The North Face

  • Slides
  • Kläder
  • Ryggsäck

Högkvalitativt utförande och modern design - köp snygga sportkläder från The North Face online nu på Keller x. Lär dig mer!

  • NYHETER
75 resultat
The North Face
ÅTERSTÄLL
https://image.keller-sports.com/storage/common/38/C2/38C2F6DC05108FBDA99FF4041CE894B3.jpg
SPORTKOLLEKTIONEN

THE NORTH FACE

TILL KELLER SPORTS

THE NORTH FACE: VARUMÄRKET FÖR FRILUFTSUTÖVARE OCH STREETWEAR-FOLKET

Regnet plötsligt. Vinden visslar. Snön knastrar. Men din vindjacka står stadigt. Du tar nästa steg och trotsar vädret - hela tiden, överallt. För det finns inga dåliga väderförhållanden om du bär rätt kläder. Ett uppdrag som The North Face har varit trogen sedan 1966: att förse friluftsidrottare med rätt utrustning för att hålla naturen - med alla dess nycker - tillgänglig - och skydda den med hållbar produktion.

THE NORTH FACE: ETT UTOMHUSMÄRKE FÖR HÖJDJUNKIES

Till och med den halvklotformade logotypen avslöjar en hel del om sportvarumärket The North Face: det har fått sitt namn efter den kallaste, mest ogästvänliga sluttningen på ett berg. Anledningen: märket har som mål att göra det möjligt för atleterna att fullfölja utomhusäventyr oavsett vilka förhållanden som står i deras väg. Utrustning från The North Face gör det möjligt: att bestiga Himalayas höjder. Att springa ett ultramarathon. Klättra på stora väggar. Extrema sporter för höjdare, för vilka märket från San Francisco har tillverkat högkvalitativa bergsklättringskläder och utrustning sedan 1966. San Francisco som födelseplats för ett friluftsmärke? Ja, även i storstäderna, nära stränderna, finns det bergsklättringsfantaster - precis som de två grundarna av The North Face var på den tiden.

THE NORTH FACE MANTRA: SLUTA ALDRIG UTFORSKA.

Detta är förmodligen hemligheten bakom framgången för det legendariska friluftsmärket: The North Face-andan går mycket längre än att bara producera högkvalitativa, högpresterande fritidskläder. The North Face är också aktiv och driver idrottare till nya höjder. Mantrat "Never Stop Exploring" är fortfarande dess filosofi. Sedan 1960-talet har märket sponsrat expeditioner till orörda, outforskade hörn av jorden och stöttat friluftsatleter i att tänja på gränserna för det möjliga. På 80-talet introducerade märket även skidkläder i sitt sortiment - och blev hype bland stilfulla snösportare med sina pastell- och neonfärger. En framgång som satte bollen i rullning.

Från nittiotalet kom sportkläder för backpackers, trailrunners, vandrare och andra friluftsäventyrare med lanseringen av den hypade Tekware-kollektionen. Otaliga stjärnor som vandringslegenden Hans Solo, extrema skidåkare som Leo Slemett, Sam Anthamatten eller Markus Eder och trailrunner Hillary Allen bär den halvklotformade logotypen med stolthet.

HÅLLBAR PRODUKTION HOS NORTH FACE

The North Face ser dock inte sitt uppdrag som att bara motivera människor att utforska naturen. Naturskydd och därmed hållbar produktion är en del av varumärkets filosofi. I det nuvarande schweiziska huvudkontoret hämtas elen uteslutande från förnybara källor. Med initiativ som Responsible Down Standard, Clothes the Loop-kläder och ett återvinningsprogram för skor har varumärket lanserat exemplariska hållbarhetsstrategier. Klimatförändringsinitiativ som "Hot Planet / Cool Athletes" med The North Face-ambassadörer bidrar också till att öka medvetenheten om naturskydd. I deras produkter används också hållbara material. I stället för äkta dun används till exempel ett revolutionerande syntetiskt alternativ från Primalift, - thermobalance isolationsteknik. Runda syntetiska Primaloft-fibrer efterliknar dun och lagrar värme i små öppna utrymmen.

THE NORTH FACE FUNKTIONALITET MED STREETSTYLE-FAKTOR

Nästan 50 år efter grundandet växer märket utanför sina egna gränser, enligt sin slogan "Never Stop Exploring", och erövrar även streetwear-marknaden. Athleisure - det nuvarande modeordet för snygga funktionella kläder i vardagen - passar The North Face som handen i handsken. Förutom högkvalitativa delar för utomhusbruk finns det nu plagg i sortimentet som till och med får pulsen att stiga hos modeintresserade - ganska långt ifrån extremsporter. Först och främst: The North Face - 92 Rage Collection: de rebelliska streetwear-delarna hämtar in 90-talets vilda boarderanda och använder starka färger, överdimensionerade skärningar och iögonfallande retrotryck. The North Face 92 Rage Fleece Pants i färgblockdesign - att dö för. Base Camp Slides II är bara ett skrik för att ge din outfit en touch av athleisure. En autentisk fusion av The North Face's kärnkompetens och moderna streetstyle-trender - inspirerad av snösporter, utformad för modefanatiker. Är du intresserad? Det tror vi att du kommer att bli. Och det är därför som de hetaste plaggen nu finns tillgängliga i vårt innovativa Keller x-sortiment. Gå och hämta dem - och sluta aldrig att utforska.