Skor

Dina skor kompletterar din outfit. Detta gäller även för det vardagliga sportmodet. Som en del av sportswear-stilen erbjuder sneakers och tofflor inte bara en snygg look utan även praktisk användning. Moderiktiga sportskor övertygar med ett plus för funktionalitet. I vår webbutik för skor kan du hitta ett stort urval. De senaste designerna från olika varumärken finns här också. Läs mer!

  • NYHETER
1773 resultat
CLOSE

Kön

MÄRKE

STORLEK

https://image.keller-sports.com/storage/common/83/8D/838DAD54186C3E610FD5B0CD27DC6F92.jpg
upp till 60 % rabatt

BLACK WEEKEND

SPARA NU

För en sportig look

Att se atletisk ut ger också klara fördelar när man strosar genom staden. I sportkläder från vår Keller x webbutik kan du verkligen visa upp din aktiva inställning. En komplett outfit innehåller även matchande skor. Du kan också hitta dem i vårt sortiment i ett stort urval. Du beställer helt enkelt skorna online i önskad färg som passar din stil. På så vis blir det möjligt att kombinera de enskilda modellerna med dina andra kläder. Förresten: att vara snabb är smart eftersom många modeller är strikt begränsade och endast tillgängliga i ett visst antal. Chansen att få se dina sneakers på en annan person är därför ganska liten i dessa begränsade upplagor. Förutom sneakers erbjuder vi även trendiga tofflor för sommarsäsongen.

Köp skor online med extra komfort

De som går genom vardagslivet i sneakers gör något bra för sin hälsa. Om du köper skor hos Keller x hittar du produkter baserade på välbeprövade sportmodeller. Dessa har hög funktionalitet. Sneakerserna har bra ventilation och motverkar effektivt svettbildning. Fuktavledningen är utmärkt och fötterna har alltid en skön temperatur. Sneakers av moderna högteknologiska material finns här för dig samt skor tillverkade av naturliga råvaror, såsom läder eller linnetyg. Sommarmodellerna med perforerade inslag av textilfibrer av hög kvalitet är särskilt luftiga. Men också för den kallare säsongen finns det lämpliga sportskor för den urbana stilen. Beroende på modell går dessa över vristen och är gjorda av ett vatten-och vindavvisande tyg.

Beställ sneakers och tofflor på Keller x online

I vårt sortiment ingår både sportskor och tofflor i olika utföranden. De täckande vardagssportskorna passar även för fritid, skola, universitet och, beroende på ditt yrke, också för arbetslivet. Medan sneakers har varit en av klassikerna i street-modet sedan 1980-talet är de sportiga tofflorna ett modernt fenomen. Den praktiska skon som man enkelt tar på sig funkar både i stan och vid poolen. Modellerna som finns hos Keller x har bara några få likheter med de traditionella tofflorna. En fantastisk materialkvalitet ger lång livslängd och hög komfort. Det gäller både de sportiga modellerna av välkända varumärken och de trendiga modetofflorna.

Fördelarna och nackdelarna med sportswear-skor

Sneakers och andra sportskor är mycket bekvämare än vanliga läderskor. Du väljer bland sportskor i många olika designer och färger. Men den sportiga looken passar inte alltid vid alla tillfällen. Skorna som är konstruerade för vardagsbruk funkar inte heller bra för vissa sporter. En ambitiös löpare bör välja en löparmodell och för cyklister finns särskilda cykelskor.

Fördelar:

  • bekväm passform
  • moderiktig design
  • ventilerande
  • bra fuktighetsavvisning
  • mångsidig

Nackdelar:

  • inte lika perfekt som en specialsko från Keller Sports
  • inte lämplig för aktiviteter på hög nivå

Komplettera din outfit

Din sport-outfit innehåller även rätt skor. I vår webbshop beställer du tofflor och sneakers i toppmoderna modefärger och extravaganta designer. Du drar nytta av ett brett utbud av världsberömda varumärken och kan köpa skor och stövlar med kultstatus. Keller x letar ständigt efter intressanta nyheter. Trendsättare besöker butiken med jämna mellanrum och låter sig inspireras. Kolla in det stora sortimentet och beställ dina favoritskor online nu!