Nike Sportswear

  • Sneakers
  • Slides
  • Kläder
  • Ryggsäck
  • Väska
  • Accessoarer

Är du ett fan av det amerikanska kultmärket Nike? Hos oss kan du hitta Nike-sportkläder för varje dag och många situationer. Lär dig mer!

  • NYHETER
729 resultat
Nike Sportswear
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/68/C6/68C62EDAC18D2E87D6F9D5FBFAE08BF6.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

SPORTIGT MODE FRÅN VÄRLDSLEDANDE MÄRKEN

Nike är världens mest framgångsrika sportmodetillverkare. Företaget som har sitt huvudkvarter i Oregon i USA har funnits sedan 1964. Då grundade Philip Knight och idrottaren Bill Bowerman gemensamt en firma med namnet Blue Ribbon Sports. Företaget ägnade sig främst åt distribution av sportskor av märket Onitsuka Tiger. 1971 började företaget att självt producera skor och varumärket Nike såg dagens ljus. Modellerna från Nike vägde väsentligt mindre än traditionella skor och sulan hade en bättre profil. Den första egna kollektionen presenterades för en bredare publik av de båda företagarna år 1972.

MODET MED DEN BERÖMDA SWOOSHEN

Det mest karakteristiska kännetecknet hos Nike-produkter är loggan som även kallas swoosh. Sedan 1971 finns loggan på alla produkter från sportmodetillverkaren. Det är en dynamisk böjd linje som smalnar av i båda ändar. Detta år kom även företagsnamnet Nike till, baserat på den grekiska segergudinnan vid detta namn. Typiskt för Nike och lätt igenkännbart är dessutom dess slogan Just do it. Zwooshen finns nu inte bara på de legendariska Nike-skorna utan även på alla andra produkter som tröjor och hoodies. Det gäller naturligtvis även för vardags- och fritidskläderna från Nike Sportswear.

VAD ÄR SPECIELLT MED NIKE SPORTSWEAR?

Designen hämtar sin inspiraiton från sport och funkar ändå lika på till vardags. De genomarbetade klädesplaggen funkar fantastiskt bra på sportplaner och löparbanor. De erbjuder hög komfort, men är inte speciellt utformade för träning. Desginermässigt funkar modet utan problem i många situationer. Du är lika snygg när du går och shoppar som på resan eller fritiden. Om det passar ditt yrke kan du till och med bära Nike på kontoret och njuta av hur fantastiskt bevkäma kläderna är. Dessutom ger de flesta modellerna lika hög funktionalitet i vardagen som de speciella sportkläderna. Det gäller till exempel den fuktighetsavvisande funktionatliteten och ventilationen.

NÄR DU SPORTAR, HEMMA, PÅ FRITIDEN, ALLTID!

Nike Sportswear är en pålitlig följseslagare vid nästan alla aktiviteter som kräver en avslappnad och ändå stilren klädstil. Vi har modeller för män och kvinnor och alla åldrar. Känn dig avslappnad i de bekvämt designade skorna och plaggen och rör dig fritt utan problem. I motsats till det specialmodet för idrottare lägger Nike stor vikt vid en attraktiv look när de utformar sina fritidskläder. Därför kan du välja mellan många olika modeller av de produkter som du personligen gillar mest.