Reebok

Du kan känna igen dem på deras signaturlogotyp - Reebok-skor. Var du än ser den rödrandiga triangeln med Reebok-skrift kan du vara säker på att du tittar på en fashionabel streetwear-sneaker. Lär dig mer!

  • NYHETER
205 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

CLUB C LEGACY

Club C Legacy ger lugn och ro i vardagens stress. Kampanjen fokuserar på tre unga konstnärer som också tar sig tid för sig själva i Hustle för att finna ro.

REEBOK

Club C Legacy är den andra ikoniska Reebok-silhuetten som släpps som en del av Write Your Legacy-plattformen. Plattformen uppmuntrar alla att skriva sitt eget personliga arv, sitt Legacy, genom att forma nuet med inspiration från världen runt omkring dem.

Vad är budskapet bakom Club C Legacy?

Club C Legacy är utformad för att inspirera bäraren att lägga märke till de lugna stunderna i livet och ge sig själv utrymme att skapa ett arv. Kampanjen syftar till att visa hur viktigt det är att ta sig tid att stänga av, fokusera på sig själv och ladda batterierna i vardagen. För att ge liv åt budskapet lyfter Reebok fram tre "Classic Collaborators" från olika delar av världen: Dan D'Lion, Awa och Ego Ella May. Dessa unga konstnärer söker aktivt efter fred i vardagens kaos för att skapa en bättre framtid för sig själva. Även om de hittar denna balans på olika sätt har de alla samma fokus: att ta tillvara på lugna stunder och därmed utrymme för att skapa ditt arv.

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

Natural Dye Apparel Collection

Kampanjen avslutas med Reebok Natural Dye Apparel-kollektionen. En förstklassig bas av bästsäljande modeller i Natural Earth Dye-design, gjorda med naturligt förekommande mineraler för att skapa en urtvättad look. Natural Dye har utformats för att ha minimal miljöpåverkan jämfört med syntetiska färgämnen och sparar vatten och energi samt ger bättre tygstyrka. Efter brytning och torkning krossas, hamras, kulmjölas eller bränns varje mineralfärgämne för att skapa en unik nyans.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

REEBOK

YOUR TIME. YOUR LEGACY.

REEBOK: SPORTARTIKLAR FRÅN ETT INNOVATIVT FÖRETAG

Reebok har sitt säte i Massachusetts och är ett dotterbolag till den tyska sportartikeltillverkaren adidas. Företaget tillverkar sportskor, kläder och tillbehör. Reebok är världsledande på marknaden och specialiserar sig på ishockeyutrustning. Varumärket kommer från det afrikaanska ordet "roebuck", som syftar på en antilopart. Märkets innovativa uppfinningar har bidragit till att revolutionera marknaden för sportartiklar och gjort märket internationellt känt.

ETT SPORTVARUFÖRETAG MED BRITTISKA RÖTTER

Reeboks historia började faktiskt i Storbritannien 1895, när familjen Foster i Bolton grundade J.W. Foster and Sons. År 1924 levererade familjeföretaget löparskor till idrottare som tävlade i de olympiska sommarspelen. 1958 grundade två av Fosters efterträdare ett företag som hette Reebok. 21 år senare förvärvade Paul Fireman, en amerikansk medborgare, de nordamerikanska distributionsrättigheterna och började erbjuda skor av märket i USA. Efter att ha gått från hand till hand är Reebok International Limited nu ett dotterbolag till adidas och har större internationell framgång än någonsin.

VÄRLDSBERÖMDA REEBOK-RESULTAT

Reebok är känt för sina geniala idéer och sin obevekliga känsla för trender. År 1982, när aerobics var som mest populärt, lanserade företaget en freestyle-sko för kvinnor. Det dröjde inte länge innan kvinnor bar modellen på gymmet, på löparbanan och överallt annars! Den vackra, bekväma modellen följde 80-talets mode och blev en mycket populär street style-sko. Reebok tog med sig både låga och höga sportmodeller till skobutikerna runt om i världen. Reeboks 1989 Pump-teknik är legendarisk. Under ledning av Paul Litchfield utformade Reeboks ingenjörer en sko med en inbyggd pump som fyllde luftkammare i skon för att hjälpa den att anpassa sig till fotens form. Idrottsmännen Michael Chang och Dee Brown älskade pumpmodellerna.

FÖR MÄN, KVINNOR OCH BARN - FÖR ALLA!

Reebok-skor är inte utformade för en särskild målgrupp. Produktsortimentet är perfekt för människor i alla åldrar och för båda könen. Förutsättningar? Bara ett behov av komfort. Reebok-skor är lika lämpliga för sport som för fritid och vardag, tack vare sin enastående komfort och funktionalitet. Om du arbetar på fötterna är Reebok-skor något för dig. Vi har ett välsorterat sortiment och erbjuder dig alla typer av innovativa skor. Bland dem finns tidlösa modeller med den eleganta touch som gör Reebok till en internationell legend. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud, så titta regelbundet tillbaka på Keller x så hittar du säkert något speciellt.