Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
KELLER Premium-Membership

BLI MEDLEM.
SPARA MER.

Som Premiummedlem får du exklusiva förmåner och rabatt på varje order.

KELLER

Premium-Membership

95,00 SEK / 12 månader inkl. moms

BLI MEDLEM

Ett konto, många förmåner. 12 månader för endast 95 SEK*

 1. Lägg Premiummedlemskapet i varukorgen.
 2. Du blir medlem när du genomför ditt köp.
 3. Du får del av förmånerna redan vid ditt första köp.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Som Premiummedlem har du fördel varje gång du handlar.

 1. 10 % rabatt på alla produkter*
 2. Få möjlighet att handla på rea i förväg
 3. Få möjlighet att köpa begränsade utgåvor

LÄTT ATT AVBRYTA

Om du inte längre vill dra nytta av Premium-förmånerna kan du avbryta ditt Premium-medlemskap på ditt kundkonto upp till 14 dagar före periodens slut så att medlemskapet inte förnyas och du inte faktureras igen.Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor. Till kontaktformuläret

BLI MEDLEM SPARA MER

KELLER PREMIUM MEDLEMSKAP

95,00 SEK / 12 månader inkl. moms

10 % RABATT PÅ ALLA VAROR*

Benefit Image

Som premium-medlem får du 10 % rabatt på alla varor* i butiken. Logga bara in på ditt kundkonto så visas ditt premiumpris på alla produkter – både på Keller Sports och Keller x. (Produkter som markerats med "Members Only" och "Begränsad" är exkluderade från rabatten).

EARLY ACCESS

Benefit Image

Shoppa som premium-medlem före alla andra – med vår förtur till rean. Du kan också förvänta dig exklusiva premium-erbjudanden på regelbunden basis.

MEMBERS ONLY

Benefit Image

Som medlem får du tillgång till produkter som bara görs av ett fåtal tillverkare i ett begränsat antal.

Med KELLER Premium-medlemskapet erbjuder vi dig det bästa och enklaste sättet att använda alla våra KELLER-tjänster så att du kan njuta av dem på lång sikt.Med bara några klick kan du bli en del av vår Premium-gemenskap och njuta av exklusiva förmåner:
 • 10% rabatt på alla varor*
 • Exklusiva förköp och Premium-erbjudanden
 • Tillgång till Members Only-objekt
När du loggar in på ditt Premium-konto kommer du automatiskt att se Premium-priserna för alla produkter. Vi kommer regelbundet att informera dig via e-post om exklusiva förköp och Premium-erbjudanden som gäller vår Premium-gemenskap.Ditt kundkonto är giltigt för Keller Sport och Keller x – upplev Premium-förmåner på alla våra tjänster.Bli en del av det!
Med bara några få steg kan du slutföra köpet av ditt Premium-medlemskap när du beställer önskade produkter.
 1. Lägg till Premium-medlemskapet tillsammans med dina önskade produkter i kundvagnen.
 2. Slutför nu din beställning som vanligt.
 3. Premium-förmånerna kommer automatiskt att visas och krediteras dig under denna beställning.
Avgiften för Premium-medlemskap betalas direkt när köpet genomförs. Vid slutet av medlemskapsperioden debiteras du automatiskt igen via den betalningsmetod du använde när du gjorde din beställning.Observera att ett kundkonto måste skapas under beställningsprocessen för Premium-medlemskapet. Om du redan har ett kundkonto, kan du logga in på det innan du slutför din beställning.
För medlemskapet KELLER Premium kommer en avgift på 95 SEK att tas ut under en period av 12 månader. Avgiften visas i beställningsprocessen när du slutför köpet av ditt Premium-medlemskap.Du kommer i förväg att informeras via e-post om debitering och förfallodatum för medlemsavgiften för varje ytterligare prenumerationsperiod.Observera: För medlemskap med reducerad avgift eller en inledande löptid på 6 månader, kommer medlemsavgiften följande år att vara 95 SEK.Se våra allmänna villkor för ytterligare information.
När du har loggat in på ditt kundkonto, välj avsnittet "PREMIUM". Här kan du se det aktiva Premium-medlemskapets varaktighet. Om du inte avslutar ditt Premium-medlemskap upp till 14 dagar före utgången av perioden förlängs det automatiskt med ytterligare 12 månader och du kommer att debiteras igen.En avgift på 95 SEK kommer att debiteras för en period av 12 månader. Avgiften visas i beställningsprocessen när du slutför köpet av ditt Premium-medlemskap.Du kommer i förväg att informeras via e-post om debitering och förfallodatum för medlemsavgiften för varje ytterligare prenumerationsperiod.Observera: För medlemskap med reducerad avgift eller en inledande löptid på 6 månader, kommer medlemsavgiften följande år att vara 95 SEK.Se våra allmänna villkor för ytterligare information.
Ja, som Premium-medlem får du speciella rabattkuponger, till exempel i våra vanliga nyhetsbrev.Du kommer att få ytterligare information om villkoren för att lösa in din Premium-rabatt på 10 % direkt tillsammans med kupongkoden.
När du har loggat in på ditt kundkonto, välj avsnittet "PREMIUM". Här kan du se det aktiva Premium-medlemskapets varaktighet.Om denna information inte är synlig för dig, kontrollera att du har loggat in på rätt kundkonto. Vi kan bara erbjuda dig Premium-förmånerna för det kundkonto som du använde när du slutförde köpet av Premium-medlemskapet.Observera att Premium-förmånerna endast kommer att beviljas om du redan är en Premium-medlem och loggar in på ditt Premium-konto eller om du köper Premium-medlemskap samtidigt eller genast innan du köper dina produkter. Tyvärr kan vi inte tillämpa Premium-förmånerna retroaktivt på beställningar som redan har gjorts.Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor. Till kontaktformuläret
Om du inte längre vill dra nytta av Premium-förmånerna kan du avbryta ditt Premium-medlemskap på ditt kundkonto upp till 14 dagar före periodens slut så att medlemskapet inte förnyas och du inte faktureras igen.
 1. Logga in på ditt kundkonto
 2. Välj alternativet KELLER PREMIUM
 3. Klicka på knappen "ändra Premium-medlemskap" för att avsluta ditt medlemskap i slutet av perioden
Om du säger upp medlemskapet kan du naturligtvis använda Premium-förmånerna fram till slutet av prenumerationsperioden. Slutet på ditt medlemskap kommer att visas på ditt kundkonto.Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor. Till kontaktformuläret

*ANTECKNINGAR OM ERJUBANDET:Objekt markerade med ”Members Only” och ”Begränsad” ingår inte i premiumrabatten. Om du vill fortsätta att dra nytta av ditt medlemskap efter de 12 månaderna har gått behöver du inte göra något annat. Ditt medlemskap förlängs automatiskt med ytterligare 12 månader. Om du inte vill ha en automatisk förnyelse räcker det om du avbryter ditt medlemskap i slutet av terminen under "Mitt konto" minst 14 dagar före utgången av de 12 månaderna. Detta slutar automatiskt premiummedlemskapet i slutet av de 12 månaderna och förnyas inte igen. För medlemskap med en reducerad avgift eller en första löptid på 6 månader är medlemsavgiften 95 SEK följande år. Premiummedlemmar får regelbundet exklusiva premiumerbjudanden och information från oss via e-post. Med din registrering bekräftar du också att du accepterar de allmänna villkor.