Kläder

Ikoniska sporttrender har för länge sedan erövrat våra catwalks och berikar garderoben med ett ungt och vardagligt mode. Stela skärningar, tråkiga designer och en trist stil är ute. Länge leve den dynamiska outfitten! På Keller x hittar du det senaste sportmodet som du även kan ha när du går på stan. Läs mer! Lär dig mer!

  • NYHETER
2390 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE

STORLEK

Athleisure-sportigt mode är kult

Är du en passionerad sportmänniska som ogärna byter dina bekväma träningskläder mot det traditionella vardagsmodet? Då är du i gott sällskap och kan kolla in vårt sortiment av trendiga sportkläder. Athleisure-trenden gör det möjligt för dig att kasta dig på cykeln efter universitetet och avsluta kvällen på gymmet med ett svettigt träningspass - utan att behöva byta kläder. Det är idag trendigt med en atletisk look i attraktiva sportkläder även när du strosar på stan. Din stil är lugn och avslappnad, men inte för lössittande. Träningsbyxor med en kroppsnära design kombinerar du med avslappnade tröjor, helst med sneakers, en sportklocka och andra sporttillbehör. Ett brett utbud av designer och visuellt tilltalande skärningar ger fashionabla accenter.

Ett plagg med mervärde

Med sportkläder drar du inte bara blickarna till dig utan drar samtidigt nytta av en hög kvalitet utöver det vanliga. Sportkläderna är tillverkade av högkvalitativa material, delvis i innovativ högteknologisk design. En outfit som andas är lika självklart som en bra fuktavledning. Du svettas inte i dina kläder även om du verkligen anstränger dig. Materialet ser till att svetten förs bort mot utsidan och du känner dig behagligt torr. Inlägg av mesh-tyg ger ännu mer luftcirkulation och en fräsch känsla i somriga modeller. Smarta detaljer som reflexer på vissa plagg ökar din säkerhet i trafiken. Elastiska muddar och en töjbar passform förhöjer komforten. Kort sagt, du kommer att i vardagsmodet hitta många av de praktiska funktionerna som de professionella modellerna redan har.

Designer-sportkläder för en mängd olika tillfällen

En bra passform och en bekväm skärning är ju alltid toppen. Det är därför fler och fler människor bär sportkläder, inte bara under träningspasset utan även på sin fritid och i sitt yrke. I den urbana atmosfären är sportkläder lika självklara som i skolan, på universitetet, festivalen, en utflykt till landet eller när du reser. Speciellt hippa modeller hittar du även på klubbar. Exklusivt sportmode funkar nästan överallt. Det finns dock vissa undantag. Om du jobbar på en reklambyrå eller i ett ungt och dynamiskt företag kommer dina kollegor säkert att tycka att det är okej. På en bank eller ett försäkringsbolag bör du kanske behålla den nödvändiga seriositeten och ha kostym och slips på arbetsplatsen. Arbete är inte alltid bekvämt.

För- och nackdelar med sportmodet

Fashionabla sportkläder kan användas överallt. Du får stor rörelsefrihet och drar nytta av en kvalitet och funktionalitet som du annars bara hittar i professionell sportmode. Det är därför sportkläder är så populär i vardagslivet och på fritiden. Men den avslappnade sportmodet passar inte vid alla tillfällen.

Fördelar:

  • sportig design
  • hög bärkomfort
  • lätt materialkvalitet
  • god fuktavvisning ör en torr känsla
  • ventilerande
  • snabbtorkande
  • lättskötta

Nackdel:

  • inte alltid lämplig för exklusiva tillfällen eller för kontoret

Hitta din nya garderob nu!

Avslappnad men ändå chic, bekväm och samtidigt raffinerad - i detta sportmode drar du blickarna till dig. Ta god tid på dig och leta upp de plagg som passar din typ. Du kan hitta en helt ny outfit hos Keller x och även köpa delar som du kan kombinera med det du redan har i garderoben. Njut av det roliga med att upptäcka de senaste modellerna och låt dig inspireras av det breda utbudet av färger och designer från kända varumärken.