Pas Normal Studios

  • Kläder

Pas Normal Studios levererar cykel- och fritidskläder tillverkade i Danmark - och medvetet med det obligatoriska tränade ögat för den nödvändiga stileffekten och ett öga för naturen. Lär dig mer!

  • NYHETER
47 resultat
Pas Normal Studios
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/98/E2/98E2F980BFF3163E1C26E4D80F9B82D6.jpg
CYKELKLÄDER

PAS NORMAL STUDIOS

SHOPPA NU

PAS NORMAL STUDIOS

PREMIUM CYCLING APPAREL

Pas Normal Studios kombinerar traditionerna med tekniska cykelkläder med visionär estetik. LÄS MER LÄS MINDRE

Pas Normal Studios: Cykelkläder med nordisk stil

Köpenhamn. Danmarks huvudstad. Cykelhuvudstad. Den perfekta platsen. 2014 började Pas Normal Studios (PAS) arbeta där. Deras självvalda uppdrag: att utveckla cykelkläder som är nära perfektion. Med hjälp av en annan dansk specialitet, förstås. Nordisk stil, mindre kliché än visuell kvalitetsstämpel. PAS tillverkar alltså inte bara cykelkläder. Varumärket tänker tillsammans med det visuella intrycket. Det som tidigare var enbart funktionellt ska vara estetiskt tilltalande - utan att för den skull försumma funktionen. Därför skräddarsyr företaget minimalistiska casualkläder för drinken efter jobbet efter rundturen. Den största delen av produktionen sker i Europa, med nära kontakt med leverantörer och partners.

PAS: Funktion X Stil X Hållbarhet

Högteknologisk funktion i ett elegant utseende. Detta är exakt den licens som Pas Normal Studios trycker. Märket anpassar skärningar och tyger exakt till cyklisternas behov. Samtidigt lämnar PAS den rena nyttotunneln för att leda cykelklädselbranschen inte bara när det gäller funktion. Målet är att arbeta mer ekologiskt. För att uppnå detta forskar danskarna om nya, mer hållbara lösningar för syntetiska material och sammanställer en lista över material som är att föredra. PAS använder i möjligaste mån återvunna tyger och minskar aktivt beroendet av fossila bränslen. För den avslappnade kollektionen använder märket ekologisk bomull och GOTS-certifierad ekologisk bomull. Detta skapar en stram ram för leveranskedjan, det ekologiska fotavtrycket och rättvisa arbetsvillkor - och en tredje dimension vid sidan av stil och funktion.

Minimalism för cykeln och efteråt

Att tänka många saker på ett nytt sätt lockar inte Pas Normal Systems att se föraktfullt på traditionen. Varumärket ser sig självt som en del av cykelns utvecklingskedja. Snäva snitt är standard med tanke på den beprövade minskningen av luftmotståndet. Dessutom finns det mönster och färger som påminner om traditionen. Pas Normal Studios baserar sina stilar på aktuellt mode och streetwear och överför sedan allting visuellt och färgmässigt till cykling. Monokromt ser dominerande ut. De avslappnade kläderna är ofta dekorerade med diskreta, ibland slående tryck som påminner om cykling, men som också har sitt hem i staden och verkar komma direkt från streetwear.

PAS-cykelkläder X PAS-kläder för vardagskläder

Funktionella stilar utgör grunden. I perfektion. PAS cykeltights har snäva skärningar och funktionella material, plus det karakteristiska märkestrycket. Det fungerar också som en övergång till fritidskläder. Så efter ett snabbt hopp i duschen är det bara att ta på sig PAS-t-shirten, hålla den svala brisen borta med en avslappnad Coach-jacka och lite senare skåla för de kilometer som du har avverkat. Pas Normal Studios erbjuder dessa produkter för män och kvinnor:

  • Cykeljackor
  • Cykelbyxor
  • Cykelvästar
  • Tröjor
  • T-shirts och långärmade skjortor
  • Cykelbyxor och cykelbyxor
  • Toppar och sport-bh:ar

Kombinera Pas Normal Studios skickligt

När du hoppar upp på cykeln kombinerar du PAS-tights och cykeltröjor med en matchande hjälm, eller kanske en softshell. Om du rullar genom staden mot ett kafé eller en restaurang är modevärlden öppen för dig. T-shirts, långärmat och kepsar från Pas Normal Studios harmonierar med jeans och chinos, med den avslappnade skjortan samt med korsväskan och puffertjackan: frukterna av diskreta, avslappnade stilar.

PAS X POC X Vans

Långa turer kräver lätt bagage. Det är därför du spänner en POC-ryggsäck på axlarna till PAS-cykelkläderna, som lika gärna avstår från det flashiga utseendet. Kombinera märkets casualkläder med ett par avslappnade Vans - och bygg en bro mellan cykel och skateboard. Allt detta hittar du hos Keller x.