Sneakers

Sneakern ligger rätt i tiden. Med sina funktionella egenskaper och sportiga look är de utmärkta för din aktiva fritid. Du kan också använda de bekväma skorna för en medvetet avslappnad stil på fester eller utflykter. Oavsett om de matchas med träningsbyxor eller sommarklänning - dam-sneakerserna blir höjdpunkten på din outfit!

Läs mer!
  • NYHETER
1065 resultat
CLOSE

MÄRKE

STORLEK

Fritidssko med sportig karaktär

Sneakers är klassiska och mångsidiga sportskor som kommer att underlätta din träning med en mängd olika funktionella egenskaper. Skorna erbjuder en särskilt hög bärkomfort, som utan ansträngning tar dig långa sträckor och genom hela dagen. Många kvinnors sneakers är speciellt konstruerade för utövandet av olika sporter. Basketskor, sneakers och skridskor, bland andra. Nuförtiden kan du också hitta många sneakers i utbudet som är optimalt anpassade till vardagsbehoven, långt borta från sportarenorna. Smal design och tunna sulor gör skillnaden. Alla kategorier erbjuder dig en mängd olika designer där du kan hitta en som passar din personliga stil.

Med optimalt stöd genom hela ditt träningspass

Utbudet av dam-sneakers på Keller x övertygar med hög kvalitet. Vårt sortiment har lyxiga märken och stilar som passar dig och din träning både inomhus och utomhus. Välj till exempel en sneaker tillverkad av äkta impregnerat läder för att ge foten den perfekta passformen och skydd mot regnigt väder. Ett tjockt foder håller dina fötter varma även under kalla dagar. Sneakers med en särskilt tjock ovandel ger dig skydd mot stötar, vilket är särskilt fördelaktigt när du tränar lagsporter. Linnetyg eller bomull gör din sneaker speciellt lätt och luftig - perfekt för dina korta, sportiga pass under en klarblå sommar himmel. Speciellt om du kör intensiva pass bör du se till att ha en dämpning som är integrerad i sulan och en väldesignad fotbädd. På så sätt sparar du lederna och förenklar dina rörelser på samma gång.

Sneaker för intensiva träningspass eller en promenad vid havet

Det som gör dam-sneakers speciella är att det är så mångsidiga. Vare sig du befinner dig på gymmet eller är ute och vandrar - den flexibla skor är en idealisk följeslagare för din sportiga livsstil. Du kan lätt hantera sneakers: dra på, knyt, klart! Om du letar efter en sko som du kan använda var som helst rekommenderas en välutrustad modell med en dämpad profilsula och ett stadigt, ventilerande yttermaterial samt en smart sula med memory foam. Dessa sneakers kan användas för både intensiva och lätta aktiviteter. En lätt canvassneaker, å andra sidan, är mindre lämplig för klättring ett berg eller jogging i parken. Välj din sko efter dina individuella behov och välj hellre mer funktionalitet än för lite.

Extravaganta sneakers som din visuella highlight

Sneakern bröt sig ur idrottsnischen för länge sedan. Nuförtiden har sneakern med alla sina storlekar och former också erövrat modevärlden. Nu kan du bära din sneaker inte bara för sportaktiviteter utan även till vardags. En diskret utformad, smal modell kan till exempel vara mycket trend-medveten och ändå stilfullt kombineras till en outfit för kontoret. Dam-sneakers till en midi-kjol eller klänning drar blickarna till din look. Låt dig inspireras av de mångfacetterade färgkombinationerna och stilarna bland våra dam-sneakers i online-butiken hos Keller x!

För- och nackdelar med dam-sneakers

Dam-sneakers är lämpliga för din sportiga look och för många idrottsaktiviteter. Du kan uppnå stora ambitiösa mål snabbare och enklare med mer speciella skor.

Fördelar:

  • lång bärkomfort tack vare ventilerande material och bra passform
  • för idrottsaktiviteter inom- och utomhus
  • stilren look för modemedvetna kvinnor

Nackdelar:

  • lågt skuren utan skydd för vristerna
  • ofta inte tillräckligt skydd mot regn
  • som ett allroundplagg oftast inte är specialiserad efter behoven hos krävande idrottsmänniskor

Din självsäkra look med aktuella dam-sneakers

Sneakers är ett måste i moderna kvinnors skohyllor. De kan användas för att förbättra din träning och för att optimera din outfit för fester eller resor. De okomplicerade skorna erbjuder dig alltid behaglig komfort. Upptäck vårt mångfacetterade sortiment av sneakers speciellt för damer i online-butiken hos Keller x. Välj din look från de många stilrena eller strikt sportiga designerna och gör din fritidsoutfit sportigt chic!