New Balance

Passionen för extraordinära skor är självklar för tillverkaren New Balance. Det amerikanska varumärket producerar sport- och fritidsskor som inspirerar, eftersom foten och New Balance-skon utgör en enhet. De trendiga sportskorna, med sin bekväma, avslappnade passform och sitt fantastiska urval av färger funkar med många outfits och är bekväma. Heidi Klum har skor från New Balance liksom Rihanna. Nu är det din tur. Kolla in dem hos Keller x.Läs mer! Lär dig mer!

  • NYHETER
116 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

New Balance-storyn

Sportklädertillverkaren New Balance har sitt huvudkvarter i Boston, Massachusetts. 1906 grundade William J. Riley företaget under namnet "New Balance Arch Support Company". Hans idé var att lindra människors fotbesvär genom ortopediska sulor. Den kunskapen gjorde det lätt för tillverkaren att producera den perfekta första löpskon 1938. Grundstenen för produktionen av New Balance sportskor för baseball, basket, tennis, boxning och löpning lades. På 1960-talet tog paret Kidd den första funktionella löpskon till marknaden, byggd på en räfflad sula. Från och med den tidpunkten blev New Balance-skor de mest använda sportskorna på amerikanska högskolor och YMCAs fitnessprogram. År 1976 blev M320 under ledning av affärsmannen Jim Davis korad till årets bästa löpsko. Från denna tidpunk gick leveranserna av skomärket ut till hela världen.

New Balance för sportaktiviteter bara bästa kvaliteten för fötterna

Sportskor från New Balance passar många olika utomhussporter. Den amerikanska tillverkaren lägger stor vikt vid individuell passform. NB-löpskor är superlätta och ger genom sin bekväma dämpning en fantastisk komfort. En mjukk mellansula förstärker den behagliga känslan ytterligare. Luftigt meshtyg ser till att skon andas och att fötterna förblir torra. Den är tillverkad utan sömmar vilket förhindrar tryck så att du utan problem kan spurta eller kasta dig åt sidan på planen. Innovativa ytter- och innermaterial ger extra ventilation. Ett vadderat skaft, ett perforerat hålmönster som ger god ventilation och en sula med bra grepp är lika typiska för varumärket som den ikoniska logotypen på sidan. Med sportsneakern blir du lika senig och fit som en sportsko från New Balance vid din dagliga löprunda.

New Balance för vardag och fritid Skor som är sköna att bära

Sneaker-varianten för vardagsbruk från New Balance står verkligen ut med sina olika färgkompositioner. På så vis kan du matcha din NB-lifestyle-modell med resten av din look. Ta stilpoäng genom att kombinera med avslappnad streetwear eller till dina kontorskläder. De moderna skorna passar inte bara bra till avslappnade jeans, utan även till en elegant blazer. Men det är inte bara designen som står ut utan även ventilerande material som läder eller mocka. Dessa skor är stadiga och passar perfekt på foten. En mjuk löpkänsla tack vare mellansulor som skämmer bort foten och ger dig känslan av att gå på moln. Tillverkaren har även tänkt på yttersulor i gummi som ger bra grepp på alla slags underlag.

New Balance moderiktiga sneaker-style

Men skor kan inte bara vara bekväma och ha många funktioner. De måste även ha det där lilla extra för att få människor att gilla dem och ta dem till sig. Det traditionella varumärket New Balance har framgångsrikt implementerat detta koncept. Sportiga funktioner kombinerade med komfort och funktionalitet ger dig en nästan perfekt känsla när du bär skorna. Kolla in de snyggaste modellerna i Keller x-butien och hitta din sko med det begärliga N:et.