Porter-Yoshida & Co.

  • Ryggsäck
  • Väska

En väska, en ryggsäck, en cross-body väska som ett konstverk. Skapad med passion och äkta japanskt hantverk. Detta är vad PORTER-YOSHIDA & CO. Lär dig mer!

  • NYHETER
17 resultat

PORTER-YOSHIDA & CO: PÅSPERFEKTION FÖR EN PINFUL LEKTION

Några av lektionerna är smärtsamma och blir ovärderliga. År 1923, vid 17 års ålder, var många saker bokstavligen i ruiner för Kichizo Yoshida. Efter den stora jordbävningen i Kanto försökte han ta så mycket som möjligt från sitt förstörda hus. Men det fanns inte mer än en sträng kvar. Kichizo Yoshida band ihop ändarna och hängde upp allt han kunde bära över axeln. Inte praktiskt. Lärorik. Yoshida visste att en väska främst skulle användas för att bära saker. En lektion för åldrarna. För bara tolv år senare grundade han Yoshida Kaban Seisakujo, ett fickmärke i Tokyo.

Deras mål: väskan som en tidlös följeslagare och en vanlig del av livet. Några år senare presenterade Yoshida Co. Elegant Bag, en expanderbar väska med dragkedja, en innovation som aldrig sett tidigare. Vad som saknades var dock odelad uppmärksamhet. Få av dem upptäckte djup kärlek till ett enda varumärke på 1960-talet. Gå till varuhuset och se vad som passar dig och vad som passar ditt pris. Så det gick. Tills Kichizo Yoshida grundade PORTER-YOSHIDA & CO 1962. Med sitt eget varumärke ville Yoshida föra kunderna närmare hantverket bakom produkterna. En kompass för rätt väska och en nära förbindelse bör resultera från den. Planen fungerade.

PORTER-YOSHIDA & CO fortsatte att arbeta med den perfekta vardagskamrat med en förkärlek för användning och etablerade sig. Tack också TANKER. Varumärket 1983 inspirerades av US Air Force flygjackor. Militär utseende för resor. Allt började med duffel och axelväskor. Idag finns dock TANKER i cirka 60 olika stilar. Branden fortsatte att expandera. 2009 tillkom Porter Girl i företagets egen damlinje. Du samarbetade också. Med Sony och Apple. Med andra modemärken som James Jarvis, Stone Island, M / M Paris och Off-White. Modeikoner uppstod, men till slut följde de alltid den lektion som Kichizo Yoshida hade lärt sig 1923. För med all stil, med all optisk perfektion, är påsarna fortfarande främst avsedda att transportera saker.

PORTER-YOSHIDA & CO: CRAFT ART X LEATHER X NYLON X CANVAS

Hantverk som centrum för ditt eget DNA. För att följa exakt detta har PORTER-YOSHIDA & CO en tradition att producera i Japan, förlita sig på en hantverksstam och därmed tippa sitt eget släktträd av hög kvalitet under årtionden. En av dem är Soichi Inose, som har tillverkat PORTER-YOSHIDAs läderprodukter i över 50 år. Med uppmärksamhet på detaljer. När den "normala" läderväskan består av cirka 30 delar, består läderryggsäcken som presenterades av PORTER-YOSHIDA & CO 2002 av 80. Läder ensam räcker dock inte. Till exempel är vissa TANKER-produkter beroende av ett material som liknar det som används i flygjackor. Duk och nylon används också i PORTER-YOSHIDA & CO-produkterna.

KLARA FORMER X MONOCHROM DESIGNER X JAPANSK HÅNDVERK

Närheten till slutförandet har PORTER-YOSHIDA & CO-artiklar skriftliga. Trots allt har flera väskor av märket vunnit ett "Good Design Award" sedan 2007. Grunden för detta är minimalism. Tydliga former i kombination med svartvita mönster pryder PORTER-YOSHIDA & CO väskor, väska, korsväskor, helger och övernattare från det japanska märket. Det finns också mjuka material och subtilt placerade logotypkorrigeringar. Allt naturligt samman med det vänliga stödet av sofistikerat japanskt hantverk. Dragkedjor, extra fickor och remmar är också placerade på ett sådant sätt att de å ena sidan tjänar funktionen och å andra sidan smickrar de utseendet. Pocket symbios nästan avslutad.

INSPIRERAD AV FLYGARENS JACKA - POPULÄRA PORTER-YOSHIDA & CO STYLES

En serie helt efter smak av Kichizo Yoshida. TANKER-väskor och ryggsäckar introducerades först 1983 och är fortfarande en av märkets mest populära stilar idag. Militär stil inspirerad av MA-1 flygjacka från US Air Force fungerar över årtionden. Speciellt eftersom bomull-nylon-polyester-blandningen är behagligt mjuk, är varje väska lätt och ändå praktisk hela tiden. Liksom många PORTER-YOSHIDA & CO-stilar passar varje TANKER perfekt in i staden. Men varumärket vill inte specialisera sig i detta ensamma. EXTREME ryggsäckar och väskor känns därför bra tack vare deras funktionalitet på utflykter utomhus, men är också idealiska som streetwear-tillbehör med monokromt utseende och matt överdel.

PORTER-YOSHIDA & CO - ALLTID UTRUSTAD MED STIL

Vart du än går, din PORTER-YOSHIDA & CO-väska, ryggsäcken, ryggkroppen bör följa dig praktiskt. Bärbar dator. Kläder för en avslappnad stadsresa. Utrustning. Du kan förvara allt i oexciterade stilar, alltid hitta rätt extra väska - och rätt outfit när som helst. PORTER-YOSHIDA & CO-produkter är helt enkelt för lugna för att utlösa den stilistiska bitreflexen. Därför passar både smala och avslappnade jeans, chinos och shorts. Läder- eller coachjacka? Tröja eller tee? Kappa eller trenchcoat? PORTER-YOSHIDA & CO väskor finns alltid där.

VANS ELLER AIR JORDAN 1 X PORTER-YOSHIDA CO. - PÅ KELLER X

Den traditionella duetten spelar sällan högre. Här den minimalistiska militärväskan från en nästan 100 år gammal japansk väsktillverkare, där den första gymnastikskor till historiens mest legendariska basketspelare. En sko som också ritade grunderna i sneaker-spelet. PORTER-YOSHIDA & CO möter Air Jordan 1. Du använder väskornas minimalism för att kombinera dem med antingen en monokrom eller flerfärgad övre, med silhuetter med låg eller hög klippning. Eller så kan du helt enkelt ta en av de berömda skate-stilarna från Vans med din japanska ryggsäck på Keller x i PORTER-YOSHIDA & CO-butiken.