On

  • NYHETER
36 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

THE ROGER ADVANTAGE

THE ROGER ADVANTAGE

THE ROGER, som skapats i samarbete med maestron själv, imponerar med sin vinnande estetik. Rena linjer och ultramjukt och matt veganläder utstrålar diskretion och ger en minimalistisk, tennisinspirerad look.

ON

THE ROGER fullbordar varje stil med en modern touch och tar poäng med bekväm dämpning och maximal komfort. Slår vad om att den här skon kommer att bli din viktigaste dagliga följeslagare tack vare dess estetik och atletiska tonvikt.

Vad utmärker skons unika teknologi?

Du kommer inte att se men direkt att känna de dolda CloudTec® delarna. Tack vare dem känns det som att gå på moln, och de finns också i denna oerhört mångsidiga och bekväma sko. Rogers spel är fullt av energi, och på samma sätt har On skapat denna sko. Likt alla On skor döljer den en specialtillverkad, framdrivande Speedboard® för en jämn rullrörelse och effektivare energiomvandling. Ohämmad energi hela dagen lång. Den fiskbensmönstrade sulan ger dig också grepp på alla underlag.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN.

Vad gör ovandelen speciell?

Den diskreta ovandelen ger en schweizisk konstruktionstwist åt tennisskons siluett. Inuti döljs en inre strumpkonstruktion för en bekväm passform dag ut och dag in. Plösen i meshtyg och snörningsöglornas linor ger skon en känsla av prestation. Fördel dig.

ADVANTAGE YOU.

"Jag är stolt över att ha haft en hand med i skapandet av THE ROGER - det är den bekvämaste tennisskovariant som du någonsin kommer att bära" - Roger Federer

ON

THE ROGER ADVANTAGE