Reebok

Du känner igen dem på den tydliga logotypen - Reebok-skor. Varhelst du ser den röda triangeln med Reebok-namnet kan du räkna med kvalitet. Eftersom det är vad Delta-logotypen står för. För marknadschef Matt OToole symboliserar Delta-märket den posititiva förändringen och potentialen som aldrig tar slut. Även du kan förverkliga dina förmågor och utnyttja de möjligheter som Reebok erbjuder dig.?Läs mer!

  • NYHETER
190 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

REEBOK

AUTUMN ADVENTURES

Redo för nya äventyr? Reeboks Zig Kinetica Edge hjälper dig att utforska nya vägar. De utomhusinspirerade Reebok Polar Fleece-plaggen hjälper dig att koppla av efteråt. Upptäck stilar inför nästa helg i bergen! LÄS MER LÄS MINDRE

Sportartiklar av ett innovativt företag

Reebok har sitt huvudkontor i Massachusetts, USA, och är dotterbolag till den tyska idrottstillverkaren Adidas. Förutom sportskor tillverkar företaget även sportkläder och accessoarer. Reebok är världsledande inom ishockeyutrustning. Märkets namn är lånat från Afrikaans, ett språk som talas av boer invandrade i Sydafrika. Det som menas är råbocksantilopen eller rheboken. Företaget fick internationell berömmelse med sina innovativa uppfinningar, som delvis revolutionerade sportvarumarknaden.

En sportartiklarstillverkare med brittiska rötter

Reeboks grundades i Storbritannien 1895. Vid den tiden grundade Foster-familjen i Bolton företaget J.W. Foster and Sons. Redan år 1924 utrustade det familjeägda bolaget idrottare med tävlingsskor till sommar-OS. År 1958 grundade två av Fosters efterkommande ett företag med namnet Reebok. Tjugotvå år senare förvärvade amerikanska Paul Fireman distributionsrättigheterna för Nordamerika och presenterade skorna för en större allmänhet i USA. Idag är Reebok International Limited ett dotterbolag till Adidas efter flera ägarförändringar och det har förblivit internationellt framgångsrikt.

Hur världsberömmelsen utvecklade sig

Reebok är mest känd för sina briljanta idéer och ofelbara känsla för trender. 1982, på höjden av den aerobics-vågen, kom en freestyle-löpsko för kvinnor ut på marknaden. Inom väldigt kort tid började kvinnorna att använda modellen inte bara i gymmet och på löparbanan. Den snygga och bekväma modellen präglade modestilen på 1980-talet och blev en populär streetsko. Reebok hade både låga och höga sportmodeller på skobutikernas hyllor. Legendarisk är Reebok pumpteknik från 1989. Under ledning av Paul Litchfield utvecklade ingenjörerna på Reebok en sko med integrerad pump. Pumpen fyller luftkammare i skon, vilket gör att den anpassar sig bättre efter fotkonturen. Speciellt idrottarna Michael Chang och Dee Brown blev entusiastiska över pumpmodellerna.

För män, kvinnor och barn - för alla!

Skorna med varumärket Reebok har ingen specifik målgrupp. Produktsortimentet riktar sig till människor av alla åldrar och kön. Den enda förutsättningen: Du måste älska bekväma och sportiga skor. Tack vare sin utmärkta bärkomfort och höga funktionalitet är Reebok-skor lika populära inom sportaktiviteter, fritid och vardag. Om du ofta är på benen i ditt yrke är Reebokskor perfekta. Vi har ett antal innovativa skor i vårt stora sortiment. Bland dem finns flera modeller med den sofistikerade designen för vilken Reebok är internationellt känd. Eftersom sortimentet förnyas från tid till annan är det smart att regelbundet kika in hos Keller x.