Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information
Premium-Membership

KELLER Premium-Membership

95,00 SEK
 • Produktuppgifter

  KELLER PREMIUM
  "Med vårt premiummedlemskap vill vi hjälpa idrotts- och livsstilsentusiaster att snabbt och enkelt hitta de perfekta produkterna för ett aktivt liv. Premiummedlemmar får specialpris på alla varor* i våra onlinebutiker Keller x och Keller Sports, och har också möjlighet att köpa produkter som finns i begränsat antal hos ett mycket litet antal återförsäljare." Moritz Keller, Co-Founder

  10 % RABATT PÅ ALLA ARTIKLAR
  Oavsett om du letar efter idrottsprodukter med hög prestanda eller en lämplig sneaker för din livsstil: premiummedlemskap ger dig fördelar i varje köp och du sparar 10 % på alla artiklar* i våra onlinebutiker. Objekt markerade med ”Members Only” och ”Begränsad” ingår inte i premiumrabatten.

  LOGGA IN OCH SPARA
  Dina premiumpriser visas direkt när du har loggat in på ditt konto, så du kan enkelt shoppa och spara på Keller Sports och Keller x. Premiummedlemmar har också tillgång till exklusiva produkter som endast är tillgängliga från ett fåtal återförsäljare. Få särskilda samarbeten, specialdesigner och begränsade utgåvor.

  12 MÅNEDER FÖR BARA 95 SEK*
  För bara 95 SEK får du premiummedlemskapets fördelar i 12 månader. Du kan se dina order och vad du har sparat direkt i ”Mitt konto”. Dessutom får du regelbundet exklusiva premiumerbjudanden och reor.

  KAN SÄGAS UPP UTAN PROBLEM
  Om du vill fortsätta att njuta av fördelarna behöver du inte göra något. Ditt medlemskap förnyas automatiskt till en ny 12-månadersperiod – för priset 95 SEK. Om du efter 12 månader inte vill förnya ditt medlemskap kan du lätt säga upp det under ”Mitt konto” fram till 14 dagar före periodens slut.
  Art. Nr: UZUKS031001
  MPN

Premium-Membership

95,00 SEK inkl. moms
Lägg till I lager