Jason Markk

Sneakers är allas älsklingsskor. Det är en bra anledning till att presentera dina juveler i bästa möjliga skick. Regelbunden skovård är högsta prioritet och du får stöd av Jason Markk som hjälper dig med högkvalitativa produkter och användbara redskap. Varumärket erbjuder milda, miljövänliga produkter som får dina sneakers att stråla. Kolla in Jason Markk-produkter hos Keller x lite noggrannare och ta hand om dina skor i ett nafs.Läs mer!

  • NYHETER
5 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

Jason Markk Livsstilsprodukter för dina sneakers

Oavsett om du sportar, är på festival eller går på vernissage på det nya konstgalleriet runt hörnet passar de bekväma sportskorna alltid utmärkt. Därför är det viktigt att sköta dina älsklingar ordentligt redan från början. Varumärket Jason Markk grundades 2007 i Los Angeles, 2018 expanderade det till London. Med drygt 2 000 butiker i 30 länder är Jason Markk det absolut främsta märket inom skovård och i Little Tokyo-stadsdel i L.A. öppnade till och med 2014 Världens första drop-off skoservice. Mer än 50 000 skor har rengjorts professionellt här. Företaget erbjuder skonsamma rengöringsmedel som är bra för skons ovansida och har glatt sina sneaker-fans i över 10 år med ständigt nya och innovativa produkter.

Wellness för skorna

Tillhör du också dem som har sina sneakers på sig, alltid och överallt, och bara mycket ovilligt tar dem av sig? Då måste ditt nya motto bli: skovård skovård skovårt Och naturligtvis med Markks skovårdsprodukter. Varumärkets skovårdsprodukter funkar för de flesta skor och lämpar sig för rengöring av alla material och färger. För att dina skor ska överleva både höstens regnpölar och sommarens ljumma nätter bör du ge dem lite kärlek med Jason Markk Repel Spray. Den vattenbaserade lösningen är färglös och luktfri och behåller dina skors andningsförmåga. Lösningen sprutas på innan du går ut med dina sneakers första gången. Med den mjukt skummande premium-rengöringslösningen rengör du dina skor effektivt och vårdar dem på samma gång. Det låter väl lätt, eller hur?

Skovård med användbara funktioner

Förutom skorengöringsmedlen har Jason Markk även rätt redskap för rengöring av dina sneakers. Till exempel de högkvalitativa skoborstarna av mjukt svinborst som du använder för allmän rengöring. Skummet appliceras direkt på borsten och gnuggas in. Inte ens på semestern behöver du gå avstå från blankt polerade sportskor. Det finns speciella rengöringsdukar i resestorlek, men även med en skovårdsats som består av vårdande produkter, borstar och rengöringsdukar är du optimalt förberedd. Men se till att kolla vårdinstruktionerna för alla produkter. Till exempel får du inte använda den dubbelt texturerade sneaker-rengöringsduken för nubuck eller mocka. Däremot kan du använda den absorberande och snabbtorkande mikrofiberduken för rengöring av alla slags material och behöver aldrig mer reta dig på osnyggt ludd. För övrigt är skosulor av bambukol något helt nytt säg hejdå till bakterier och dålig lukt och bara njut av en fräsch känsla.

Har du putsat skorna idag?

Med skorengörning från Jason Markk behandlar du inte bara dina sneakers på bästa sätt. Samtidigt ger du ett värdefullt bidrag till miljön. De biologiskt nedbrytbara och mjuka skonvårdsprodukterna både rengör och visar omtanke. Det chica nya premium-rengöringskitet handlar du bekvämt i Keller x onlinebutik. Varje sneaker-fan borde ha ett.