Sneakers

 • Sneakers
 • Slides
 • Kläder
 • Ryggsäck
 • Väska
 • Accessoarer

Sneakers. Sportskorna kompletterar din outfit. Sneakers skapades ursprungligen för att användas inom sport, men har nu erövrat gatorna och är numera oumbärliga. I vår sneakerbutik hittar du ett stort urval av olika modeller av läder, syntetmaterial, mesh, tyg eller naturmaterial. I trendig sportklädsel eller för träning. Välj din favorit bland olika modeller, färger och mönster! Lär dig mer!

 • NYHETER
1824 resultat
https://image.keller-sports.com/storage/common/7B/B6/7BB6236CA10A7ABF12E6F25853FA5098.jpg
AIR MAX

SNEAKER - FRÅN SPORTSKO TILL MODEOBJEKT

Ingen annan sko är så trendig som sneakers och har varit det sedan 1980-talet. Oavsett om det är idrottare, Hollywoodstjärnor, musiker eller politiker - alla älskar sina bekväma fritidsskor. Michael Jordan bär Nike, Pharell Williams bär Adidas-skor, Rihanna har Puma-skor på fötterna och Barack Obama, som är en passionerad löpare, sågs ofta i ASICS. De vardagliga sneakersen är mer än bara en modekult, ett populärt samlarobjekt eller en sällsynt värdefull investering. Sportskor har en över 160-årig historia. Sneakers började som krocketskor i USA och England 1860. Sneakers kännetecknas av en gummisula och en överdel av canvas. Det är sportiga skor som främst används i vardagen. Amerikanerna kallar nästan alla sportskor, som även passar för andra områden, för sneakers. Uttrycket är en anspelning på den tysta, krypande gången, eftersom de lädersulor som var vanliga fram till dess gav ett relativt högljutt intryck.

SNEAKERS I VARDAGEN - SKILLNADEN

Som en motsvarighet till glänsande polerade läderskor är sneakers en del av vardagens vardagskläder. De är lätta att sköta och finns i många olika färger och utföranden. Detta gör trendskorna till en idealisk del av sportkläderna som passar perfekt in i stadens urbana atmosfär. De flesta modellerna är baserade på oxfordskaftet och har en sandwichbotten av olika plastskikt samt en lång kilklack. Dämpningen är vanligtvis mycket bättre än en traditionell lågsko i läder. Sneakersen andas ändå. För att du ska kunna njuta av dina sneakers länge har de en slitstark sula med bra grepp. En snabb spurt på regnig asfalt är lika lite som att dansa hela natten på en fest. I sneakers kan man hantera det dagliga yrkeslivet mycket bekvämare och mer avslappnat när man står eller rör sig än i läderskor.

SNEAKER-DESIGN OCH FÖRBÄTTRINGAR FÖR ÄNNU MER KOMFORT

Till och med dagens retromodeller har inte mycket gemensamt med den enkla sneakern från förr. Samtidigt garanterar innovativ teknik en komfort som är över genomsnittet. Du svettas inte i skorna eftersom fuktutbytet är utmärkt. Om du gillar det särskilt luftigt bör du beställa perforerade sneakers online. Det luftgenomsläppliga nätmaterialet ökar cirkulationen och ger dig en känsla av sommarlätthet. Du kan beställa både trendiga sneakers och sportiga träningsskor med olika tillägg. Båda modellerna är supermjuka och mycket bekväma. Om du vill ha en modell med löparstil finns det skor med en strumpliknande passform som omsluter foten mjukt. De responsiva stövlarna har en dämpning som ligger över genomsnittet. När det gäller fästning finns det nu flera alternativ. Förutom de klassiska sneakers med snörning kan du också köpa praktiska sneakers med kardborreknäppning på nätet. Magnetiska snabbsnörningssystem är inte heller längre science fiction på sneakerscenen.

HYPE SNEAKERS - KÄRLEK AV EN ANLEDNING

Sneakers är en av de mest populära skorna och det finns goda skäl till det. De övertygar med modern chic och är bekväma. Dessutom tenderar sneakern att vara en lätt och luftig sko för sommaren och övergångssäsongerna. Tack vare det andningsbara materialet har de en bra fukthantering, vilket gör att du inte ens behöver ta av dig skorna på sommaren. Många tillverkare samarbetar med idrottsmän, kända designers eller musiker, medan andra tillverkare fokuserar på retrostilar eller speciella material. Många sneakers uppnår samlarvärde när antalet exemplar av de sällsynta sneakersen är begränsat. Oavsett om det är höga eller låga, vita eller svarta sneakers, klassiker som Stan Smith, Nike Air Jordan eller Puma Suede - i Keller x online shop hittar du garanterat din favorit sneaker. Som Keller Premium-medlem har du också tillgång till sällsynta sneakers och modeller som inte är lätt tillgängliga på marknaden ("Members only").

DAGS FÖR NYA SNEAKERS

Dina gamla skor är inte längre aktuella? Inga problem, vi har de rätta skorna för dig. På Keller x hittar du alltid nya modeller i vårt sortiment, så du kan beställa de senaste sneakers online från olika märken som Adidas Originals, New Balance eller Diadora Heritage. Ibland minimalistiska och ibland med en genomarbetad design, ibland pompösa, ibland sportiga eller avslappnade - vår onlinebutik har rätt sneaker för alla. Du kan beställa skor med retrolook eller futuristisk design. Du hittar både sneakers som är tillverkade av naturliga råvaror som svinskinn, linne och naturgummi och modeller som är tillverkade av innovativa högteknologiska material. Låt dig överraskas av vårt breda sortiment och säkra din personliga favorit i din favoritfärg!

RENGÖRA GYMPASKOR ORDENTLIGT

Sneakers vill användas. I gengäld vill nog alla sneakerälskare att deras skor alltid ska se ut som om de precis kommit ut ur skokartongen (DS-look). Det betyder att sneakers också måste rengöras efter att de har använts. Men hur rengör man sneakers ordentligt utan att de går sönder? När man söker på internet hittar man många tips från skiftande hemmafruar och påstådda livshuggare. Här är de vanligaste råden, hur väl de faktiskt fungerar och vilken typ av sneaker de är bäst för:

 • Rengöringsset för sneakers: Den mest uppenbara, säkra, skonsamma och snabba lösningen för rengöring av sneakers är ett professionellt rengöringsset, till exempel från Jason Markk, som lämpar sig för alla typer av skor.
 • Handtvätt: Med ljummet vatten, en mjuk borste och lite mild tvål kan du uppnå goda resultat med alla typer av skor, men det blir mer arbete än med ett rengöringsset.
 • Skum- och stoppningsrengöringsmedel: Försiktighet rekommenderas när du rengör med aktivt skum från apoteket. Det är bäst att först testa rengöringsmedlet på ett osynligt område. Inte lämplig för mocka sneakers.
 • Vatten och tandkräm: Gnid tandkrämen på skon med en borste, låt den verka och tvätta av den igen med ljummet vatten. Se till att använda färglös tandkräm. Passar bra för slätt läder, men inte för mockaskor.
 • Diskmaskin och bakpulver: Blandningen av tvål och bakpulver (1:1) appliceras på skorna och sköljs av efter en tid. Testa återigen på en del som inte är synlig. Passar främst för sneakers av tyg.
 • Vatten och babypulver: Du kan ofta läsa detta tips på Internet, men vi kan inte bekräfta effekten av denna rengöringsmetod. Det är bättre att välja en annan rengöringsmetod.
 • Fläckrader: anses vara ett insidertips bland livshjälpmedel. Radera från apoteket är särskilt användbart för linjer eller grova fläckar på släta läder- eller plastskor. Akta dig för nya ränder från själva suddgummin.
 • Tvättmaskin: Denna rengöringsmetod utgör den största risken för alla skor. Den kan inte bara förstöra sneakers, utan även tvättmaskinen. Temperatur och centrifugering är för mycket påfrestningar för de ofta bara limmade sneakersen.