Peak Performance

  • Kläder

"Topprestanda" är den svenska översättningen av varumärket "Peak Performance". Och den slår huvudet på spiken. Lär dig mer!

  • NYHETER
61 resultat
Peak Performance
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/47/44/47443D877BEEAE5E45335ACEEE679B18.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

PEAK PERFORMANCE

TILL KELLER SPORTS

HUR NÖDVÄNDIGHETEN BLEV EN DYGD

Historien om Peak Performance började med att tre unga skidåkare var missnöjda. De var missnöjda med det befintliga utbudet av skidkläder och kritiserade deras brist på funktionalitet. Cool, enkla och praktiska skulle de kläder vara som de tre unga idrottsmännen ville ha. Stefan Engström, puckelpiståkare i världsklass, Christer Mårtensson, den ambitiöse designern och Peter Blom, chefredaktör för Sveriges största skidtidning, sökte efter en lösning på sina problem i de svenska bergen. Kort därefter gick skidförsäljaren och alpinåkaren Jonas Ottosson med i teamet. De designade de första modeplaggen och introducerade dem i backen. Gruppen hade inga större planer från början. Deras funktionella kläder var ursprungligen avsedda endast för dem själva och deras vänner. Men snart började det självskapade modet att få avundsjuka blickar och det blev en efterfrågan.

PEAK PERFORMANCE - MED PASSION FÖR MÅLET

Peak Performance uppstod med mycket envishet, tålamod och entusiasm under året 1986 i Åres vintersportområde. Från början var det särskilt viktigt för företagets grundare att hitta rätt tekniska lösningar och rätt design. Med detta framgångsrecept gick det brant uppför. Snart fanns det så många beställningar att grundarna fick anställa personal. Efter bara tio år hade Peak Performance blivit ett stort företag. Företaget hade nu ett huvudkontor i Stockholm. Varumärket introducerades i Japan. Senare öppnade företaget en butik i Dubai. Med tiden har Peak Performance-varumärket förändrats från ett enkelt varumärke för sportmode till en livsstil. Kollektionerna expanderar ständigt. Förutom praktiska skidkläder utvecklades snart mycket funktionella plagg för golf, löpning och mountainbike.

SPORTKLÄDER FRÅN PEAK PERFORMANCE

Mer än tre decennier har gått och Peak Performance har format sitt eget sätt att leva. Aktiva och dynamiska ungdomar tillhör fortfarande varumärkets målgrupp. Men tiderna har förändrats och livet går snabbare. Människor känner en ökad aktivitetsnivå inte bara inom idrotten, utan också på fritiden och på jobbet. Peak Performance har sett tecknen på förändring och därför introducerat sportkläder som är lämpliga för vardagen på marknaden. Förutom idrottsmän räknas nu kreativa och professionella människor och framför allt äventyrare till de lojala kunderna. Sportmodet passar perfekt i stadsmiljö. Förutom att de har hög funktionalitet är sportkläderna exceptionellt slitstarka. Detta gäller både den tidlösa designen och den robusta materialkvaliteten. Peak Performance vill att du ska kunna njuta av dina märkeskläder i många år.

UPPTÄCK ÄVEN DU FÖRDELARNA MED PEAK PERFORMANCE

I kläder från det svenska varumärket visar du öppet din individualitet. Sportkläderna är både enkelt och genialt designade. Diskreta detaljer drar blickarna till sig. Många modeller fungerar uteslutande genom sina tydliga linjer och former. De flesta modellerna är relativt neutrala och kan därför enkelt kombineras. Du kan använda dem som dina basplagg. Kort sagt, Peak Performances sportkläder funkar alltid. Det är kul att kolla igenom Keller x-sortimentet och hitta en eller annan favoritmodell.