Satisfy

  • Kläder
  • Accessoarer

Vill du veta vad som förenar teknik, musik och design? Bläddra bland Satisfy Running-märket och du kommer att hitta svaret på den här frågan. Det parisiska modemärket har löparkläder som är uppfriskande annorlunda än de konventionella vanliga kläderna. Att bära Satisfy Running är kult! Om du också brinner för löpning och vill visa upp dig från din hippaste sida bör du ta en titt på Keller x. Lär dig mer!

  • NYHETER
8 resultat

PERFORMANCE-ACTIVEWEAR-VARUMÄRKE FRÅN PARIS

Frankrikes huvudstad är en världsberömd modemetropol. Detta gäller inte bara extravaganta catwalk-modeller utan även sportkläder. Varumärket Satisfy kombinerar banbrytande trender med sport och gör dig till ett blickfång på både löparbanan och ute i terrängen. Modet har inspirerats av Solo Long Run. Skaparna bakom Satisfy Running ser det som en omvälvande upplevelse som lyfter upp dig till en annan medvetandenivå, vilket avspeglas i den egensinniga utformningen av sportkläderna. Löparen upplever en intensiv reflektion, ett extatiskt tillstånd som tar denna till en högre nivå av kreativitet. Satisfys team betecknar detta tillstånd som "The High".

VARFÖR SPORTKLÄDER FRÅN SATISFY ÄR NÅGOT SPECIELLT

Bakom den extravaganta designen står "The High" som existensiell inställning till allt kreativt arbete. Modet från Satisfy inspirerar utan att distrahera och begränsar sig därför bara till det väsentliga och grundläggande. Hos Satisfy har varje funktion ett specifikt syfte. Ett plagg som inte lämpar sig för löpning finns inte hos Satisfy. Varumärket designar och tillverkar alla modeller i sin Creative Studio i Paris. Materialen är antingen utvecklade av fransmännen själva eller av pålitliga leverantörer. Varumärket Satisfy står för tekniska löparplagg som kombinerar olika positiva egenskaper. Traditionellt hantverk lever i ett symbiotiskt förhållande med största omsorg, finess och lyx.

PRAKTISK CHIC MED MAXIMAL FUNKTIONALITET

Designers och produktutvecklare för varumärket Satisfy vet att utseendet inte är allt. Alla modeller består av en optisk design av innovativa material. Plaggen är andningsbara och vindtäta och du kan lita på dem i alla väder. De ger dig den perfekta prestandan när du löptränar. Du blir inte svettig och du känner dig helt torr under dina rundor. Svetten når snabbt textilytan och avdunstar sedan lika snabbt. Många Satisfys modeller är också vindtäta och har vattenavvisande egenskaper. Väderbeständighet är en viktig förutsättning för trevlig löpträning utomhus. När allt kommer omkring är du inte en löpare som bara tränar ibland eller bara vid vackert väder utan en ambitiös sportälskare som regelbundet tränar för att hålla sig i form. Satisfy Running hjälper dig även med detta.

ÄNDRA DIN SYN PÅ LÖPNING

Idrottare från Europa, USA, Kanada, Asien och Australien är alla lika entusiastiska över sportkläder från Satisfy. Tekniska löparkläder designade av ett tvärvetenskapligt team på högsta kreativa och funktionella nivå kommer också att hjälpa dig att nå topprestanda och göra så att det blir hur kul som helst. Låt dig överraskas av det som inspirerar Satisfys designers och kolla in vårt sortiment av dina favoritlöparkläder!