On

Det började med drömmen om en molnliknande löpning - men det finns inget slut på en löpareutveckling. On tar gångkomforten till en ny nivå.

  • NYHETER
37 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

THE ROGER ADVANTAGE

THE ROGER ADVANTAGE

THE ROGER, som skapats i samarbete med maestron själv, imponerar med sin vinnande estetik. Rena linjer och ultramjukt och matt veganläder utstrålar diskretion och ger en minimalistisk, tennisinspirerad look.

ON

THE ROGER fullbordar varje stil med en modern touch och tar poäng med bekväm dämpning och maximal komfort. Slår vad om att den här skon kommer att bli din viktigaste dagliga följeslagare tack vare dess estetik och atletiska tonvikt.

Vad utmärker skons unika teknologi?

Du kommer inte att se men direkt att känna de dolda CloudTec® delarna. Tack vare dem känns det som att gå på moln, och de finns också i denna oerhört mångsidiga och bekväma sko. Rogers spel är fullt av energi, och på samma sätt har On skapat denna sko. Likt alla On skor döljer den en specialtillverkad, framdrivande Speedboard® för en jämn rullrörelse och effektivare energiomvandling. Ohämmad energi hela dagen lång. Den fiskbensmönstrade sulan ger dig också grepp på alla underlag.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vad gör ovandelen speciell?

Den diskreta ovandelen ger en schweizisk konstruktionstwist åt tennisskons siluett. Inuti döljs en inre strumpkonstruktion för en bekväm passform dag ut och dag in. Plösen i meshtyg och snörningsöglornas linor ger skon en känsla av prestation. Fördel dig.

ADVANTAGE YOU.

"Jag är stolt över att ha haft en hand med i skapandet av THE ROGER - det är den bekvämaste tennisskovariant som du någonsin kommer att bära" - Roger Federer

ON

THE ROGER ADVANTAGE

DRÖMMEN OM ATT LÖPA PÅ MOLN - OM ATT ÖVERSÄTTA DET TILL VERKLIGHET

På något sätt skulle molnet, eller åtminstone dess myt, kunna transporteras från himlen till gatan. Så - kanske bara något liknande - tänkte Olivier Bernhard, David Allemann och Caspar Coppetti. En av dem, Bernhard, hade redan vunnit världsmästerskapen i Duathlon tre gånger, plus den ena eller den andra Ironman. De andra, Allemann och Coppetti, var mer intresserade av den tekniska delen, molnforskning ur två perspektiv. Med grundandet av On i Zürich 2010 planerade de tre schweizarna inget mindre än en löparrevolution. De nya sneakersna ska ge den perfekta gångkänslan, medan dämpning och energisk tryckning bjuder in dig till regelbundna, konstruktiva möten. En körning som på moln. Det var tanken - och till slut resultatet. Eftersom olika ISPO-utmärkelser och till och med en revolutioncertifiering från Wall Street Journal senare levererar On faktiskt en sko idag som kommer trevligt nära idén om molnet som en löpyta.

Å ena sidan finns det teknik. Det är så effektivt och innovativt att det varken vill eller ska gömma sig. Under nästan alla On Sneaker ser du rektangulära kamrar som dras samman när du trampar på, bara för att återvända till sin ursprungliga form kort därefter. Stroke of genius möter lämpligheten för daglig användning. Å andra sidan håller On sina mönster så minimalistiska att löparna suddar ut gränsen mellan stil och funktion; att de samtidigt har fått ihållande tillstånd att visas i popkultur och gatustil. På skor var till och med gäster på Vanity Fair-omslaget: Tillbaka 2016, när Chivo Lubezki uppgraderade smoking med On Clouds för sin Oscar-shoot - han hade fått utmärkelsen för kameraarbetet i The Revenant.

Naturligtvis förblir varumärket sportigt. År 2017 utrustade hon ett flyktinglag för världsmästerskapen i friidrott i London, och Roger Federer är nu en del av laget som delägare. En annan aspekt. När allt kommer omkring skulle schweizarna tänka relativt snabbt om elegans någonsin skulle sträva efter ett civilt namn. Och denna otroligt bekväma dämpning på molnet fungerar alltid som grund för allt.

PÅ PRODUKTER: MATERIALBLANDNING MED HÅLLBARHET I SINN

Utan innovation inom dämpning skulle det inte finnas några skor. Men elden växlar inte till avslappningsläge när det gäller andra material. Med tiden utvecklade hon till exempel vattentäta skor utan att glömma andningsförmågan. För On är dock det viktigaste hållbarhet. Polyester är därför vanligtvis högst upp i urvalslistan, men inte i sin jungfruvariant. Används endast återvunnen polyester och polymadie. Dessutom testar varumärket upprepade gånger material som inte är tillverkade av petroleum. Konstgjord cellulosa, till exempel från trädbark, ricinolja eller rörsocker, hittar alltmer in i märkets sneakers. Och om det måste vara läder använder On bara den veganska versionen.

Kemikalierna finns kvar. Eller så försvinner de. Vissa, i alla fall. För att förorena miljön så lite som möjligt, förlitar On sig på en lista över begränsade ämnen som helt utesluter vissa kemikalier eller bara låter dem minskas kraftigt. Allt detta leder till skor som är visuellt och tekniskt nära perfektion. Till skor som aldrig kan förblindas av sitt eget yttre och interiör och som också inkluderar deras omgivning i sitt eget utseende.

COMFORT X DYNAMIK - RUNNER STYLE X STREETWEAR ELEMENTS

Speedboard ™ och CloudTec ™ lägger grunden. Bokstavligen. På sneakers bör du när som helst sätta dig i skjutläge - både för en snabb efterkörning och för ett maraton eller det avslappnade vägen till baren eller kontoret. Speedboard ™ fungerar som en mellansula som är exakt anpassad till respektive syfte och följer din fots rullande beteende istället för att bara ange vad som helst. Nedan är molnen. Små moln - eller ihåliga kroppar, som dras samman när de inträffar och sedan snabbt släpper ut energi igen. Komfort möter dynamik.

Standarden är lowcut, löpare stil. Nu har On emellertid aldrig uppmärksammat för mycket konventioner. Det är därför varumärket utvecklade samtidigt snygga versioner av sina sneakers samtidigt som de ersatte mer traditionella löparmotiv med tillvägagångssätt som passar streetwear. Monokrom minimalism här, en färgpalettutflykt som en snygg kontrast till den återhållna silhuetten där - På löparskor dominerar hela spektret.

EN REVOLUTION SOM EN EVOLUTIONSSTIFTELSE: PÅ CLOUD

Om historien börjar med en revolution är evolutionen tillräcklig - naturligtvis utan att förlora i komfort. Ändå är On Cloud, trots alla de lättaste, helt vadderade löparskor i världen när den släpptes, fortfarande en av Ons mest populära löpare idag. Det fungerar alltid som en bas för nya modeller. På detta sätt översätter Cloud Edge den evolutionära idén till perfektion och översätter idén om molnet till streetwear-format. Nästa steg: den snabba versionen av On Cloud Edge. Dessutom lämnar Roger Federer sina första sneakerintryck som den nya delägaren. Med Roger Center Court kombinerar On essensen av det schweiziska spelet med elegansen i en minimalistisk tennissneaker. Ikonpotential!

PÅ KÖRNING: PRESTANDA X ELEGANCE

Körningen som ursprung, men aldrig som slutet. I gymmet eller när du springer, med leggings, shorts, huvtröja eller funktionell tee, känns naturligtvis sneakers särskilt bekväma. I synnerhet har de högklippta modellerna länge lett det schweiziska varumärket till sin egen nisch inom streetwear. Korta plus pastellstrumpor, en avslappnad huvtröja - klar!

PÅ SNEAKERS KOMBINERAR PÅ KELLER X

Det sportiga utseendet passar On produkter särskilt bra. Vilken elegans slår dock aldrig dörren i ansiktet. Tvärtom. Prova till exempel en On Cloud Hi Edge med skapelserna av Reebok x Victoria Beckham, som också rör sig felaktigt mellan prestanda och elegant trafiksäkerhet. Eller så kan du kombinera sneakers från det schweiziska märket med huvtröjor, tröjor och shorts från Champion.