i den urbana djungeln. Vintermodet för män består ofta av fleece eller dun. Dessa material kännetecknas av sina värmande egenskaper. Soft- och hardshells trotsar vind, regn och snö. När det gäller din fritid lägger du säkert gärna mer tonvikt på design och trender när du väljer ditt herrmode än när det gäller rena sportaktiviteter. Kläderna ska vara individuella, sportiga och bekväma. Beroende på säsong och väder är högkvalitativa T-shirts, tröjor och byxor med högt bomullsinnehåll perfekta. Många märken erbjuder över- och underdelar som du kan kombinera stilsäkert - vare sig det gäller basfärgat eller färgglatt

Outfits för män för vardagslivet och avslappnad fritid

Komfort kommer först när det gäller skor, både till vardags och på träningspasset. Sneakers används numera allmänt och är fritidsskon par excellence. Dina fördelar? De känns lätta att ha på foten. De funkar också nästan hela året. Med sin praktiska konstruktion och den universellt matchande designen är de perfekta tre av de fyra årstiderna: vår, sommar och höst. Under mycket varma dagar funkar även tofflor - för att ge dina fötter frisk luft. I vår webbshop hittar du även lämpliga vårdprodukter för dina skor. Förutom en skoborste krävs ett passande rengöringsmedel. OBS: för äkta läder behöver du andra medel än för konstläder och andra syntetiska material. När det gäller äkta läderskor måste du skilja mellan läder och mocka. Accessoarer som kepsar eller mössor kompletterar modet för män till en trendig outfit. Vintermössorna bör vara gjorda av, till exempel, isolerande material eller mjuk merinoull. Kepsar kompletterar inte bara din individuella stil utan fungerar även som solskydd. Till sommaren vill du ha kepsar med UV-skydd.

För- och nackdelar med sportiga herr-outfits!

Sportigt herrmode är perfekt för fritiden och är väldigt bekvämt. Du kan välja klassiker och plagg som följder de aktuella trenderna för herrmode i vår webbutik. Den enda nackdelen är ett tillfälle för vilket det finns lämpliga alternativ.

Fördelar:

  • nästan alltid lämplig och snygg, till vardags och på fritiden
  • brett utbud av material, snitt, storlekar och utföranden
  • funktionella material med mervärde

Nackdelar:

  • inte lämpliga för formella tillfällen

Kombinera dina individuella herr-outfits hos Keller x!

Om du letar efter snygga och sportiga herrmode-trender hittar du oss här. På Keller x kan du kombinera ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer till män från välkända varumärken med högkvalitativa outfits för din vardag och fritid.