Reebok x Victoria Beckham

High fashion översätts till vardagen, till street och sportkläder. Fingerfärdighet? För Reebox x Victoria Beckhams vardagliga arbete.

  • NYHETER
45 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE (1)

STORLEK

BRAND NEW.

DROP FOUR.

Liksom under tidigare säsonger, har varje modell testats och burits av Victoria Beckham själv. Hennes vision av stil, hennes kärlek till idrottskläder och de många timmar hon spenderar i gymmet reflekteras i varje plagg.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM

Beckhams förhållningssätt som modedesigner kombineras sedan med Reeboks teknologi och innovation. Resultatet: högprestationsplagg som kan bäras både på gymet och på gatan - och bortom dessa.

Vad är bakgrunden bakom samarbetet mellan Reebok och Victoria Beckham?

Victoria Beckham grundade sitt eget modemärke år 2008, och sedan dess har det blivit urtypen för modern minimalism. Det hyllas för sin mångsidighet, sin starka känsla för sofistikering, och sitt otvungna förhållningssätt till kläder för alla sorters kvinnor. Kollektionen utvecklades i Victorias studio i London, och började med en serie av figursydda klänningar. Den innefattar nu två prêt-à-porter-linjer, skor och accessoarer, och även ett långsiktigt samarbete med fitness- och livsstilsmärket Reebok. Djärva, intuitiva och sofistikerade, varje kollektion har det finaste hantverket och materialen. Det är en anpassning av Victorias egen personliga stil till behoven och önskningarna hos internationella kvinnor som tror starkt på märkets karakteristiska, högkvalitativa plagg. Ett tidlöst förhållningssätt till modernitet, designat för att framhäva din aktiva livsstil.

THE DETAILS MAKE THE DESIGN

Vad utmärker de speciella kollektionerna?

Victoria Beckham, som själv är en modeikon, skapar unika stilar för Reebok som är nya och iögonfallande utan att märkets egenart går förlorad. Sportigt, komfortabelt, ovanligt och trendigt - det är vad Reeboks kollektioner med Victoria Beckham står för. Victoria Beckham omdefinierar det feminina; genom djärva snitt, maskulina detaljer och ovanliga färger. För den här säsongen har starka silhuetter satt tonen. Drop Four, den fjärde kollektionen från Reebok x Victoria Beckham, presenterar kroppsnära stilar med skarpa men subtila märkeskännetecken. För Drop Four har sortimentet utvecklats med en ny ribbstickning som påminner om utsmyckningen på vintagekläder.

"Reebok x Victoria Beckham handlar om kläder som får mig att känna mig självsäker, men som jag inte behöver tänka så mycket på. Jag vill ha riktiga prestandaplagg för gymmet, som har designats omtänksamt och noggrant för att vara anpassningsbara, och röra sig med mig i alla delar av livet." — Victoria Beckham, konstnärlig ledare

REEBOK X VICTORIA BECKHAM

BRAND NEW.

KÄNNER EN STIL ICON X SPORTSWEAR LEGEND

Victoria Beckham har aldrig tålt anklagelsen om brist på elegans. Ädla - även som "Posh" - men aldrig påträngande klädd steg hon och dyker upp. Victoria Beckham har sin egen stil och gillar självklart att dela den. För genom att grunda sitt eget modemärke fick hon känslan för modern minimalism tillgänglig för andra. Kläder. Kläder för vardagen. Skor. Tillbehör. I hennes London-studio har Victoria Beckham och hennes team designat damkläder för ett något glamoröst utseende sedan 2008, liksom för elegant vardag. Gränserna dras inte längre tydligt ändå. Ett skott av glamour på gatan. Något avslappnad underdrift för middag eller för festen. Så varför ställa upp det? Varför inte gå med ett sportmärke?

Och en som har stått för legendariska framträdanden i den kvinnliga fitnessscenen sedan 1980-talet. Som därför alltid letar efter vittnesmål och ansikten från starka kvinnor. Reebok träffade Victoria Beckham. Victoria Beckham träffade Reebok. Du är vinnaren. Eftersom varumärket och designern översätter Victoria Beckhams känsla av elegant enkelhet till en blandning av sport och streetwear som inte bara följer med dig i gymmet utan också i staden. Monokrom stil möter individuella snitt, plus att du får leggings och träningstoppar, även sneakers från Reebok x Victoria Beckham. Samarbetet tar tag i hela staden och förklarar att det är en modevandring. Inspiration tillhandahålls av sportstilar från 90-talet samt Kaliforniens surfkultur. Den avgörande faktorn är stilen. Det minimalistiska. Elegansen som suddas ut med verktyget.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM = FUNKTION X ELEGANS X KVALITET

Skal och kärna som en enhet. Måste se för Victoria Beckham. Följaktligen är stil och elegans bara en sida av spektrumet. Hantverk och kvalitet måste också hålla jämna steg. Så Reebok x Victoria Beckham använder bara högkvalitativa material för sina stilar som har ett långsiktigt ackompanjemang av din vardag. T-shirts och huvtröjor av ren bomull är därför lika mycket en standard som leggings och sport-BH av högkvalitativa syntetfibrer. Detta skapar en kvartett av komfort, stil, elegans och kvalitet.

ÖVERSTORA X LOGOPRINTS X MINIMALISM

Du avslutar äntligen gymnasiet för modedesign när du sticker ut positivt genom det påfallande - och artiklar från Reebok x Victoria Beckham lyckas nästan att göra just det i förbigående. Monokroma t-shirts har ett stort men aldrig påträngande Reebok-tryck på baksidan. Huvtröjor pryder stora huvor plus den ena eller andra smart placerade logotypen. Klippet? Glad överdimensionerad. Även med jackorna i militär stil. Varumärket gör sporttopparna och leggingsna i ett stycke för att öka bärkomforten genom att släppa sömmar. Sedan finns det sneakers.

De är baserade på några av Reeboks egna ikoner, som ibland påminner om de högklippta basketskor på 80- och 90-talet och ibland en subtil löpare-silhuett. Ryggsäckarna förlitar sig i sin tur på en enkel men ändå perfekt formad exteriör, med påträngande svart. Dessutom finns det lika många väskor som du behöver för att vara välutrustade på väg genom staden eller mot gymmet. Du har alltid stil och elegans i ditt bagage med Reebok x Victoria Beckham-produkter.

SNEAKERS OCH OVERSIZED APPAREL BY REEBOK X VICTORIA BECKHAM

Reebok sneakers passar alltid. Reebok x Vicoria Beckham-utvecklingen är inget undantag. Speciellt eftersom varumärket till exempel kombinerar en överdel i svartvitt läder med några färgade detaljer och en tobox av nät. Topparna på märket är lika populära. Huvtröjor. Te. Det spelar ingen roll. Avslappnade överdimensionerade snitt som passar både i gymmet och kaféet är avgörande. De utstrålar mycket elegans trots sin komfort och balanserar logotypen för samarbetet mellan spotlight och diskret återhållsamhet.

REEBOK X VICTORIA BECKHAM KOMBINERAR PRODUKTER

Den breda huvtröjan för legging. Den överdimensionerade tee över de korta shortsen. Dessutom subtila sneakers. I grund och botten kan du klä dig upp för vardagen mellan sport och stad med kläder från Reebok x Victoria Beckham. Självklart går märkets militärjackor också med chinos eller skinny jeans, de vida t-shirterna har också en avslappnad kjol - och du spänner på ett märkes cross-body väska.

SNEAKERSAMHÄLLE FÖR REEBOK X VICTORIA BECKHAM AT KELLER X

Reebok x Victoria Beckham känner sig särskilt hemma med bordtennis mellan sport och mode, mellan funktion och street style - och är inte ensam. Vans behåller också sina rötter inom sport, men har länge följt streetwear-metoden. Märkets skridskor är bättre än stilarna i Reebok x Victoria Beckham-butiken på Keller x. Eller så kan du kombinera legging och hoodie från etiketten med de minimalistiska, miljövänliga sneakersna från Veja.