KORAL

Brasilianskt temperament möter amerikansk glamour. Så enkelt kan man beskriva activewear från Koral. Koral-kollektionen är designad för den moderna och aktiva kvinnan. Funktionerna är lika högkvalitativa som de material som används. Looken blir elegant-avslappnad. När en kvinna går och tränar visar hon tydligt vem hon är. Modernt, ungt, självmedvetet och lyxigt: det är sportmode som gör allt roligare - även nattetid. Kolla in vår webbutik och njut av det fascinerande modet från Koral.

Läs mer!
  • NYHETER
13 Results
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

Korals grundare: brasilianskt inflytande

Illana Kugel är grundare och kreativ ledare för det amerikanska varumärket Koral Activewear. Hon föddes i Brasilien och växte upp i Rio de Janeiro. Hon njöt av känslan på stränderna och den unika atmosfären på gatorna i staden. Inlandets fascinerande natur och den berömda skylinen finns också bland de intryck som präglar Kugels kollektioner. Allt detta har inspirerat hennes kreativitet så att hon bestämde sig för att studera konst och design vid universitetet Anhembi Morumbi i Sao Paulo.

Latinamerikansk stil för sportiga Kalifornien.

Efter sina studier flyttade Illana Kugel till Los Angeles 2006, en stad där designers och konstnärer känner sig hemma. Den kaliforniska livsstilen passade brasilianskan väldigt bra. Även livsstilen och medvetenheten om en aktiv och sund livsstil gjorde intryck på den aktiva designern. Hon tyckte inte om att kvinnor hade på sig tröjor och shorts under löpning eller träning. Först designade hon badmode för Karliforniens stränder. Sedan följde idéer för moderiktiga och mycket feminina sportkläder. Inspirationen var att utveckla en modern och stilren kollektion av sportkläder som passade lika bra på gymmet som på nattklubben.

Koral: Denim-mogul finansierar Activewear

För att kunna sprida detta mode över världen sökte hon en erfaren och finansiellt stark partner. Hon hittade den personen 2014 i Peter Koral. Denim-mogulen bevisade redan med 7 For All Mankind att han var en smart affärsman. En har sedan 2012 tillsammans med sin son David Koral ett eget jeansmärke i Los Angeles. Som erfaren företagare i modebranschen förstod han genast potentialen i activewear-kollektionen från Illana Kugel. Sedan dess har Koral och Kugel marknadsfört det sportiga och extremt självmedvetna modemärket under namnet Koral Activewear.

Det som utmärker Koral-kollektionen

Varumärkets kollektioner är uttalat feminina och betonar alltid formerna. Det aktiva modet är elegant, sensuellt och samtidigt bekvämt. Det mjuka tyget omsluter kroppen, ger stöd vid idrottsutövning och låter kvinnor se fantastiska ut. De lyxiga damkläderna lämpar sig för träningen, yogapasset eller stranden. Men de funkar även perfekt för dansgolvet eller nattklubben. Koral finns i Los Angeles. Det återspeglas tydligt i mys- och activewearplaggen. Amerikansk glamour kombinerad med latinamerikansk chic resulterar i ett ojämförligt mode som kvinnor älskar. Färgerna är självmedvetna och moderna.

Koral Activewear: de stilistiska funktionerna

Sportmode och lyxiga material funkar perfekt ihop. Hur bra det passar ihop bevisar varumärket Koral. Mycket snygga leggings, vågade performance-toppar , trendiga jackor och eleganta sportbras - dessa är huvudkomponenterna i kollektionen. Leggings får inte bara hög andningsförmåga genom meshinfogningar utan också en toppmodern och spännande look. Ett populärt plagg bland brasilianskorna är Jumpsuiten. Den faller mycket mjukt och ser väldigt feminin ut. Därför är det inte konstigt att detta plagg återkommer till Koral-kollektionen. Laser-cuts ger djup insyn. Överlappande snören och remmar ger designerplaggen en helt egen stil.

Lyx med funktion - Made by Koral

De högkvalitativa materialen ser lyxiga ut och är ändå ytterst funktionella. Hightech-tyger av högsta kvalitet från Italien, Brasilien och Japan används av varumärket för att tillverka sportkläderna. Snabbtorkande kompressionstyg är bara ett exempel. De lägger ett tryck på din muskulatur vilket underlättar vid sportutövning. Du kan därmed prestera bättre och får mindre träningsvärk. Tyg med UV-skydd 50+ är lika viktig på Rios stränder som i övriga världen. Antibakteriella material med en bra fuktighetshantering är bekvämt mot huden och en bra grund för hälsosamt sportande. Klorresistens ger hållbara färger och plagg som behåller formen. Stretchdelar ger den nödvändiga rörelsefriheten för dina träningspass. Färgskyddande tekniker säkerställer att de intensiva färgerna på dina Koral-plagg bevaras och inte bleknar även efter frekvent tvättning.

Hightech-materialen för Koral Activewear

En del material har utvecklats av Koral själva. Till dessa hör Evanesce by Koral. Hightech-materialet är mycket stretchigt och har samtidigt en hög kompression vilket stöder musklerna under träningspasset. Dessutom är materialet mycket mjukt och känns smidigt mot huden. Svett leds snabbt bort så att din hud förblir torr.

Infinity heter det glänsande materialet från Xtra Life LYCRA® eller Intimate LYCRA®. Det mycket stretchiga materialet ger en hög bärkomfort och en lyxig look. Den teknologiska stretchfibern är tjöbar och ger lätt stöd och kompression. Infinity säkerställer att dina Activewear-plagg håller länge och behåller passformen även efter frekvent tvättning.

Scuba är ett luftigt dubbelstickat tyg av mjuka, texturerade fibrer med lite glans. Töjbarheten liknar den hos neopren. På så sätt ger materialet din kropp stöd och gör att du ser slankare ut. Energy är namnet på det lyxiga tyg som övertygar med en mjuk känsla och en elegant pärlemorseffekt. Elasticiteten kommer från LYCRA Sport och det gör även den höga kompressionen. Materialet är bielastiskt och därför verkar komprimeringen bara där du behöver det.

Andra material från Koral

Listan över Koral Activewears funktionsmaterial är lång, vilket förklarar mångsidigheten i de olika designmodellerna.

  • Nät: sidenlen Tencel®-jersey, sval, mjuik, luftig
  • Glamour: berarbetad för starka metalleffekter
  • Jacquard: mjuk, med elegant struktur och UV 50+
  • Powermesh: luftig, bekväm och slitstark
  • Speed: hög kompression och elasticitet, tvåfärgad effekt
  • Charge: mjuk och smidig, perfekt passform, satinlook

Koral Activewear: färgerna och stilarna

Svart, grå och vit är standardfärgerna i basplaggen som kan kombineras med allt. Neon och starka färger kompletterar din look liksom djurmönster. Sportkläderna övertygar med färgkombinationer som liknar dem som finns i Amazonas regnskog. Flerlager-look, cut-outs, magkorta toppar, nätinfogningar eller asymmetriska snitt kombineras med glänsande tyger. Kragen på de moderiktigt tillskurna jackorna med blixtlås kan vid behov förvandlas till en kapuschong under svala kvällar. Boucléjackor, joggingbyxor med hög slits, mesh-pullover med satin-trim - sportkläder blir inte mer moderiktiga än Koral Activewear. Därför kan du dansa nätterna igenom med dessa kläder, stilen är väldigt fenimin.

Sportigt lyxmode för självmedvetna kvinnor

Sportkläder måste vara funktionella, det är självklart. Men de kan fortfarande vara sensuella, absolut feminina och låta dig njuta av en moderiktig look. Då blir träningspasset till en stjärnentré. På gymmet blir du också ett blickfång. Koral Activewear är ett självmedvetet mode som uppfyller alla krav på sportkläder. Dessutom briljerar de med moderiktiga snitt, glänsande tyg, trendiga färger och cut-outs. Med Koral finns det ingen anledning att inte ha designerkläder när du sportar. Gör något för din kropp, håll dig frisk och ge allt: när du sportar och när du väljer kläder!