Sneakers

 • Sneakers
 • Slides
 • Kläder
 • Ryggsäck
 • Väska
 • Accessoarer

Sneakers är i linje med tidsandan. Med sina funktionella egenskaper och sitt sportiga utseende är de perfekta för din sportiga fritid. Men du kan också använda de här bekväma skorna för avslappnade looks på fester eller utflykter. Vare sig det gäller träningsbyxor eller en sommarklänning - gör damsneakers till höjdpunkten i din outfit! Lär dig mer!

 • NYHETER
1663 resultat

Den avslappnade skon med en sportig karaktär

Sneakers är klassiskt mångsidiga sportskor som underlättar din träning med många funktionella egenskaper. Samtidigt erbjuder skorna en särskilt hög komfort som gör att du utan ansträngning kan ta dig över långa sträckor och hela dagen. Många sneakers för kvinnor är speciellt utformade för att utöva olika sporter. Basketskor, sneakers och skor för skridskoåkning är några av dem. Under tiden hittar du dock också många sneakers i sortimentet som passar perfekt för behoven i din vardag utanför sporten. Smala snitt och tunna sulor gör skillnaden. I alla kategorier finns det många olika modeller som du kan hitta en som passar din personliga stil.

Med optimalt stöd under hela din träning

Utbudet av sneakers för kvinnor hos Keller x kommer att övertyga dig med sin höga kvalitet. I vårt sortiment hittar du utsökta märken och stilar som passar dig och din träning inomhus eller utomhus. Välj t.ex. sneakers av impregnerat läder för att ge dina fötter perfekt passform och skydd mot regn. Det tjocka fodret håller dina fötter varma länge, även under kalla dagar. Tjocka sneakers med extra tjockt överdel ger dig skydd mot stötar, vilket är särskilt bra om du spelar lagsporter. Överdelar som canvas eller bomull gör däremot dina sneakers extra lätta och luftiga - perfekt för korta, sportiga sessioner under en klarblå sommarhimmel. Särskilt om du utför intensiva aktiviteter bör du vara uppmärksam på den integrerade dämpningen i sulan och en väl utformad fotbädd. Detta skyddar dina leder och förenklar samtidigt dina rörelser.

Sneakers för intensiva idrottspass eller en promenad vid sjön

Det speciella med damsneakers är främst deras mångsidighet. Vare sig det är på gymmet eller under en vandring - de flexibla skorna är en idealisk följeslagare för din sportiga livsstil. Du kan hantera sneakers på ett okomplicerat sätt: ta på dem, knyt dem, klart! Om du letar efter en riktig allroundsko rekommenderar vi att du väljer en välutrustad modell med en dämpad slitbanesula och ett robust, andningsbart yttermaterial samt en intelligent sula med minnesskum. Du kan använda dessa sneakers för både intensiva och lätta aktiviteter. En lättviktig sneaker i canvas är mindre lämplig för att bestiga ett berg eller jogga i parken. Välj din sko efter dina individuella behov och välj mer funktionalitet än mindre.

Extravaganta sneakers som din visuella höjdpunkt

Sneakers har sedan länge brutit sig ur sin sportnisch. Under tiden har sneakern också erövrat modevärlden i alla dess storlekar och former. Nu kan du bära dina sneakers inte bara på sport utan även i vardagen. Du kan till exempel kombinera en diskret designad, smal modell med en kontorsdräkt på ett extremt trendigt och elegant sätt. Kraftiga damsneakers med en midikjol eller klänning gör din look till ett edgy blickfång. Låt dig inspireras av de olika färgkombinationerna och stilarna på damsneakers i Keller x online shop!

Fördelar och nackdelar med sneakers för kvinnor

Sneakers för kvinnor är lämpliga för ditt sportiga utseende och för många olika sportaktiviteter. Ibland kan du dock uppnå stora ambitiösa mål snabbare och lättare med mer specialiserade skor.

Fördelar:

 • lång bärkomfort tack vare andningsbara material och bra passform
 • för sportiga inomhus- och utomhusaktiviteter
 • Snygga looks för modemedvetna damer

Nackdelar:

 • Låg skärning utan skydd för anklarna
 • ofta inte tillräckligt skydd mot regn
 • De är vanligtvis inte specialiserade för erfarna idrottskvinnors behov.

Ett självsäkert utseende med de senaste sneakers för damer

Sneakers har blivit en oumbärlig del av moderna kvinnors skohyllor. De passar lika bra för att förbättra din träning som för att optimera din klädsel för fester eller resor. De okomplicerade skorna ger dig alltid en behaglig komfort. Upptäck vårt mångsidiga utbud av sneakers speciellt för kvinnor i Keller x online shop. Välj din look bland de många snygga eller sportiga designerna och berika din casual outfit med sportig chic!