RAINS

RAINS designar högkvalitativa regnrockar, vindskydd och väskor bort från mainstream. Lär dig mer!

  • NYHETER
39 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

RAINS - REGNEN KAN KOMMA

"Det regnar aldrig i södra Kalifornien", sjöng Albert Hammond i sin mega-hit från 1972. I Danmark gjorde det dock - hela 120 gånger. Varje år. Skäl nog för de danska RAINS-grundarna att omdefiniera kvaliteten på regnkläder. Enkel, skandinavisk livsstil kontra smutsigt väder: regnet kan komma. Det Århusbaserade varumärket lanserades 2012 med bara en produkt: en poncho. Han hade stil och höll allt under torrt. Under åren som följde skapade danskarna kompletta kollektioner bestående av jackor, väskor och accessoarer som regntäta kepsar. Alla exklusivt designade, riktiga livsstilsdelar utan att glömma traditionen med regnkläder. Utvecklad i syfte att trotsa vind och väder. Danskarna har nu öppnat RAINS-butiker i Köpenhamn, New York, Paris och London. Särskilt engelska, inklusive låtskrivare Albert Hammond, borde uppskatta detta, eftersom RAINS-butiken ger färg till det berömda vattnet i London.

RAINS KOMBINERAR FUNKTIONALITET MED DESIGN

Vad kan vara mer naturligt att ge ett företag för innovativa regnkläder det självsäkra namnet "RAINS". Ett uttalande, precis som varumärkets logotyp. Förutom RAINS-bokstäverna och en skandinavisk fyr kan ordet "Drip" läsas tre gånger. Precis som om elden ville håna de nordiska stormarna: regndropparna kan komma så många de vill. Människor som har köpt i RAINS-butiken kan inte skada dem. De skandinaviska formgivarna har internaliserat en princip: att kombinera funktionalitet med charmig design optimalt.

Skaparna av RAINS har också lyckats med detta sedan varumärket grundades. Med sina snygga modeller presenterar de Friesennerz och Co i ett nytt utseende. RAINS-produktens färger varierar från samling till samling och beroende på avsedd användning. Ibland elegant grå eller svart för vägen till ett affärsavtal, ibland turkos för en resa till loppmarknaden, ibland knäckt orange för den stormiga cykelturen genom staden. Lätta, vattentäta material är grunden för RAINS-artiklar av hög kvalitet. Dubbelsvetsade fickor, justerbara huvor och variabla manschetter gör regnskyddet lufttätt även i mer utsatta områden.

RAINS PÅ KELLER X

Urban och modern såväl som elegant reserverad - så kan designen av RAINS regnkläder sammanfattas. Det hela kombineras med absolut funktionalitet i kampen mot vind och väder. Varumärket utvecklar sina enskilda produkter på ett sådant sätt att olika RAINS-artiklar kan kombineras optimalt. Det könsneutrala designade RAINS-erbjudandet kan också ses i naturen, men framför allt i staden. Du kan vara säker på uppskattande utseende från andra. Som officiell RAINS-återförsäljare fokuserar Keller x på unisex regnjackor, parkas, vindskydd, väskor och ryggsäckar från RAINS.

Allt tillverkat av vattentätt, lättviktigt material med en matt yta för ett elegant utseende. Klippet är avslappnat, alltid tillräckligt brett för att bära önskad outfit under. Så du kommer att bli väl mottagen. Jackan regnjacka, den långa jackan regnrock eller färgblocket unisex tech byxor är alla svartvita. Color Block Windbreakers, å andra sidan, finns i två eller tre färger. Färgkombinationens höjdpunkt: RAINS-produkter kan alltid kombineras med avseende på färg. Jackor med ryggsäckar, ryggsäckar med kepsar.

RAINS - HÅLLBART TILL FRAMTIDEN

Som en globalt aktiv tillverkare av livsstilsprodukter är det unga danska varumärket fullt medvetet om sitt sociala ansvar. Fyren som visas i RAINS-logotypen är avsedd att peka vägen till en hållbar framtid. Centrala aspekter är RAINS-produkternas livslängd och de material som används i produktionen. Företaget använder fluorinatfri polyuretanbeläggning, vilket är mer miljövänligt än de hormonellt effektiva alternativen PVC och DWR-PFC-lösningar.

I kombination med den vävda polyesterfiber som RAINS använder skapas en stark konstruktion som håller passformen och säkerställer torrhet även i kraftigt regn. Men allt detta räcker inte för branden. Målet: År 2021 vill företaget endast använda polyester och nylon tillverkade av återvunna plastflaskor. Och det går ännu längre: RAINS tillverkar alla sina detaljhandelsförpackningar med material certifierade av Forest Stewardship Council. Så att det skandinaviska vädret inte blir ännu mer nyckfullt i framtiden på grund av klimatförändringar.

VEGAN GENOM REGNEN MED RAINS PRODUKTER

Förutom att ta ansvar för miljön bryr sig företaget också om de anställdas välbefinnande och rättvisa arbetsförhållanden hos sina leverantörer. I enlighet med tiderna avstår RAINS också från att använda dun eller andra animaliska produkter för sina produkter. Hållbar, transparent och funktionellt inspirerad - så skapas urbana livsstilsprodukter tillverkade i Skandinavien idag. Tillverkad av RAINS.